Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי לצעירה - עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

208 gti יכולה להיות אופציה לא רעה בכלל. בצעי נסיעת מבחן ותראי אם את מתחברת, הגיר לא מושלם אבל לרכב לא חסר כח והתנהגות.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

Clio RS

208 GTi

Corsa Opc

הראשונה אוטומטית

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אני דווקא כן הייתי הולך לכיוון המיטו.

תרגישי בבית עם כח משמעותי נוסף ומורגש.

דווקא המחיר הוא היתרון כאן- את קונה מתחת למחירון ומוכרת מתחת למחירון ונהנת בדרך מרכב מעוצב וחזק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתם שולחים אותה לקנות ספורטיביות הארדקור, בזמן שמה שהיא רוצה זה עוד קצת כוח בסך הכל. נראה לי הגזמתם (תתקן אותי פות"שית אם אני טועה).

אני חושב שכיוון יותר שפוי יהיה איזו סוניק RS או את הפונטו איבו 135 שמוכרים כאן בפורום.

מיטו תהיה סבבה, אבל הייתי מציע להתרחק מדגם התלתן (170 כ"ס) היא קשה ולא נעימה ביומיום. אם כבר כן החלטת ללכת על רכב ספורטיבי הארדקור (יחסית, כן?) אופציה טובה יותר מהמיטו תהיה פונטו אבארת, עם אותו מנוע, אותו הספק, אותו מספר דלתות, וכיול יותר מוצלח (נוחות/התנהגות). ותכלס 208 תהיה טובה משתיהן.

לגבי ירידת הערך במיטו שהטרידה אותך, המצב ב-500 שלך זהה. פיאטים בכל הצבעים והצורות סובלות מירידת ערך עצבנית במיוחד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...