Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 VS פיאסטה (80K)

galarush
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים,

אני מחפש רכב שיעשה נסיעות ארוכות יחסית עפולה - ירושלים כפעמיים שלוש בשבוע.

חשוב לי שהרכב יהיה אמין, נוח ובעל מידה מסויימת של כח.

נכון לעכשיו חיפושי הסתכמו בפגו 208 או בפורד פיאסטה. שתיהן ברמת גימור הגבוהה ושתיהן מהשנתונים האחרונים(15-16).

אשמח לקבל הכוונה מכם, איזה רכב מבניהם עדיף או לחילופין רכבים אחרים שנראים לכם רלוונטים.

עריכה אחרונה על ידי galarush
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם הכיוון הוא לרכב ידני או אוטומטי? אני מניח שלנוכח העובדה שאתה מתעניין ברמות גימור גבוהות אז מדובר באוטומט.

אם אני לא טועה בהשערה לגביי הרכישה שלך, אז אין ספק שידה של ה208 על העליונה כאן. מנוע 1.2 טורבו עם גיר אוטומטי 6 הילוכים, שילוב שבנתיים כבר כמה שנים מציג אמינות טובה מאוד. לעומת זאת בפיאסטה מנוע אטמוספרי שמשודך לגיר רובוטי שאמינותו מוטלת בספק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אכן הכוונה הייתה לאוטומט לדגם ה1.2 טורבו.

מבחינת אבזור מי עדיפה?

והאם ישנן אופציות נוספות שרלוונטיות?

פורסם
אם אתה מחפש אמין אז תרד משתיהן לדעתי

+1

רכבים לא הכי אמינים, בתקופה האחרונה אני רואה לא מעט בעיות עם ה208 כולל בעיות במערכת המזגן ורעידות, תורים לא יציבים וכו..

פורד פייסטה אני פחות מכיר, אך אם אמינות בסדר העדיפויות למה שלא תחפש רכב פחות חזק אך קניה בטוחה? כמו ההיצע אצל היפנים והקוריאנים?

פורסם

ה208 עדיפה מבחינת אמינות ואבזור, אם היא מצאה חן בעיניך לדעתי זו בחירה מעולה.

שלא יטעו אותך, ל1.2 טורבו מנוע מעולה ותיבה אוטומטית של אייסין היפנית, אין שום סיבה שהיא לא תמשיך להיות אמינה גם בעתיד.

פורסם
אם אתה מחפש אמין אז תרד משתיהן לדעתי

לגביי הפיאסטה אני מבין, לגביי ה-208 רצוי שתצביע על נקודות בעיתיות ותהיה ספציפי מאשר להתרכז באיזו סטיגמה על צרפתיות שלא ממש רלוונטית היום.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

מציע לשקול את המאזדה 2 , הסופרמיני האטמוספרית החזקה ביותר וגם מהנה יחסית לנהיגה, רק לא בטוח כמה היא נוחה לנסיעות ארוכות.

עוד פלוס בדמות מערכות בטיחות מקוריות.

המינוס הגדול שלה זה המרווח מאחור.

פורסם (נערך)

האם ישנם הבדלים בין השנתונים 15-16-17 מבחינת אבזור/מנוע ברמת גימור הגבוהה בפיגו?

עריכה אחרונה על ידי galarush
פורסם
+1

רכבים לא הכי אמינים, בתקופה האחרונה אני רואה לא מעט בעיות עם ה208 כולל בעיות במערכת המזגן ורעידות, תורים לא יציבים וכו..

פורד פייסטה אני פחות מכיר, אך אם אמינות בסדר העדיפויות למה שלא תחפש רכב פחות חזק אך קניה בטוחה? כמו ההיצע אצל היפנים והקוריאנים?

אתה באמת חושב שמישהו לוקח אותך ברצינות ? ונדטה כזו כמו שלך לא ראו פה כבר הרבה זמן. ו"תורים" זה בקולנוע ובמשרד הפנים, המונח הלועזי לסיבובי מנוע הוא "טורים".

פורסם
אתה באמת חושב שמישהו לוקח אותך ברצינות ? ונדטה כזו כמו שלך לא ראו פה כבר הרבה זמן. ו"תורים" זה בקולנוע ובמשרד הפנים, המונח הלועזי לסיבובי מנוע הוא "טורים".

האמת שלא, אף אחד לא לוקח אותו ברצינות. יש לו איזה סיפור שחברת טרייד אין סיבנה אותו לקנות פג'ו 301 עם שוק מת שמיודעת לשוק ההודי בעסקת 0 ק"מ במחיר מצחיק למשפחתית ונוחות הנסיע לא מספיקה בענייו אז הוא כותב בכל נושא שפג'ו לא אמינה.

208 זאת ללא הספק הבחירה הנכונה.

פורסם

פות"ש,

מבחינתי אתה יכול גם לסנן אותי, אך מציע לך לבדוק בפורום הטכני וגם בפורומים אחרים לגבי הנושא הקשור לאמינות של ה208.

אם אתה רוצה ראש שקט מבחינת אמינות, שוק, תחזוקה וכו.. , לך על רכב יפני או קוריאני, אם אתה מתעקש על נוחות אז זה רק אירופאי.

אלקאש ורועי, אני מרגיש אותו דבר כלפיכם, איזה עולם, יש לנו הרגשה הדדית. :lol:

פורסם

אתה יכול לספר סיפורים לאנשים אחרים, גם בקוריאניות ויפניות יש תקלות, ולגביי השוק, יש לך התחייבות שהוא יצליח למכור בקלות?

תחזוקה? מאיפה אותם אנשים שכותבים את זה מביאים את זה? הקליאו שהייתה לי והמגאן שהייתה להורים לא היו כאלו יקרות לתחזוקה כמו שעושים מהן, ביחס לקוריאניות או יפניות שונות.

פורסם (נערך)
אתה יכול לספר סיפורים לאנשים אחרים, גם בקוריאניות ויפניות יש תקלות, ולגביי השוק, יש לך התחייבות שהוא יצליח למכור בקלות?

תחזוקה? מאיפה אותם אנשים שכותבים את זה מביאים את זה? הקליאו שהייתה לי והמגאן שהייתה להורים לא היו כאלו יקרות לתחזוקה כמו שעושים מהן, ביחס לקוריאניות או יפניות שונות.

יפני וקוריאני יותר אמין מצרפתי או רכב אנגלי או שתקרא לזה איך שבא לך, זו עובדה קיימת, וזה כמובן מניסיון של מליארדים כולל אינסוף מחקרים.

שוק? בוא תפרסם עכשיו לבדיקה פיג'ו 208 ומאזדה 2 אותה שנה אותם נתונים, מבטיח לך שתקבל הרבה יותר מתעניינים למאזדה.

תחזוקה, אני אכתוב רק לגבי רכבים שתחזקתי בחברה ולא כאלה שטיפלית במוסכים חיצוניים ולא קשורים ליבואן.

כרגע ב301 עשיתי רק טיפול אחד עד עכשיו והוא טיפול קטן של 15K, הטיפול עלה לי 740 שקלים, במאזדה 2 הטיפול הזה עולה 500 שקלים, בקורולה לא זוכר בדיוק אך זה בטוח לא היה יותר מ500 - 600.

אחרי כמה שנים כאשר תיגמר האחריות תוכל לטפל ברכב יפני או קוריאני כמעט בכל מוסך אפילו בחלפים תחליפיים אך איכותיים שעלותם הרבה יותר זולה מזו של חלק מקורי חדש מהיבואן והרכב יסע כמו חדש, ברור לך טוב מאוד שצעד כזה הוא טפשי ברכב צרפתי, טיפול בחלפים לא מקוריים יכול להכניס אותך לבור בלי תחתית עם הרכבים האלה, בנוסף, זה גם איכשהו קשור לאמינות.

להמשיך?

עריכה אחרונה על ידי boobleit

• תוכן חדש...