Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וישרים

brianla
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה מומלץ להחליף וישרים ?

רכב סוזוקי קרוסאובר, 2013 צריך סט של 650/340...

אוטו דיפו ? באתרים ?

תודה,

בריאן

פורסם

היכן שסחורה מאיכות טובה זמינה והיכן שבמידה ואין ידע טכני, יעזרו לך להחליף (הומו דיפו וכו').

נסה את אבי חלקי חילוף גם כן (חפש בגוגל).

פורסם

בכול חנות לאיבזרי רכב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

קנה במוסך השירות בו אתה מטפל. לפחות המוסכים שאני מכיר בחיפה (המרכזי ושמר) מוכרים זוג וישרים ב-50-60 ש"ח, ואפילו ישקיעו 2 דקות בהחלפה.

תביא בחשבון שהקדמיים אינם זהים, לא בכל מקום תמצא צמד מתאים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ההחלפה היא די פשוטה ברוב הרכבים.

המידות הם באינצ'ים ולא במ"מ. כלומר אתה צריך מידה 24/25 ו-14.

אני קניתי באליאקספרס מגב ב-20 ש"ח באמצע אפריל. אני מאוד מרוצה מהם

https://www.aliexpress.com/item/U-hook-Car-Wiper-Blade-with-all-size-choose-14-26-inch-Natural-Rubber-ABS-material/32426691384.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.DgwcRl

אם אתה לא יודע להרכיב ואין לך כח להתעסק עם זה, גש לחנות חלפים וקנה זוג ב-60 ש"ח.

פורסם

ההחלפה פשוטה - החוכמה היא לבחור את הקליפס הנכון (באריזה של וישרים גנריים יש סט, צריך לבחור את המתאימים). מעבר לכך זו לחיצה על הקליפס, שליפת הוישר הישן, התקנת הקליפס הנכון על הוישר החדש והתקנתו במקום. עניין של 2 דקות למישהו מיומן וקצת יותר למי שרואה את הדבר הזה בפעם הראשונה. רצוי להחזיק מברג כדי ללחוץ על הזיז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בחצי מתחנות הדלק מוכרים וישרים, לא רואה סיבה להתאמץ הרבה יותר מזה אם אין לך חנות חלפים בדרך. לא רואה גם שום סיבה שתצטרך בעל מקצוע בשביל זה, זו פעולה די בסיסית שכל נהג צריך לדעת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מזמין וישרים מאיבאי מחליף גומי כל שנה לפני החורף.

מחירים של סינים מאוד זולים מצד אחת מצד שני בהשוואה עם מקוריים הם ממש זבל, כי מתיישבים מהר.

לשנה אחת הם בהחלט מספיקים.

• תוכן חדש...