Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי מפה תבוא הישועה...

מחשב ותיק למחשב שהזמנתי מאמזון נשלח דרך I-Parcel, הגיע לארץ ועוכב ע"י המכס ומאז נעלמו עקבותיות.

I-Parcel אומרים לי לפנות לדואר ישראל, ודואר ישראל טוענים שהם לא קיבלו את החבילה עדיין והיא באחריות של I-Parcel. יש דרך לפנות למכס איכשהו? עם איזו מחלקה שם אמורים לדבר?

הייתי מחכה בסבלנות אבל אני זקוק למחשב ליום שלישי, מקווה שלא נזכרתי מאוחר מידיי...

תודה רבה

מתכון ל קפה נוטלה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלח הודעה ל[email protected]

כותרת וגוף הודעה

What's the local tracking number of XXXXXX

כשXXXX זה מספר המעקב שלך מבIPARCEL(בד"כ מתחיל בAEICWL).

אמורים לענות תוך כמה דקות עם תשובה.

תקבל קוד מעקבשל דואר שליחים שאותו תוכל לבדוק באתר של דואר ישראל.

עובד רק לחבילות של IPARCEL שמיועדות לדואר ישראל(לא יעבוד בחבילות של אסוס).

פורסם

מממ... זה לא נשמע טוב.

אצלי יש שתי חבילות שכבר שוחררו מהמכס לפי i-parcel.

חבילה אחת נמצאת איפה שהוא באיזה חור שחור בארץ כבר 10 ימים -

צ׳ט זריז עם אמזון בנוגע לחבילה אחת הפך תוך 30 שניות למשלוח חדש של אותו מוצר, בלי שביקשתי

(״מצטערים אדוני, אחרי כך וכך ימים המוצר מוכרז כאבוד, מה בא לך, כסף או הזמנה חדשה?״).

יש לי חששות כבדים גם בנוגע לחבילה השנייה (אמזון גרמניה, שבועיים בארץ כבר לפי i-parcel) -

אבל שוב, מכיוון שמדובר באמזון, מן הסתם ישלחו שוב ברגע שמועד המשלוח המתוקן יפוג.

לדפוק את הראש בקיר בטון. פשוט ככה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תמשיכו להתלונן לאמאזון - בסוף משהו ישתנה.

כמעט בכל הזמנה שלי מאמאזון אני נתקל בקיר שקוראים לו Iparcel והח&א שקוראים לו דואר שליחים. אמאזון, למרבה הצער, לא מתייחסים לתלונות, עדיין.

:turn-l:
פורסם
תמשיכו להתלונן לאמאזון - בסוף משהו ישתנה.

כתבתי להם משהו בסגנון ״הלוואי ותשתלטו גם על השלב האחרון בשרשרת האספקה״.

אני לשם שינוי אופטימי. זה חייב לקרות מתי שהוא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה נורא. אין יום שאני לא מדבר עם אמזון. בהתחלה הם התעקשו שאני אקבל את המשלוח עד היום (שזה תאריך היעד שהם התחייבו), אתמול שדיברתי זה כבר נהפך ל"שני או שלישי", והיום זה כבר "ביומיים שלושה הקרובים".

ניסיתי לברר מול המכס והם מתעקשים על מספר מעקב שמתחיל ב2 אותיות. כל הניסיונות שלי לשכנע שמספר מעקב של דואר שליחים מורכב מספרות בלבד לא עזרו והיא התעקשה.

יש לי שני מספרי מעקב - אחד של Iparcel והשני של דואר ישראל, אף אחד מהם לא מתחיל עם 2 אותיות...

זה מייאש כ"כ, אני חייב את המחשב הזה ללימודים מחר...

דואר ישראל, כמובן, מתעקשים שהחבילה בכלל לא הגיעה לארץ ואין להם מושג מה אני רוצה מהם.

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם (נערך)
אולי מפה תבוא הישועה...

מחשב ותיק למחשב שהזמנתי מאמזון נשלח דרך I-Parcel, הגיע לארץ ועוכב ע"י המכס ומאז נעלמו עקבותיות.

I-Parcel אומרים לי לפנות לדואר ישראל, ודואר ישראל טוענים שהם לא קיבלו את החבילה עדיין והיא באחריות של I-Parcel. יש דרך לפנות למכס איכשהו? עם איזו מחלקה שם אמורים לדבר?

הייתי מחכה בסבלנות אבל אני זקוק למחשב ליום שלישי, מקווה שלא נזכרתי מאוחר מידיי...

תודה רבה

קיבלת בעת ההזמנה תאריך יעד למסירה מה הוא?

אני לא ככ מבין על מה אתם מלינים אחרי עשרות הזמנות מאמזון כולם הגיעו בזמן עד הדלת.

נמשיך להתלונן לאמזון ובסוף יסגרו את את אופציית השילוח לארץ ,מספיק ישראלים עקצו אותם .

בנוסף לא לשכוח תקופת החגים בארץ כנראה יש צוואר בקבוק איפה שהוא.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

אנחנו מלינים על I-parcel ודואר שליחים. גם לי יש עשרות הזמנות ברקורד. אלו שנשלחו על ידי UPS הגיעו בזמן סביר. אלו שנשלחו על ידי I-parcel, כמעט כולם הגיעו מעבר לתאריך המובטח, לפעמים הרבה מעבר אליו, ואחרי שיחות טלפון עצבניות למוקד שליחים ואימיילים עצבניים ל - I-parcel.

כן, כולם הגיעו בסוף.

אני לאחרונה ממעט להזמין מאמאזון מסיבה זו.

כנראה דואר שליחים באזורך טובים יותר.

אין פה שום מקום לעקיצה. המשלוח הוא רשום. אף אחד לא יטען שלא קיבל חבילה שקיבל אותה.

:turn-l:
פורסם (נערך)

על מעללי דואר ישראל יש שרשור מלא בתשבחות .

רוצה משלוח מהיר יותר ? תשלם אקסטרה על שילוח אקספרס של UPS.

אתם מזמינים מאתר הקניות הגדול ביותר בעולם, לא מחנות עלומת שם באלי . ששם זה בכלל לוטו אם המוצר יגיע אחרי 45 יום.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

התאריך הוא היום.

התחלתי להציק לאמזון כשהבנתי שהחבילה לא תגיע בזמן בהתחשב בהתקדמות שלה.

אני לא רוצה לעקוץ את אמזון, וכשהם הציעו לי זיכוי על המשלוח הדגשתי שזה לא עיניין של כסף ואני רק רוצה לקבל את המשלוח בזמן שהם התחייבו. חוץ מזה, אם אני לא היחיד שיש לו בעיות עם המשלוח דרך I-Parcel, אולי כדאי שאמזון ידעו על זה ויפסיקו לעבוד איתם, הם הרי עובדים עם כמה חברות שליחויות. המשלוח עצמו עלה מעל ל80 דולר, אני חושב שזה מספיק כסף בשביל לדרוש שהמשלוח יגיע בזמן, ביצעתי את ההזמנה ב12 בספטמבר (!!!)

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם
על מעללי דואר ישראל יש שרשור מלא בתשבחות .

רוצה משלוח מהיר יותר ? תשלם אקסטרה על שילוח אקספרס של UPS.

אתם מזמינים מאתר הקניות הגדול ביותר בעולם, לא מחנות עלומת שם באלי . ששם זה בכלל לוטו אם המוצר יגיע אחרי 45 יום.

מעל ל80 דולר עלה לי רק המשלוח, אני באמת לא מבין מה הייתי אמור לעשות אחרת.....

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם

תודה רבה, אבל כבר דיברתי איתם.. הם מבחינתם העבירו את זה הלאה למכס ומשם לדואר ישראל. אמרו שאם יש בעיה לפנות לדואר ישראל (ודואר ישראל אומרים שהם לא קיבלו את החבילה עדיין ולכן אני צריך לפנות לI-Parcel).

בדיוק סיימתי לדבר שוב עם אמזון, הם טוענים שאין לי מה לדאוג והמשלוח יגיע עד סוף היום. נו טוב, אין לי באמת מה לעשות מעבר לזה אני חושב, למרות שאני יודע שהחבילה לא תגיע היום.

מתכון ל קפה נוטלה

• תוכן חדש...