Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראות לפיאט אונו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום!

ברשותי פיאט אונו מצוינת אבל יש לה בעיה אחת שלוראים כמעט שום דבר במראות הצד.

כפתרון זמני החלפתי את המראה האמצעית בפנורמית כדי לראות קצת מהצדדים של האוטו אבל ברור שזהו לא פיתרון.

שאלתי היא האם ניתן להחליף את המראות הצדדיות במראות של רכב אחר (אם זה חוקי) ואם בכלל בעיה זו רק במראות הספציפיות שלי כי אז אני פשוט יחליף את המראות שלי במראות זהות מפירוק או אפילו בחדשות.

פורסם

אם המראות שלך שלמות ולא שבורות, סביר להניח שאין שום בעיה איתן ואין שום סיבה להחליפן בחדשות או במראות מפירוק, אגב, מחיר כל מראה חדשה חליפית הוא כ90 שקל בערך.

המראות באונו קטנות יחסית ולכן כיוון לא נכון משאיר אותך עם שטחים מתים עצומים, אם אתה רוצה להגיע לקונפיגורציה טובה, תשכח מלראות את דפנות הרכב במראות. במראה השמאלית הגעתי לכיסוי מספיק בשביל מעבר נתיב וכל דבר אחר, אולם, בצד ימין הייתי חייב בהוספת מראה נוספת מעל הקיימת, לא הצלחתי להגיע למצב בו הכיוון היה "אולטימטיבי".

עדיף להימנע מהתקנת מראה פנורמית שעלולה להתנפץ בעת תאונה או להתלש ממקומה ולפגוע בנוסעים, אם בהוספת מראות עסקינן, עדיף שתוסיף מראות מעל למראות הקיימות, מחוץ לרכב.

בעבר גם חשבתי להחליף את המראות במראות של רכב אחר, אך לא חקרתי את העניין לעומק ואני מניח שזה יהיה יקר ולא כדאי, אם בכלל תמצא מראה שתתאים 100% לחורים באונו.

פורסם

אכן, המראות צד באונו על הפנים, לי יש מראה קטנה נוספת מעל זו בצד הנהג, ואני שוקל להוסיף עוד אחת בצד השני, ששם יש שטחים מתים גדולים מאוד... אחרי כמה זמן מתרגלים אבל מומלץ להוסיף מראות עזר כאלה מחוץ לרכב נראה לי יותר משמעותי מאשר פנורמית בפנים...

...Carpe Diem

• תוכן חדש...