Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמאלנים, נמאסתם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה יודע כמה פעמים קרה לי שנסעתי בכביש דו נתיבי בימין, עקפתי נהג כלשהו, חזרתי לימין, וכשהגענו לרמזור הקרוב, הנהג שעקפתי עבר אוטומטית לנתיב לידי - למרות שהיינו לבד על הכביש וכבר עקפתי אותו? נשמע מפגר נכון? אבל זה קורה המון. למה?

עזוב את זה - כמה פעמים קורה שאתה עוקף רכב, מגיע לרכב נוסף בשמאלי, מהבהב לו, הוא יורד ימינה, אתה חוזר לימני ורואה אותו במראה חוזר שמאלה? המון, ואני באמת לא יודע אם לצחוק או לבכות במקרים האלה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 162
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יותר מזה: מי מכיר את יציאת "פז" מ-22? בקטע הזה יש נתיב השתלבות של כביש 75 משמאל (דבר בעייתי, אבל כנראה אילוץ של שטח מוגבל). כמעט בכל פעם שאני עובר במקום יש איזה מתנחל חכמולוג שרואה את נתיב ההשתלבות - אשר מסומן ב"קו מלבנים" (רחב יותר מ"קו קטעים" המפריד בין נתיבים באותו כיוון, ולפיכך מדגיש שמדובר בנתיב שונה) ומיד סוטה שמאלה, רק כדי לגלות שהנתיב השמאלי החדש מסתיים כעבור 200 מ'., ואז הוא צריך להשתלב מחדש (בנתיב השמאלי) כאשר מתנחלים אחרים מפריעים לו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא חושב שרוב האנשים עד כדי כך טיפשים, שהם חושבים שמאה קילומטרים לשעה בנתיב השמאלי מהירים יותר ממאה קילומטרים לשעה בנתיב הימני.

אני חושב שבחירת הנתיב לא משנה להם כי הם לא מבינים את ההגיון שמאחוריה, כך שאתה מוצא את חלקם בנתיב השמאלי הקיצון, את חלקם בנתיב/ים הימני/ים התיכונים, ואת חלקם בנתיב הימני.

אבל ההתפלגות היא לא אקראית חן.

זה לא עניין של טיפשים. אינטואיטיבית כמעט, זה הגיוני להניח שהנתיב שנתפס כ"מהיר" יהיה יותר ריק. פשוט ברגע שהמוני אנשים מניחים כך, ונוהגים רק בו, אז זה כבר לא עובד.

ואנשים עושים מלא דברים על אוטומט, בלי לחשוב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני לא יודע אם אתם זוכרים, אבל אי שם מתישהו בשנות ה-90 היה תשדיר שירות של המשטרה, שראו בו שוטר עוצר איזו גברת ושואל אותה משהו בסגנון :"למה את נוסעת בנתיב השמאלי?" והגברת עונה משהו בסגנון של "כי סיימתי עקיפה" ואז השוטר עונה משהו בסגנון של " גברת, עקיפה מסיימים בנתיב הימני". קיצר, היה אפילו תשדיר שירות בנושא פעם.

בכל אופן זה לא משנה.

כמישהו שנוסע לא מעט (כ40K בשנה) לא רק שאין אכיפה, אין בכלל נוכחות של משטרה בכבישים אז בטח שכולם יעשו מה שבא להם.

וכשפעם ב... יש איזו ניידת שנוסעת בכביש 6, זה סתם יוצר עומס כיוון שפתאום כולם נוסעים כמו טטלה, מה שמראה שלא באמת מדובר בחוסר מודעות, אלא בחוסר אכפתיות.

אני מניח שכבר אמרו זאת פה (לא קראתי את כל השרשור, מצטער) אבל ברב הפעמים הנתיב הימני הוא המהיר ביותר, השמאלי הוא העמוס ביותר והאמצעי הפך להיות הימני.

ואני, נוסע בימני וכבר לא מתעצבן על אלה שבשמאלי שאותם אני עוקף.

:onfire:
פורסם
אני לא יודע. צריך לעשות סקר נרחב כדי לדעת.

אפשר אולי לחפש נתונים מהניכר.

אני יודע. אנשים עושים מלא דברים על אוטומט.

זו עובדה: רוב היום, רוב האנשים, על אוטומט.

משם החיבה שלנו להרגלים וגם ההתלהבות מדברים חדשים.

זה יוצר הרבה יותר גירוי למוח (וגם מצריך יותר מאמץ כשהכל מחושב).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

"חג שמח אח שלי, מה אני אגיד". תגיד לאשתך שתקשור את החצוצרות.

מוזר, אבל מאז שהתחילו לאכוף את העבירה הזו, אני לא רואה שיפור.

המצב אולי אפילו החמיר, לפחות בכביש החוף.

מקווה שימשיכו עם הדוחות לזמן בלתי-מוגבל.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק שלא יעשו מזה "מבצע" למשך שבוע כדי לעשות קצת כותרות בחגים ואח"כ כולם ישכחו מזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יוסי פרנקוס- אני רק שאלה:

רכב נוסע בשמאל על 105, אתה רוצה לנסוע 107 ואתה מאחוריו. האם תעקוף אותו מימין? או שתיסע אחריו מתא עד ירושלים?

אם אני לא ממהר אני אסע אחריו כי לא אכפת לי.

אם אני רוצה לנסוע יותר מהר אני אעקוף אותו בצורה בטוחה ולא בצורה בריונית.

פורסם

עד כמה שאפשר.

אלא אם מדובר ברכב מסחרי שאני לא יכול לראות דרכו מה שיש קדימה, אז אפשר.

אל תתחסדו פה.

אין אחד שייסע במשך 20 קילומטרים מאחורי רכב שנמצא בשמאל במהירות נמוכה ולא יעקוף אותו מימין בסוף.

פורסם

ברור שלא. אבל אף אחד גם לא יקרא לזה "עקיפה בטוחה".

אני מסמן פעם, מסמן פעמיים. לא עובד? עוקף מימין. אבל אני לא מרוצה שזה המצב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אף אחד לא התחסד שהוא לעולם לא עקף מימין.

מדברים על לנסות להגיע למצב שלא צריך לעשות את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ברור.

אני מדבר על עקיפה בטוחה "בתוך האפשרויות הקיימות".

זה אומר שאני אתרחק ממנו בשביל שלא יהיו הפתעות שאני לא יכול לראות, ואעבור נתיב ימינה בצורה זהירה.

אחר כך אני פשוט אחלוף מימין אבל לא אעשה משהו שיגרום לו להילחץ ולא אחתוך אותו אחרי שעברתי.

• תוכן חדש...