Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעל ל80 דולר עלה לי רק המשלוח, אני באמת לא מבין מה הייתי אמור לעשות אחרת.....

בד"כ באמאזון יש שתי אופציות משלוח - מהיר ורגיל. במי בחרת?

:turn-l:
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בחיי שאיני זוכר, ואני גם לא חושב שזה משנה - הבטיחו שזה יגיע עד היום.

חדשות ממש מעכשיו - עודכן שהחבילה שוחררה מהמכס, התקדמנו...

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם

האופציה היקרה והמהירה היא לרוב UPS והאיטית I-parcel. זה מעצבן, כי אם אני בוחר באפשרות האיטית, אני רוצה לקבל את התנאים המובטחים בה, מסירה לבית, בזמן המובטח, בלי צורך לרדוף אחרי דואר שליחים.

סיכוי קלוש שהחבילה תגיע היום.

פורסם

כן אני מסכים, צריך לעמוד בתנאים שהבטיחו גם אם המשלוח זול יותר ואיטי יותר, או שמראש יאריכו את הצפי.

אני מנסה עכשיו לצור קשר עם דואר שליחים בשביל לתאם. כרגע 26 דקות על הקו....

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם

סליחה על ההשתלטות, אבל אם כבר מדובר באותו נושא, הנה עדכון:

שלחתי שאילתא ל-i-parcel בנוגע ל-2 החבילות, עדיין אין תשובה לגבי הראשונה (זאת שאמזון כבר קבעה כ״אבוד״).

החבילה השנייה דווקא קיבלה מספר של דואר השליחים, אחרי 20 דקות על הקו הצלחנו לתאם עם המוקד הירושלמי ל...

עוד 4 ימים.

חבילה ששוכבת שם כבר 15 יום. על פארש. הצילו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מוזר. יש לי בטח לפחות 100 חבילות מאמאזון בשנים האחרונות, מלבד אחת שהלכה לאיבוד במוקד דואר שליחים, 95% הגיעו לפני הזמן המובטח, בודדות התעכבו מספר קטן של ימים מעבר לזמן המובטח.

פורסם

עדכון קצרצר - החבילה עדיין לא הגיעה וגם טרם התקבלה בדואר שליחים.

דיברתי שוב עם אמזון, ועכשיו הם מתחייבים שיגיע עד יום שישי. הזכרתי שרביעי-חמישי זה חג ולא עובדים, והם עדיין התעקשו שעד שישי זה יגיע.

למעשה אם זה לא יגיע מחר זה כבר לא יגיע לפני תחילת שבוע הבא (דואר שליחים לא עובדים בימי שישי לפי מה שידוע לי).

אמשיך לעדכן...

מתכון ל קפה נוטלה

פורסם
מוזר. יש לי בטח לפחות 100 חבילות מאמאזון בשנים האחרונות, מלבד אחת שהלכה לאיבוד במוקד דואר שליחים, 95% הגיעו לפני הזמן המובטח, בודדות התעכבו מספר קטן של ימים מעבר לזמן המובטח.

ניסיון דומה עד כה (אמנם לא 100 חבילות...), זה חדש לי הקטע הזה של לרדוף אחרי אמזון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

זה לרדוף אחרי דואר שליחים של דואר ישראל. אבל כיוון שעם דואר שליחים אין מה לדבר, ו I-parcel אדישים ולא עושים דבר, נותר לפנות לשירות של אמאזון שיפעילו לחץ.

פורסם

התפתחות דרמטית:

דואר שליחים התקשר (!) אליי (!!) לתיאום מסירה, כנראה של החבילה האבודה ש-i-parcel העבירה לסטטוס ״investigating".

לא הצלחתי לחלץ מהפקידה שום מידע על החבילה עצמה, מספר המעקב המקומי של דואר השליחים הוא כנראה סוד גרעין.

הצילו (2).

אם יתברר בהמשך שמשמעות המילה "investigating" היא ״נתנו על הראש לשירות השליחים כדי שיתאמו מסירה״ אז שירות הלקוחות של i-parcel מקבל ציון טוב.

פורסם
התפתחות דרמטית:

דואר שליחים התקשר (!) אליי (!!) לתיאום מסירה,

די נו :)

בהצלחה לכולם עם חבילותיהם

(מעולם לא הזמנתי באמאזון..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יום שישי. אני עדיין בשוק שהתקשרו אליי.

פעם תיאמתי איתם מסירה (לא מאמאזון, משהו אחר)

וסתם במקרה הזדמנתי יומיים לפני במחסן הירושמלי שלהם, אז החלטתי לחסוך לשליח את הנסיעה ולשחרר עצמאית.

המקום נראה כמו אחרי הפצצה של בנות הברית, מלוכלך ומטונף עם ערימות רנדומליות של חבילות בכל עבר. על הרצפה.

מדפים? מה זה מדפים?!?

פורסם

אם הייתם שולחים הודעה ל

trackmyparcel@i-parcel.com הייתם מקבלים את המספר מעקב, לפני כל הבלגן והעיקובים שנוצרו לכם.

המספרים של הדואר שליחים ניתנים לחבילות עוד לפני שמגיעות לארץ.

הדואר שליחים בחיפה עובד די טוב(יחסית),

אם לא אתקשר ואתאם עם הדואר, מהרגע שהחבילה תגיע לארץ עד שתגיע אלי יקח לי פחות משבוע לקבל(יומיים שלושה העברה לחיפה ועוד שלושה ימים שהדואר שוכב שם עד שמביאים לי אותו ללא תיאום).

אם אתקשר לתאם ברגע שהחבילה הגיעה לחיפה, אני אקבל אותה בטווח של יום-יומיים.

• תוכן חדש...