Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה יטי 2013 במצב נדיר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,יש לי אפשרות לרכוש סקודה יטי אדוונצ'ר שנת 2013 (מנוע 1200) מקרוב משפחה עליו אני סומך בעיניים עצומות.

פרטים כללים על הרכב: הרכב נקנה על ידו בסקודה לכן הוא יד ראשונה, סך הכל יתכן וצריך להחליף לו צמיגים כי הם לא הוחלפו מהיום שעלה על הכביש, כמו כן הגיע מועד הטיפול שלו ויש לו מכה קטנה בכנף.

העניין הוא כזה:

הרכב עם ק״מ נמוך מאוד: (17000 ק״מ) ועניין זה מקפיץ את מחיר המחירון שלו בלוי יצחק מ 61800 ש״ח לפני שקלול הק״מ ל 74000 ש״ח אחרי שכלול הק״מ.

שאלתי היא האם הגיוני לשלם 13000 ש״ח יותר רק כי הק״מ כ״כ נמוך?

חשוב לציין שאין לי בעיה לשלם מחיר שהוא מעל המחירון על רכב שהוא כ״כ נדיר במצבו אבל 13000 ש״ח נראה לי המון כסף.

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה!

פורסם

קח את הרכב לבדיקהבכל מקרה, וממחיר המחירון תנסה להוריד את עלות הצמיגים והטיפול (מחיר המחירון מתיחס לרכב תקין לחלוטין - ואם צריך החלפת צמיגים אז מנסים להוריד מהמחירון).

מה הנסועה הצפוייה שלך? אם היא גבוה אז לדעתי שווה להשקיע, שהק"מ יתאזן עם השנים,

אם נסועה ממוצעת יש לא מעט סוקדה בלוחות, חפש אחת טובה עם ק"מ סביר ותחסוך הרבה כסף.

פורסם
קח את הרכב לבדיקהבכל מקרה, וממחיר המחירון תנסה להוריד את עלות הצמיגים והטיפול (מחיר המחירון מתיחס לרכב תקין לחלוטין - ואם צריך החלפת צמיגים אז מנסים להוריד מהמחירון).

מה הנסועה הצפוייה שלך? אם היא גבוה אז לדעתי שווה להשקיע, שהק"מ יתאזן עם השנים,

אם נסועה ממוצעת יש לא מעט סוקדה בלוחות, חפש אחת טובה עם ק"מ סביר ותחסוך הרבה כסף.

מחיר הצמיגים,הטיפול, המכה בכנף בכל מקרה ירד ממחיר הרכב אבל אילו דברים שאני בכל אופן אצטרך להוציא מכיסי אח״כ כך שזו לא ממש הורדה במחיר.

השאלה מתרכזת יותר בהאם זה הגיוני להוסיף כ״כ הרבה כסף על ק״מ כזה נמוך.

פורסם

אני לא מכיר אנשים אשר משלמים סכומים כאילו מעל מחיר השוק, יש לי שכן עם קרוסאובר מודל 2014, 15000 ק"מ על השעון ורכב שמור בצורה קנאית...מבקש כבר ארבעה חודשים 84,000 אלך ש"ח ואין קונים.

אני הייתי מחפש בחוץ רכב אחר, אולי עם נסועה גבוהה יותר אבל במחיר שפוי...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הייתי שולח אותו לפרסם בחוץ שידע שאפילו אם הוא מחזיק פנינה ביד, הוא רחוק מלקבל את המחיר הזה.

ואז הייתי מציע לו מחיר מחירון פלוס 3000 ש"ח גג, אם הרכב ממש שמור ויצא 99% אחוז בבדיקה.

כמו שאמרו, היום ניתן למצוא בשוק המון מציאות במחירים מתחת למחיר המחירון, עקב שוק רווי ומוצף, עקב קלות קניית רכבים חדשים בלתי נתפשת, מחיר הרכבים בשוק היד שנייה יורד!

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

תבדוק את אמינות המנוע והגיר בשנתונים האלו.

זה dsg7 בטוח, בשנים האלו,לא שיא האמינות.

ולמיטב זיכרוני גם למנוע בעיות בשרשרת התזמון.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

להבנתי ק"מ נמוך מדי גם פוגע באמינות הרכב, שכן המשמעות היא נסיעה למרחקים קצרים כשהמנוע קר ו/או ימים ללא נסיעות כלל כשהחלקים לא נעים וללא שימון.

מעבר לכך תוספת המחיר לא כדאית כאשר אתה יכול למצוא רכבים אחרים עם ק"מ ממוצע שלא צפוי שייגרמו בו בעיות גם כמה שנים קדימה, במחיר מתחת למחיר המחירון.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

ולמיטב זיכרוני גם למנוע בעיות בשרשרת התזמון.

כבר לא בשנתון הזה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ק"מ לבדו יכול לעלות את מחיר המחירון ב10% בלבד ולא יותר.

כנראה שוקללו נתונים נוספים כמו יד וחודשי עליה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...