Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי היום את ה dvd (את המסך מיקמתי על הדש מבלי לתפוס אותו בינתיים )

ה dvd של power acoustik והמסך של starvision , הבעיה שרואים רק שחור לבן

וזה לא בעיה בהגדרות כי ניסיתי את כל הפונקציות .

יש חוט אחד (rca) בודד שהוא מעביר את התמונה אל המסך מהדיודי ומהמסך יוצא עוד rca אחד הבעיה ששניהם זכרים ולכן הרכבתי בינהם מתאם ואני חושד בו כי הוא הרי בעל 2 מגעים ורק אחד מהם (הארוך) משפיע על התמונה והשני לא עושה כלום ,

יש למישהו עצה לפני שאני מנסה לבנות כבל לבד?

פורסם

במסך צריכה להיות אופציה תחפש טוב טוב.

בלי קשר מוזר שבמכשיר יש לך את האופציה הזאת. חשבתי שהמכשיר עושה את זה אוטומטית לפי סוג הדיסק.

ככה זה למיטב ידעתי בנגני DVD.

אם ככה אין לי מה להוסיף. לדעתי זאת הבעיה אני לא רואה סיבה אחרת פרט למצב של שינוי סוג קליטה במסך עצמו.

פורסם

על הנגן יש ntsc/pal/multi

המסך עצמו אוטומטית מזהה איזה שידור לפי ההוראות שלו ,

אחרי איזה 10 דקות פתאום יש תמונה צבעונית אבל כשמנתקים את הקונקטור של המסך

אז זה שוב חוזר חלילה בגלל שאין לו כנראה מתח , אולי המסך לא מתאים להיות נשלף

פורסם

בחוברת רשום שהוא מזהה לבד את השידור אם הוא pal/ntsc , אבל בפועל זה לא קורא אלא אם אני משגע את המכשיר ע"י כיבוי , הדלקה שינוי הגדרות וגם אז אחרי כיבוי של 10 דקות הכל שוב מחדש.

• תוכן חדש...