Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו/מאזדה 2 - דינמיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי התלבטויות ובדיקות של רכבים, שני הרכבים לעיל עלו לגמר.

לרענון:

כיום נוהג על i10.

הדרישות מהרכב:

רכב זריז, אמין, בטיחותי, טיפולים ואחזקה זולים, חסכוני איכות מוזיקה טובה ובידוד רעשים בנסיעה בכביש מהיר.

כיום ב i10 בנסיעה במהירות של 100-110 קמ"ש הסלד מגיע לאזור ה 3.5

מה היתרון/חסרון של כל אחד מהם?

תודה

פורסם

אתה מדבר על רכבים חדשים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור בעלים של קליאו, הייתי כיום ממליץ על המאזדה.

אם בידוד רעשים חשוב לך וגם סאונד טוב, הקליאו לא מצטיינת בהם.

הקליאו חסכונית ובפועל עושה בין 16 ל19 לליטר (הרוב המוחלט של הנסיעות שלי הן בעליות).

היא גם נוחה מחוץ לעיר אבל בתוך העיר היא לא ממש משככת זעזועים.

אם היה הדגם הקודם של המאזדה אז הייתי אומר שתלך על הקליאו אבל הקליאו כבר בת 5 כמעט והמאזדה יותר מודרנית.

פורסם

האם בדקת למשל את סיטרואן c3 שמציעה הוחות מעולה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...