Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס B Class שנת 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. מה דעתכם על מרצדס B Class שנת 2012 בתור רכב משפחתי למשפחה ממוצעת עם 3 ילדים?

מחירון שלו 80 אלף כמו של מאזדה 3 או טויוטה קורולה אבל הוא נראה מרשים הרבה יותר.

האם לא צפוייות לי אתו בעיות מיוחדות או הוצעות תחזוקה גבוהות במיוחד?

עד היום הייתי נוהג רק במאזדה והונדה והיתי מאוד מרוצה.

פורסם

עלויות ביטוח ותחזוקה לא זולות. גם יש פחות ממה לבחור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפני חודש וחצי טיילתי עם B180 באוסטריה וגרמניה, עם שלושה ילדים קטנים.

רכב דיי נוח לנהיגה, לא משהו מדהים אך בהחלט נוח יותר מהמשפחתומטית הממוצעת.

הרכב היה עם מנוע טוברו בנזין (על פי הרעש כנראה 3 צילינדרים) וגיר רובוטי כפול מצמדים (הטוב מסוגו שיצא לי לנהוג עליו).

הרכב הרגיש זריז ולא היה לו בעיה לשייט במהירויות אוטובאן וצריכת הדלק הייתה מעולה ביחס לתנאים (1:15 בערך).

מבחינת המושב האחורי, הוא לא מהמרווחים שיש אך הספיק לי לשני בוסטרים (ללא גב) ומושב בטיחות של קוסקו.

תא המטען הכיל שתי מזוודות גדולות + טרולי + תיק גב, סביר, לא מרשים ביחס לקאמרי אבל טוב ביחס למשפחתית.

סה"כ רכב נחמד, לומר לך להרגשתי בו איזשהו מרכיב של פרימיום, לא ממש, טוב אולי חוץ מהסמל.

הוא כן היה שקט מאוד כך שמבחינה זו אפשר לומר שהוא "פרימיום".

לא בטוח שהייתי רוכש רכב כזה בארץ, בגרמניה הוא מאוד נפוץ (ויש גם גירסה מקבילה של BMW), אך בארץ הוא מרגיש קצת כמו עוף מוזר.

אני מניח שהאחזקה שלו תהיה גבוהה במידה מה מיפנית ממוצעת.

בתקציב לא רחוק אתה יכול לקנות מאזדה 6 או סונטה היבריד חדשות יותר, אז למה בעצם צריך את ה-B?

פורסם

תודה על התגובה המקצועית. האמת שאני בדיוק מטלבט בין ה מרצדס למאזדה 6 או אקורד. אותם שנים כמו מרצדס: 2012 או 2013.

השאלה אם במרצדס אני לא מקבל רכב יותר איכותי ממאזדה בדגם הפשוט? כאמור חשובה לי לא רק האיכות אלה גם התחזוקה שלו. מדובר אכב בדגם בנזין, 1.6 עם 122 כ"ס.

אז מה בכל זאת עדיף?

פורסם

שמע קשה להחליט בשבילך.

אלו שני רכבים שונים לגמרי, האחד סטייל מיניוואן והשני משפחתית גדולה.

אם להשוות אותו למשהו אז לסניק או טויוטה ורסו, ואם זאת ההשוואה אז בוודאי שהוא יהיה נוח ואיכותי מהן.

הישיבה בו גבוהה יותר ממשפחתית אבל לא בהרבה, אם זה מה שאתה מחפש אז לך על ג׳יפון.

המושב האחורי מרווח במידה אך לא בטוח שיותר מה-6 (קח מטר ותגש לסוכנות למדוד, אל תתבייש).

עלויות אחזקה אין לי מושג, והאמת שלרוב האנשים כאן בפורום אין, אך אני מניח שאלו יהיו גבוהות יותר מאשר מאזדה.

רק שים לב לירידת הערך המטאורית של המרצדס, היא עולה כחדשה מעל 220,000₪ אם אני לא טועה, וכעת מודל 2013 מפורסם ב-80 וניתן כנראה להוריד בכיף.

גם השוק של ה-6 כנראה לא בשמיים אבל טוב יותר מהמרצדס, וזה יהיה עוד יותר משמעותי כאשר היא תתיישן יותר.

אני אישית הייתי מחפש מאזדה 6 2.5L שנת 2013, נראה לי רכב נחמד.

פורסם
לפני חודש וחצי טיילתי עם B180 באוסטריה וגרמניה, עם שלושה ילדים קטנים.

רכב דיי נוח לנהיגה, לא משהו מדהים אך בהחלט נוח יותר מהמשפחתומטית הממוצעת.

הרכב היה עם מנוע טוברו בנזין (על פי הרעש כנראה 3 צילינדרים) וגיר רובוטי כפול מצמדים (הטוב מסוגו שיצא לי לנהוג עליו).

הרכב הרגיש זריז ולא היה לו בעיה לשייט במהירויות אוטובאן וצריכת הדלק הייתה מעולה ביחס לתנאים (1:15 בערך).

מבחינת המושב האחורי, הוא לא מהמרווחים שיש אך הספיק לי לשני בוסטרים (ללא גב) ומושב בטיחות של קוסקו.

תא המטען הכיל שתי מזוודות גדולות + טרולי + תיק גב, סביר, לא מרשים ביחס לקאמרי אבל טוב ביחס למשפחתית.

סה"כ רכב נחמד, לומר לך להרגשתי בו איזשהו מרכיב של פרימיום, לא ממש, טוב אולי חוץ מהסמל.

הוא כן היה שקט מאוד כך שמבחינה זו אפשר לומר שהוא "פרימיום".

לא בטוח שהייתי רוכש רכב כזה בארץ, בגרמניה הוא מאוד נפוץ (ויש גם גירסה מקבילה של BMW), אך בארץ הוא מרגיש קצת כמו עוף מוזר.

אני מניח שהאחזקה שלו תהיה גבוהה במידה מה מיפנית ממוצעת.

בתקציב לא רחוק אתה יכול לקנות מאזדה 6 או סונטה היבריד חדשות יותר, אז למה בעצם צריך את ה-B?

אין B עם 3 צילינדרים. אם היה רעש של 3 צילינדרים, כנראה נסעת בדיזל.

פורסם
אין B עם 3 צילינדרים. אם היה רעש של 3 צילינדרים, כנראה נסעת בדיזל.

אם נסעתי בדיזל אז הוא נסע יופי על בנזין... ;)

אם כך אז למנוע 4 צילינדרים שלהם יש הרגשה של מנוע שלושה צילינדרים.

פורסם
שאלה אם מאזדה 6, זה רכב יותר טוב מה B-Class? מאוד אהבתי את הנסיעה ב B-Class

זה לא עניין של טוב יותר, זה פשוט רכבים שונים לגמרי.

אם אהבת את ה-B אז מה מונע ממך?

שוב, לא נראה לי שתמצא כאן הרבה מידע לאחזקת הרכב, עדיף לפנות למוסך ולשאול.

פורסם
אם נסעתי בדיזל אז הוא נסע יופי על בנזין... ;)

אם כך אז למנוע 4 צילינדרים שלהם יש הרגשה של מנוע שלושה צילינדרים.

מאיפה אני יודע. אולי קיבלת רכב לא מטופל עם תקלה. השד יודע.

פורסם

לא סביר, הרכב היה חדש יחסית עם אלפי ק״מ בודדים.

כנראה זה אופי המנוע, קצת מחוספס.

בכל מקרה הוא נסע יופי בנסיעה רגועה.

פורסם

לא ציינת מה הצרכים. הבי קלאס מהווה לטעמי אלטרנטיבה רק אם אתה צריך רכב לשלושה ילדים במושב האחורי (או מבוגר ושני ילדים בכיסאות בטיחות) או רכב בעל יכולת כניסה ויציאה נוחה. אחרת מכונית מנהלים טובה תהיה עדיפה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...