Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב 0 ק"מ מליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אמא שלי מחפשת לקנות יונדאי i25 חדשה עם 0 ק"מ מחברת ליסינג, היא מעדיפה את זה על סוכנות בגלל שיש בבעלותה יונדאי i30 שנת 2009 והיא מעוניינת לעשות טרייד אין עם הרכב הנוכחי.

רציתי להתייעץ אתכם כי יש כאן אנשים שמבינים בנושא הרבה יותר ממני, מה כדאי לשאול ולמה כדאי לשים לב במהלך הרכישה? מה בודקים לפני? איזה חברה מומלצת וממי כדאי להתרחק? מהם התנאים הכי טובים שאפשר לקבל ברכישה והאם כל זה עדיף על קנייה בסוכנות?

תודה רבה לכל העוזרים.

How sky is the limit if there are footprints on the moon?

פורסם

דבר ראשון,אם יש לך I30 2009 במצב טוב עם ק"מ נמוך ולא שחוט,הרכב יחטף במחירון ואולי אלפייה מטה.

דבר שני,טרייד אין לא משתלם- ישחטו אותך שחיטה כשרה ותשלם מחיר מאוד יקר גם על ה 0 ק"מ,בהשוואה למצב,שבו תמכור את הרכב הישן בעצמך,תנפנף עם המזומנים לנציג המכירות ותוכל ללחוץ אותו עוד למטה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
דבר ראשון,אם יש לך I30 2009 במצב טוב עם ק"מ נמוך ולא שחוט,הרכב יחטף במחירון ואולי אלפייה מטה.

דבר שני,טרייד אין לא משתלם- ישחטו אותך שחיטה כשרה ותשלם מחיר מאוד יקר גם על ה 0 ק"מ,בהשוואה למצב,שבו תמכור את הרכב הישן בעצמך,תנפנף עם המזומנים לנציג המכירות ותוכל ללחוץ אותו עוד למטה.

באלבר הציעו 118K על יונדאי i25 חדשה 0 ק"מ כשמחיר המחירון שלה הוא 115K, אבל מציעים ממש קצת פחות ממחירון על ה-i30 שהוא במצב טוב עם ק"מ ממוצע אבל יש כמה דפיקות שאני בטוח שיבואו לידי ביטוי במחיר במידה ונמכור אותו באופן עצמאי.

הם גם מציעים 20K בתשלומים ללא ריבית.

לא נשמע לי כזה נורא וזה גם די חוסך הרבה כאב ראש, לדעתך החיסכון יהיה משמעותי אם נמכור את הרכב באופן עצמאי ונרכוש רכב מהסוכנות?

פורסם (נערך)

I25 יד ראשונה 0 ק"מ רוצים ממכם 118?

2655a24447af60fba5c3cca0f7206fbc.jpg

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

מצורפת השוואה בין הדגם. 1.6 פרימים ל1.4 שכנראה מציאים בליסינג ההבסל מחירים ממש קטן ואתה קונה רכב שאתה היד הראשונה ולא השניה.

עריכה אחרונה על ידי haimkm
פורסם
I25 יד ראשונה 0 ק"מ רוצים ממכם 118?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

3K מעל המחיר בסוכנות של יונדאי לפי מה שבדקתי.

פורסם

גם אם תמכור את ה-i30 של אמא שלך ב-10000 ש"ח פחות מהמחירון עדיין "תרוויח" כ10-15 אלף ש"ח.

כאן מוצעת ה-i25 ב-92000 ש"ח ( 93500 "על הכביש" ) תבין שאמא שלך נותנת את הרכב כמעט בחנם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם זה כמו שכתבת פשוט רימו אותך, חוששני שיש כאן אי הבנה.

מחיר הרכב בחברות הליסינג כ94,000 שקל בלבד! המחיר שציינת זה ליונדאי איוניק היברידית בחברות הליסינג.

קודם כל לא רימו אותי עדיין, אני לא סוגר שום דבר בלי להתייעץ עם מי שבאמת מבין ועוזר בלי לרצות לעקוץ אותי:)

דבר שני, משיחה עם נציג שלהם מדובר ביונדאי i25 שנת 2017 חדשה, המחיר של הרכב בסוכנות יונדאי הוא 115K כך שאני לא מבין איך יכול להיות שבחברות ליסינג יציעו 21K פחות מהסוכנות על אותו רכב.

פורסם

כי הרכב בסוכנות ליסינג רשום על שם חברת הליסינג ואתם תהיו יד שניה - זאת בדיוק הנקודה של רכבי 0 ק"מ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמה דברים שאתה צריך להבין:

1. ה"מחירון" הוא דבר פיקטיבי ונועד לצרכי חברות הליסינג.

2. חברת הליסינג קונה את היונדאי שהיא מוכרת לך ב-30% מתחת למחירון הפיקטיבי הזה - דהיינו 80K.

3. זה משאיר לה מרווח של כמעט 35 אלף ש"ח לשחק איתו.

4. בפועל חברות הליסינג מוכרות את הרכב הזה, כחדש לגמרי, כשאתה תהייה היד השנייה - בסביבות 90K - ז"א רווח של 10K עבור כל רכב.

עד כאן - עובדות יבשות, על איך עובד שוק "0 קילומטר".

מה קורה בעצם בפועל מבחינתך, כשאתה מסכים לעסקה של טרייד אין בתנאים שנתנו לך?

אתה מוותר על הנחה של 20K במינימום שיכלת לקבל עבור הרכב שלך.

ז"א שאם נגיד הציעו לך 4K מתחת למחירון, שזה באמת כלום - אתה צריך להוסיף להפחתה הזו עוד 20K מתחת למחירון, שזה הכסף של ההנחה שלא קיבלת.

אז תגיד לי אתה - האם הפחתה של 24K מהמחירון, היא עסקה טובה עבורך או לא?

פורסם

ואוו איזה ניצול ציני של אנשים תמימים שלא מבינים בתחום.

תמכרו את הרכב לבד, גם אם תצטרכו להוריד במחיר, פשוט תורידו בלי לחשוב פעמיים, כנראה זה עדיין יהיה לכם משתלם משמעותית מטרייד-אין כי בטרייד פשוט ישחטו אתכם (מעיקר כי אתם מראים חוסר הבנה).

לקנות רכב יד-1 0ק״מ מליסינג במחיר יקר יותר מחדש מהיבואן, באמת שנשמע לי הזוי..

ניסיתם לקבל הצעה לטרייד-אין מהיבואן, אני מניח שהיא כבר תהיה טובה יותר מזו שקיבלתם מהליסינג.

גם אם יעלה לכם יותר במכירה זה יהיה שווה את זה.

רכב שנקנה יד-1 מליסינג ימכר במחיר זול משמעותית מרכב שנרכש מהיבואן, בעיקר כאשר מדובר כאן על ״גירסת ליסינג״.

תבדוק בלוי יצחק, על ליסינג יד-1 0ק״מ יש הפחתה של 14% מהמחירון, ובנוסף אם תמכרו בתוך זמן קצר (פחות משלוש שנים) יש גם ריבוי ידיים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רק רציתי לעדכן שהקשבתי לעצות שלכם והזמנו סיאט לאון 1.0TSI עם כל אבזור אפשרי שמציעים לרכב (חיישנים ומצלמת רוורס, GPS, מובילאיי) ב-110K, בהתחשב בעובדה שמדובר ב-8K פחות מהיונדאי שהוא רכב הרבה פחות טוב מהלאון ובנוסף הרכב לא ירשם כיד שניה מליסינג על אף היותו 0 ק"מ זה נראה לי כמו נו בריינר.

תודה רבה לכם על העזרה!

פורסם
כלומר הרכב ייחשב יד ראשונה 00 ידיים עם 0 קמ במחיר מוזל? האם קנית מהיבואן או סוכנות כלשהיא אחרת?

סוכנות סיאט בראשון לציון, היו ימי מכירות והם יצאו בהנחות והטבות די גדולות אז ניצלנו את זה.

אנחנו נהיה היד הראשונה של הרכב והוא 0 ק"מ, אמור להגיע לארץ בתחילת נובמבר.

• תוכן חדש...