Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הורדת קמ לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני יכול לדעת אם הקמ המוצג ברכב באמת אמיתי ולא הורידו אותו? האם בבדיקה במכון הם יכולים לזהות? תודה.

פורסם

אי אפשר ,כי תמיד אפשר לתאם מספרים עם משרד הרישוי (יש כאלה שיכולים).

אפשר לנסות להתחקות ולקחת דוח מהמוסך המטפל שרושם , תאריך שעה קילומטראז וכו

ולנסות לעשות עבודת בלשות קטנה, רק אם המוכר יסכים להוציא לך היסטוריה אחורנית

של הרכב ובבדיקות להתחקות על זמני טיפולים ואם מולאו כראוי ובזמן...קמ אמור להיות

רשום.

פורסם

הק"מ של הרכב נרשם כל שנה בטסט השנתי ולכן,אם מישהו הוריד ק"מ אפשר לדעת יחסית בקלות לפי רשיונות הרכב אחורנית (לא יתכן שרכב X היה בטסט של 2016 על 60,000 ק"מ ופתאום היום ברישיון רשום 20,000 לדוגמה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זאת בהנחה ששומרים רישיונות רכב מכל השנים.

אבל אם לפני 3 שנים היה רשום 200 אלף ולפני שנתיים 60 אלף, ולפני שנה 75 אלף, לא תוכל לגלות ( כמובן, לא מציגים לך רישיון רכב מלפני שנתיים ).

גם במכון הטסטים לא עושים שום דבר, אם לפני שנה היה רשום 200 אלף והרכב אחרי זה הגיע לטסט עם 60 אלף על מד אוץ. ( יש כאן בפורום דוגמה לכך מלפני כמה ימים עם יונדאי I30cw מסוחר שהורידו 100 אלף קילומטרים ).

לכן, או שהמוכר מציג רישיונות מכל השנים או קבלות מהטיפולים בסדר כרונולוגי מכל השנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אפשר להוריד ק"מ ולעדכן את הק"מ החדש במחשבי משרד רישוי .

לכן תסתכל על מצב הכללי של הרכב. חזית של הרכב, במידה ובצבע מקורי ולא נראת שחוקה מאבנים וכל מה שאף אליה בכביש.

סלון של הרכב, הגה, ידיות ,כפתורים, ידית בלם, הילוכים, מושבים, דבשות וכוי.

תלך לראות רכב שבוודאות לא נסע הרבה ( לצורך העיניין הכי יקר ב יד 2 במצב חדש בעל כל הסטיוריה אפשרית ) ואז תשווה לרכב שאתה מעוניין בו.

בחלק הרכבים אפשר לחבר מחשב דיאגנוסטיקה ולבדוק ק"מ בתת מכלולים של הרכב גמו גיר, מודול ABS, מודול קסנון (במידה ויש), מפתח וכוי.

פורסם

רק אצלי תמיד במכון בדיקה שואלים אותי מה הק"מ ובכלל לא מסתכלים על הצג באוטו. כבר קרה לי שבמקום 6 שמעו 9 ו-66000 הפכו ל-96000 ברישיון.

פורסם (נערך)

בהתחלה, לפני מספר שנים, כאשר התחיל הרישום, היו המון טעויות. אנשים נלחצו מהטעויות האלה, אבל מהר מאוד הבינו שלא צריך לתת הסברים בטסט, למה הרכב נסע בשנה מינוס 80 אלף קילומטרים.

כמובן, זה משחק לידיהם של נוכלים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
זאת בהנחה ששומרים רישיונות רכב מכל השנים.

.

אגלה סוד קטן,אני שומר את כל רשיונות הרכב,מעלייתו לכביש אצלי בתיקייה.

כאשר יבוא קונה,יש הוכחות לק"מ שהרכב עבר שחור על גבי לבן ולכן גם המחיר יהיה בהתאם.,אני לא מתכוון לעשות תיקוני פחחות וצבע על אף שנדרש.

מי שיתאים לו ישלם בהתאם ומי שלא- שילך לחפש מציאות ברחוב/אצל נוכלים שיסתירו ע"י תיקוני פחחות וצבע ליקויים מכאניים במקרה הטוב ופגיעת שילדה (התהפכות של רכב/פגיעה בקורות/עמודים במקרה הרע)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...