Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם חייב להחליף פילטר שמן אם אני עובר משמן 10w40 לשמן 10w30 או שאפשר רק לפרק את הפילטר הקיים ולרוקן ממנו את השמן? הפילטר הוחלף לפני 2000 ק"מ אני רק לא מרוצה מהצמיגות הנוכחית

תודה

פורסם

מה זה לא מרוצה מהצמיגות הנוכחית? ולא, לא צריך להחליף פילטר.

ואם כבר אתה מחליף לסטארלט אז תחליף ל 5W30 (כמובן שרצוי סינטטי מלא) שזה השמן המומלץ ע"י טויוטה, כבר לא 10W30.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין בעיה לא אחליף פילטר אבל לפתוח אותו ולהסיר ממנו את השמן בתוכו ולהחזיר? או שפשוט לא לגעת בו ורק לעשות החלפת שמנים רגילה?

פורסם (נערך)

לא צריך להחליף פילטר.

לפני שאתה מחליף שמן - האם בדקתה במוסך, ובוודאות הבעיה עקב השמן.

אולי יש בעיה אחרת. (כצרוף מקרים)

במידה וכן, חזור לשמן הקודם שלך ה 10W-30 , עד הטיפול הבא.

במידה והכל תקין ואין בעיות, וצריכת שמן במנוע - אפשר עוד שנה לנסות לעבור ל 5W-30.

או - במידה ויש צריכת שמן .. נסה 10W-40 של חברה איכותית אחרת.

חבל - כי אתה לא רושם מדוע עברתה לצמיגות גבוה יותר - האם הייתה צריכת שמן.

ודגם רכב, שנה ומס' ק"מ - המידע יעזור לנו לכוון לפתרונות אפשריים.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני חושב ש10w40 של חברה איכותית מתאים מאוד למנועי הסטארלט. האם הפילטר מקורי/חליפי איכותי? מה מצב המצתים? פילטר האוויר איכותי ונקי? האם ביצעת ניקוי מצערת מתישהו? תוסף ניקוי מערכת הזרקה? כל אלו משפיעים על התנהגות המנוע יותר מצמיגות השמן לבדה.

פורסם

פילטר השמן מקורי וחדש, פילטר דלק מקורי וחדש, פלאגים מקוריים חדשים, פילטר אוויר חדש, ניקוי מצערת בוצע לפני שנה בערך, תוסף ניקוי הוסף לפני 2000 ק"מ של חברת פורטה.

• תוכן חדש...