Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 VS פיאסטה (80K)

galarush
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע הייתה לי קורולה רנקס 2003(טויוטה, קורולה! סמל האמינות) אם תחפש קצת על קורולה 2003 תראה שמדובר ברכב שהוא שק של תקלות(יותר מכל צרפתייה).

נסה קצת גם לחפש על המנועים שהולכים בהונדה אינסייט(הונדה!).

והבעיות בגירים הרציפים של ניסאן, במילים אחרות? יפני זה מותג - לוגו, אמינות של רכב נמדדת בכל רכב לכשעצמו ולא לפי המותג שמיצר אותו.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא אמרתי שאין בכלל יפניות בעיתיות.

אך מתוך כמה דגמים מכמה שנים טובות יוצא להם רכב אחד תקול, עובדה שאנחנו גם מדברים על דגמים מלפני כמה שנים, דגמים בודדים,

לעומת זאת לצרפתים במיוחד יוצא להם הרבה מעבר לזה, וזה לא חדש, ולא המצאתי שום גלגל, אני מבין שהעובדה הזו כואבת להרבה חברי פורום ואני מתנצל על כך, אך אני אוהב לשמוע ולספר רק אמת.

פורסם

האינסייט היא כולה מלפני 4-5 שנים לערך, הניסאן מיוצרות גם היום.

בכל מקרה - יש גם הרבה דגמים צרפתים ללא בעיות ידועות, יש להתייחס לכל דגם לפי הדגם עצמו והרכיבים שלו - ולא לפי סטיגמה או מותג ייצור(גם ככה השוק גלובלי, פולסווגן ממתגת קרייזלר, טויוטה ממתגת פיג'ו או סיטרואן,מרצדס משתמשת במנועים של רנו, PSA ובמוו מפתחות ביחד רכיבים, רנו-ניסאן-מיציבושי זה חברה עם אותה בעלים וכו').

כל ההסתכלות הזאת על מותג X או Y היא כבר שייכת לפעם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אך מתוך כמה דגמים מכמה שנים טובות יוצא להם רכב אחד תקול, עובדה שאנחנו גם מדברים על דגמים מלפני כמה שנים, דגמים בודדים,

לעומת זאת לצרפתים במיוחד יוצא להם הרבה מעבר לזה, וזה לא חדש, ולא המצאתי שום גלגל, אני מבין שהעובדה הזו כואבת להרבה חברי פורום ואני מתנצל על כך, אך אני אוהב לשמוע ולספר רק אמת.

עדין מחכה לסימוכין "לעובדות" שאתה מתיימר להסתמך עליהם.

אתה אוהב לשמוע ולספר אמת , אני רוצה לראות נתונים אשר מגבים את האמת שלך...ביינתים נאדה..

בעבר משתמשים כמוך היו נחסמים .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בגדול, אתה צודק.

כלומר, בממוצע, ליצרנים הצרפתים (או בכלל האירופאים) יש יותר מכלולים בעייתים. זה יכול להיות THP156, dsg7, או הגיר של הפוקוס, איך שלא קוראים לו.

אתה גם צודק בזה שירידת הערך של הצרפתיות גבוהה יותר ברוב המכריע של המקרים.

אבל, וזה אבל חשוב, אתה (או פות"ש) לא קונה רכב ממוצע - הוא מחפש מידע על דגם מאוד ספציפי. ובדיוק פה הפורום הזה יכול לעזור.

אז להגיד שלא כדאי לקנות דגם X כי בדגם Y היו תקלות נשמע, לי אישית, קצת פחות רלוונטי. אם יש סיבה לא לרכוש את מה שפות"ש שאל לגביו כדאי לציין אותה. אם לא, תקלות של דגמים אחרים פחות רלוונטיים. מה אכפת לפות"ש ששואל לגבי 208 אם לדור הקודם של ה-3008, לדוגמא, היה מנוע גרוע?

אבל בגדול, מי ששיקוליו מתבססים בעיקר על ירידת ערך ואמינות נתפשת רצוי שיקנה רכב אסיאתי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
יפני וקוריאני יותר אמין מצרפתי או רכב אנגלי או שתקרא לזה איך שבא לך, זו עובדה קיימת, וזה כמובן מניסיון של מליארדים כולל אינסוף מחקרים.

שוק? בוא תפרסם עכשיו לבדיקה פיג'ו 208 ומאזדה 2 אותה שנה אותם נתונים, מבטיח לך שתקבל הרבה יותר מתעניינים למאזדה.

תחזוקה, אני אכתוב רק לגבי רכבים שתחזקתי בחברה ולא כאלה שטיפלית במוסכים חיצוניים ולא קשורים ליבואן.

כרגע ב301 עשיתי רק טיפול אחד עד עכשיו והוא טיפול קטן של 15K, הטיפול עלה לי 740 שקלים, במאזדה 2 הטיפול הזה עולה 500 שקלים, בקורולה לא זוכר בדיוק אך זה בטוח לא היה יותר מ500 - 600.

אחרי כמה שנים כאשר תיגמר האחריות תוכל לטפל ברכב יפני או קוריאני כמעט בכל מוסך אפילו בחלפים תחליפיים אך איכותיים שעלותם הרבה יותר זולה מזו של חלק מקורי חדש מהיבואן והרכב יסע כמו חדש, ברור לך טוב מאוד שצעד כזה הוא טפשי ברכב צרפתי, טיפול בחלפים לא מקוריים יכול להכניס אותך לבור בלי תחתית עם הרכבים האלה, בנוסף, זה גם איכשהו קשור לאמינות.

להמשיך?

אותי אתה לא תשכנע.

ההיסטוריה המשפחתית שלנו בתחום הרכב הוכיחה אחרת.

השוק היום כל כך קשה, שגם למכור רכבים מבוקשים כמו הונדה או מאזדה לוקח הרבה זמן למכור. שכן שלי מפרסם כבר קרוב לחודשיים סוזוקי אלטו, אז? הנה, רכב "יפני" (הודי) ולא מצליח למכור. לדודים שלי לקח מעל חודש למכור הונדה ג'אז עם ק"מ מגוחך, יד ראשונה עם היסטוריית טיפולים מלאה. ההורים שלי נאלצו למכור את הקורולה שהייתה להם לטרייד אין אחרי 3 חודשים של ניסיון למכירה בשוק הפרטי, ב-11 אלף ש"ח מתחת למחירון. (מזכיר, רכב יד ראשונה, ללא תאונות, היסטוריית טיפולים מסודרת וק"מ מתחת לממוצע)

אני עושה טיפולים רק במורשה:

בגטס טיפול של 75 אלף ק"מ - לפני 7 שנים כמעט עלה 550-600₪.

בקליאו שהייתה לי - רוב הטיפולים סביב 450-500₪, טיפול גדול יותר עם פילטר אוויר היה 650₪ בערך.

במגאן 3 דיזל שהייתה להורים - טיפולים שוטפים בסביבות 600-700₪, טיפולים גדולים עם ברקסים או החלפת פילטר סולר 1000 וקצת. אבל על צריכת הדלק שקיבלנו מהמגאן הזאת, כל רכב בנזין יכול לחלום (למעט היברידי), כך שזה מתקזז מאוד מהר מעלויות הטיפול.

באותה הונדה של הדודים (ג'אז) - טיפול בהונדה במוסך המורשה לא ירד מתחת ל-700-800₪! אז העיקר להגיד שיפניות זולות?

גם בקורולה שהייתה להוריי, טיפול בסיסי עלה 400₪ בערך לפני 8-9 שנים. זה לא כזה רחוק מעלות של טיפול הבסיס שהיה לי בקליאו.

מעבר לכך, אם הצרפתיות כאלו זבל בעינייך, מדוע רכשת רכב צרפתי?

טיפול בחלפים תחליפיים טובים גם ברכב צרפתי יכול להיות בסדר גמור. זה לא קשור לאמינות. מעבר לכך, גם טיפול בתחליפים זולים שלא תמיד איכותיים, לרכב קוריאני או יפני הוא לא בהכרח טוב. לעיתים גם קשה למצוא רכיב תחליפי איכותי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
עדין מחכה לסימוכין "לעובדות" שאתה מתיימר להסתמך עליהם.

אתה אוהב לשמוע ולספר אמת , אני רוצה לראות נתונים אשר מגבים את האמת שלך...ביינתים נאדה..

בעבר משתמשים כמוך היו נחסמים .

קודם כל תוכיח לי שזו "

Suzuki Vitara1.6L 2X4– הבחירה של האישה.." באמת הבחירה של האישה

:lol:

, אם הצרפתיות כאלו זבל בעינייך, מדוע רכשת רכב צרפתי?

טעות איומה, ואני מנסה לעזור לאחרים שלא יפלו עם יצרן הזה.

פורסם

תהיה יותר ספציפי, מה טעות איומה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עכשיו אתה ממש מטריל, וגם עונה רק למה שמתחשק לך. שואל שוב: מה רע, ספציפית, ב-208?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ה208 הוא רכב לא רע, היתה לי אחת מהשכרה, היתה במצב לא הכי, אולי בגלל שהיא מהשכרה, הרכב עצמו שקט, אך תיבת ההילוכים לא הכי חלקה ויש גם רעשי קרקוש פלסטיק בפנים בעיקר ממשענת היד.

לגבי האמינות, ראיתי כמה שהתלוננו מרעידות המנוע וטורים לא יציבים, לא אני אמרתי, וזה יכול להיות מקרה אינדיבידואלי, אך ראיתי כמה תגובות כאלה, למעט ירידת הערך, האמינות בספק, ולובינסקי, הרכב הזה לא רע.

הכוונה בטעות איומה, היא בהרבה מובנים, תוכל לקרוא על זה בתגובות ישנות שלי, פשוט אין לי את האנרגיות לכתוב שוב

פורסם

לא רואה טעם להכנס לויכוח עניני עם החבר שלמעלה, באמת שאין טעם, כן מתפלא על הנהלת הפורום שנותנת לחבר דנן להתרוצץ כאן עם השמצות להן הוא קורא "עובדה", מספר על "נסיון של מיליארדים ואינסוף מחקרים" בלי אסמכתא אחת לרפואה. לא הגיע הזמן להגיד עד כאן ?

פורסם

שמע,אתה הופך את הפורום לקרקס,אם היית ענייני אז זה היה רלוונטי אבל אתה כותב דברים שהמציאות רחוקה מהם.

כולם הבינו שהיה לך בעיות עם לובנסקי ושעכשיו אתה באיזה מסע נקמה מגוחך..

פורסם
פשוט אין לי את האנרגיות לכתוב שוב

בהמשך לציטוט מהנכתב על ידך,

לי ולעוד מספר חברים מהפורום

אין כבר אנרגיות להתייחס למרבית מהנכתב על ידך

בכתיבתך אתה רק מצדיק את הנאמר על ידך

זאת ללא כל ביסוס והוכחות.

נראה לי כי מאחר ואתה חבר פורום חדש יחסית,

הנך מעוניין בצבירת תכתובת רבה ככל שניתן

וכתוצאה מכך אתה ממש "מטריל"

בפורום המכובד carsforum.

כולי תקווה שאחד ממנהלי הפורום ימצא סיבה מתאימה

לתת לנו רגיעה זמנית מהנכתב על ידך.

בינתיים תוכל לצבור אנרגיה חדשה ולכתוב שוב.

• תוכן חדש...