Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו בטיפול 160000 במוסך

היו לי דפיקות בתחילת מסיעה מהאזור הקידמי.. המוסכניק אומר זה תושבת מנוע

500 ש"ח חליפי (כולל עבודה)

לטענתו המקורי (לפני עבודה) עולה 800 ש"ח

האם הסכומים הגיוניים ? האם יש בעייתיות בתושבות חליפיות לעומת המקוריות ?

פורסם (נערך)

מניסיון מר בפורד פוקוס של אחי, רק מקורי!

​אחרי חצי שנה החליפיים התבלו והוויברציות המעצבנות חזרו.

אם אין ברירה ואין תקציב אז גם חליפיים יספיקו, אך לא לאותה תקופה ולא באותה יכולת ריסון.

מנגד, במונדאו שלי שמתי תושבת מנוע (ההידראולית) מקורית ועלתה לי בערך כמו מה שהמכונאי שלך אמר. היה שווה כל שקל. מרכב רועד ומרגיש כאילו עוד שנייה מתפרק קיבלתי רכב שעובד כאילו הוא כבוי ללא שום וויברציות, בשום מצב.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

תושבות ובכלל חלקי גומי לרכב רק מקורי או חליפי איכותי.

אין כמעט חליפי איכותי בארץ לכן נשארת עם מקורי.

באיזה רכב מדובר ?

Stay Dirty

פורסם

סוזוקי סוויפט 2008

השאלה אם החליפי באמת יחזיק חצי שנה כמו במקרה המתואר לעיל של ramik33

או שפשוט יחזיק חצי זמן מהמקורי - ואז מבחינת עלות זה עדיין משתלם

פורסם (נערך)

זה לא רק עניין של יחזיק, אלא איך הוא יחזיק בזמן הזה.

הוא ימרר לך את החיים ויהיה יותר גרוע מאשר תושבת מקורית גמורה.

אל תשכח שתושבת מנוע עליונה היא הידראולית ומתוחכמת יותר.

לא מזמן החלפתי אחת כזאת לחבר פורום, הוא קנה מקורית ב-600+- שקל באחת מחנויות החלפים.

עבודה של 5 דקות.

הפניתי את חבר הפורום לכאן, שיתרום מנסיונו האישי.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

ציינת שתושבת עליונה היא הידראולית

איך הסקת שזו התושבת שדורשת החלפה אצלי ? למען האמת, המוסכניק לא ציין איזו תושבת דורשת החלפה. לפי המחיר אתה יכול להסיק ?

פורסם

אגב, האם מנסיונכם כל התושבות החליפיות גרועות כמתואר , או שיש גם כאלה שיעשו עבודה טובה ?

אם אקבל מידע מהמוסך מי היצרן של החליפי זה יעזור ?

פורסם

כמו שאסף אמר, אין על תושבת מקורית.

אני יכול להגיד באופן אישי לאחר החלפה בעזרתו של אסף חבר הפורום שהנסיעה על הרכב עם תושבת מקורית הינה חלקה, ללא רעידות, תחושה כאילו הרכב חזר כמה שנים אחורה .

שווה את הכסף.

פורסם
אגב, האם מנסיונכם כל התושבות החליפיות גרועות כמתואר , או שיש גם כאלה שיעשו עבודה טובה ?

אם אקבל מידע מהמוסך מי היצרן של החליפי זה יעזור ?

היי,

יש לי סוויפט 2007, והתושבת אצלי הימנית (צד של נוסע) הלכה גם (לפני חודש וחצי בערך).

קניתי דרך מכשירי תנועה תושבת מקורית (זה אמור לעלות סביב ה-500 שקל - הם יכולים לעשות גם הנחה אם מבקשים יפה ואז זה יוצא 410 בערך)

ההחלפה - אסף המלך! עזר לי

אני כמובן הקשבתי לאסף והלכתי על המקורי.

פורסם

עדיפות למקורית זה ברור אבל ישנם רכבים שגם חלופי עושה את העבודה. אפילו בלאנטיס יצא לי לשים חליפי אבל לא סיני והם פשוט מצויינות עד היום מחזיקות. גם בלאנסרים יצא לי חליפי ואחלה. תרים טלפון לחנות חלפים ותבדוק הפרשי מחירים. אם יש לך את האופציה לשים מקורי מבחינה כספית אז בטח שמקורי בלי לחשוב פעמיים. מקסימום אתה קונה את התושבת ולהרכיב אותה זה שטויות גם יעזרו לך פה זה בטוח.

פורסם

חברים תודה על היעוץ והמידע !!!

בגלל שהרכב כבר במוסך ואישרתי לו מהבוקר להתקין חליפית בשל הפרש המחירים הגדול אשאר עם ההחלטה הזו..

מה שכן, במידה והיא לא תעשה את העבודה כמו שצריך, אקנה עצמאית בהמשך את המקורית ואתקין עם חברי הכנופיה (אם יסכימו לעזור לי :-P )

בסופו של דבר , גם אם החליפית תדרוש החלפה - סכום התיקון הכולל (של כל מה שפירטתי פה) יעלה כמו החלפה של מקורי במוסך

כך שמההרפתקה הזו לפחות אצא נשכר בעוד ידע ונסיון :-D

• תוכן חדש...