Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעייתי? לא.

הכי רגיש לטיפולים בזמן על פי הספר עם חלפים מקוריים עם אפס קיצורי דרך? בהחלט.

בארץ, מדד האמינות הוא בעצם מדד הרגישות להזנחה, שהוא לא תואם אחד לאחד למדד האמינות האמיתי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בעייתי? לא.

הכי רגיש...

תירוצים בצד.

רכב שדורש מדיניות אחזקה של מטוס בשביל לתפקד לתקופת זמן סבירה, זה רכב בעייתי.

אם לא נוח לך עם קביעה אבסולוטית, אז אני מוכן להתפשר על "יותר בעייתי משאר הרכבים בשוק".

יום טוב גם לך

פורסם

מטוס ? הגזמת קצת.

מעבר להנחייה של החלפת שמן הגיר והפילטר אחת ל 3 שנים אין שום דבר אחר במדיניות הטיפולים של הרכב.

מטוס זו קצת הגזמה. בכל זאת, אולי הוא מהיר מאוד, אבל הוא לא שותה דסל או עובר ביקורת מחזורית ומחנים אותו עם צ'וקים בגלגל.... יוצא חיל האוויר (סמיילי קורץ)

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
תירוצים בצד.

רכב שדורש מדיניות אחזקה של מטוס בשביל לתפקד לתקופת זמן סבירה, זה רכב בעייתי.

אם לא נוח לך עם קביעה אבסולוטית, אז אני מוכן להתפשר על "יותר בעייתי משאר הרכבים בשוק".

מכיוון שהשוק הוא שוק ישראלי והסטנדרטים של התחזוקה נמוכים יותר בהכללה גסה מאשר, נניח, שוויץ, אז הפשרה מקובלת עליי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

נדמה לי שבשנים האלו פורד השתמשו במנועי הדיזל של פגו , במידה והמנוע זהה יש חלקים

משומשים במחירים זולים , המלצה שלי במידה והמנוע של פגו אל תתקן אותו מכור אותו

לחלקי חילוף , במידה ותרצה לתקן אותו צור איתי קשר בפרטי , אני יפנה אותך למישהוא

שיש לו חלקים .

עריכה אחרונה על ידי ronrobin
פורסם

השנקל שלי -

קנית רכב ייחודי עם ביצועים טובים - השקעת כבר כסף בלרכוש אותו ואתה בתחילת הדרך איתו.

תבצע יישור קו כולל במוסך המורשה - תרים טלפון לבנקאי שלך ותסדיר את נושא התשלומים ותהנה כבר מרכב טוב לתקופה ארוכה!

לא נורא, נופלים, קמים.

אם כבר לעשות את זה, אז כמו שצריך - אתה יכול לחסוך קצת על להביא חלפים מקוריים מחו"ל אבל אז לא תקבל עליהם אחריות.

באמת - אם אתה כבר עושה את זה, תעשה את זה טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

****עדכון***

לכל מי שזה מעניין אותו הרכב הזה אני יעדכן בכמה דברים שעשיתי מאז התקלה.

לאחר חיפושים רבים באינטרנט וגם בעזרת תשובותכם הגעתי למסקנה שחבל על הזמן שאני מבזבז על העבודה הזאת. חשבתי שאני אוכל לבצע עבודות כאלו בעצמי ויש מדריכים ביוטיוב שלב אחרי שלב בדיוק מה לעשות.

כפי שצייני בהתחלה טיפול מנוע וטיפול גיר עשיתי.

הזמנתי טורבו מיובואן, מקורי של פורד וכולל ההרכבה עלה לי בערך 7500 כולל מעמ ולא במוסך של פורד

לאחר התיקון הזה הרכב חזר לעבוד בצורה רגילה למרות שהמחשב הראה תקלה בגיר ובמנוע(לא זוכר את הקוד).

הגעתי איתו ל 207 אלף ק"מ והרכב מפנק בצורה לא נורמלית.

לגבי התקלה בגיר מרגישים בזמן הנסיעה (ולא תמיד ) בעיקר בעליה, מרגישים כאילו שהקלאץ' קופץ ונותן קפיצה קטנה . אבל זה לא קורה כל הזמן. אם מתחילים את הנסיעה רגועה אז הכל בסדר. ואם אני נותן הרבה גז אז זה קורה שכאילו קופץ הקלאץ'.

חוץ מזה במנוע אני לא מרגיש בכלל בעיה בנסיעה.

במחירון הוא 57000שח לפני הורדות(יד 2 מליסינג+קמ גבוהה)

למי שמעוניין ברכב הזה אני מוכן למכור אותו ב 40000 שח למרות ההפסד הגדול שלי עליו וכמובן אראה את כל החשבוניות במה שנעשה ברכב בתקופה הזאת.הושקע בו בערך 15000 שח

פורסם

לא חושב שיש בכלל SMAX דיזל בארץ, בחול הן מאוד נפוצות, אגב, ספרתי אולי 2 מונדאו דיזל בארץ, אחת ביהוד במגרש גרוטאות ואחת נסעה איפשהו במרכז, חבל - הדגם מאוד מוצלח בחול.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...