Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת?

תבדוק שוב.

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%98

אומנם עיקר הרמייה היה לעבור את מבחני הזיהום אך זה השפיע גם על צריכת הדלק.

ובכלל, חברה שתחמנה עד כדי כך את הרשויות ומבחני זיהום האוויר, מן הסתם עולה החשד שהשקיע לא פחות מאמצים בעיוות תוצאות מבחני צריכת הדלק...

הקשר היחיד בין מנוע TSI לדיזלגייט זה VAG פיתחה את המנוע.

גם אני חושב שרכבי VAG כיום הם רכבים בעייתים יותר כמישהו שקונה רכב רק מיד שנייה,אם היה לי תקציב מספיק הגון הייתי רוצה VAG ידנית אבל השילוב של המנוע ויבואן שמתחמר את מחיר החלקים ורמת השירות הכללית במוסכי הרשת מרחיקה אותי לפיאט ששם יש לפחות כמה מוסכים מורשי יבואן יחסית טובים ושירות לקוחות יחסית טוב.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הקשר היחיד בין מנוע TSI לדיזלגייט זה VAG פיתחה את המנוע.

גם אני חושב שרכבי VAG כיום הם רכבים בעייתים יותר כמישהו שקונה רכב רק מיד שנייה,אם היה לי תקציב מספיק הגון הייתי רוצה VAG ידנית אבל השילוב של המנוע ויבואן שמתחמר את מחיר החלקים ורמת השירות הכללית במוסכי הרשת מרחיקה אותי לפיאט ששם יש לפחות כמה מוסכים מורשי יבואן יחסית טובים ושירות לקוחות יחסית טוב.

שאלה, נכנסת לקישור וקראת או שאתה רק מנחש?

פרשת דיזלגייט היא שמה בתקשורת של פרשת זיוף תוצאות בדיקות זיהום האוויר והפרת תקן זיהום אוויר במכוניות של קבוצת פולקסווגן שהתגלתה בחודש ספטמבר 2015. זיוף יוחס בתחילה לכחצי מיליון מכוניות מבוססות דיזל של פולקסווגן ואאודי שנמכרו בין 2009 ו-2015, ואחר כך הודתה החברה שהוא קיים ב-11 מיליון מכוניות מתוצרת הקבוצה, כולל מותגי סקודה וסיאט. בהמשך התגלה כי התרמית רחבה אף יותר וכוללת גם את מכוניות הבנזין והגז הטבעי המיוצרות בתאגיד.

או שלא הבנתי את המשפט הראשון שלך..

בכל מקרה, אני לא "מומחה" ל-VAG או דיזלגייט בפרט אבל ליצרן כזה לדעתי אי אפשר להאמין יותר.

בטח כשזה נודע למהימנות תוצאות בדיקת צריכת הדלק שלהם.

פורסם (נערך)

קראתי בקצר כנראה פיספסתי עקב שויקפדיה (אתר שאני אוהב להחכים ממנו) נערך ע"י אנשים קשה לפעמים לדעת איפה נכנסת דעה של אדם ואיפה מוצגת עובדה.

ואני מסכים איתך שיצרן הוא אכן בעייתי לכל חברה יש שקרים שהם לא מספרים עד שתופסים אותם בחירתך ובחירתי לא לקנות מהם אבל להטיח האשמות כבדות של יצרן שקרן לא מועילה לפות"ש.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם
רכשתי סיאט איביזה חדשה במבצע ש"היה" לשבוע (כמובן שהמשיך עוד כשבועיים בסוכנויות )

המחיר היה אטרקטיבי המכונית מצויידת במיטב השכלולים ובפרוספקט הצהרת היצרן על צריכת דלק של 4.4 ליטר ל100ק"מ במשולב ולידיעה החלפתי בין סקודה לסיאט שכמובן מאותו יבואן אך בהפרש מחירים משמעותי לדגמים מקבילים .לאחר 4 תדלוקים ומדידת קילומטרז' חלקי הליטרים קיבלתי תוצאה זהה מידי תדלוק (וגם מחשב הדרך נתן אותה תוצאה ) 8.9 ליטרים ל100 ק"מ . אני מנסה מזה שבוע להגיע לשירות לקוחות אך נתקל בחומה ששמה שירות להשארת הודעות וכמובן שאף אחד אינו חוזר אלי

לסיכום מכונית מאכזבת ושירות סליחה אי שירות

דוד

האם חשבת לרגע אולי לנסות לקפוץ למוסך המורשה של הייבואן בכדי לקבל הסבר מנציג טכני ? אני בטוח ב-100 אחוזים שהיית מקבל התייחסות רצינית והסבר כיצד לחסוך בדלק.

בספר הרכב מוסבר בצורה מפורטת כיצד ובאיזה תנאים נבדקה צריכת הדלק וכמובן הסבר כיצד ניתן לחסוך בהוצאות הדלק.

איזה כייף לי :)

פורסם

מה קשר לואג? היום הכל אותו חרא. גם במוו וגם מרצדס. הכל חד פעמי. מי שחי בסרט שיש היום רכב דגם 2017 במסוגל לעבור 150000 ללא תקלה אז הוא עמוק עמוק בחלום. ובחזרה לנושא, אם לא שמתם לב פותח נעלם. כנראה נחת והבין שהוא לא יגיע ל 4.4.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
מה קשר לואג? היום הכל אותו חרא.

אבל החרא של וואג יותר מסריח לכן האשכול ממשיך לחיות...:shock:

איזה כייף לי :)

פורסם
מה קשר לואג? היום הכל אותו חרא. גם במוו וגם מרצדס. הכל חד פעמי. מי שחי בסרט שיש היום רכב דגם 2017 במסוגל לעבור 150000 ללא תקלה אז הוא עמוק עמוק בחלום. ובחזרה לנושא, אם לא שמתם לב פותח נעלם. כנראה נחת והבין שהוא לא יגיע ל 4.4.

דווקא יש.

לא חובה לרוץ לקנות "מנועים מתקדמים" ותיבות "מתקדמות".

להערכתי מוצרי מאזדה מגיעים בנעימים לכך.

פורסם

אחיו הצנום בנפח 1.0 ליטר באודי A1, הוציא תצרוכת דלק מרשימה באופן יוצא דופן. 3.8 ליטר ל 100 ק"מ מנתניה לאשדוד בלי פקקים, עם מזגן במהירות חוקית. במשולב סביב ה 5.3 שזה לא פחות ממדהים.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

1/26 זה בדיוק מה שיצרן הצהיר לפי תנאי מעבדה.

זה לפי המחשב או משאבה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עם האיביזה הזאת לא תגיע ל1:20, עם רגל דיי עדינה ונסיעה בין עירונית (120) אפשר לגרד 1:17.. מאמין אולי טיפה יותר אם תיסע לאט יותר, לגבי נתוני יצרן - אין מה להאמין להם זה לא משהו חדש, זה בתנאי מעבדה שבפועל לא קורה מה שגם שהרכב שלך חדש אז צריך לחכות כמה אלפי קילומטרים עד שהצריכה תתאזן

עם רגל כבדה המנוע יעשה 1:12 שזה מעולה בהתחשב בקצב התקדמות שהאוטו מסוגל לתת..

פורסם

אני עם איביזה 1.0 הגעתי בבין עירוני בנסיעה עם מעט האצות חזקות כ 1/16.5, בנסיעה רגועה כניראה אפשר הלגיע ל1/18 אולי מעט יותר.

לכן לעשות 1/26 נשמע לא הגיוני פשוט.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסיעה מנתניה לטבריה (שצילמתי בגלל הטמפרטורה) שני מבוגרים, שלושה בני נוער, מטען מלא ומזגן. אם זה לא חסכוני... אז מה כן? ibiza10.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זאת המהירות הממצועת שהייתה בנסיעה?

פורסם
נסיעה מנתניה לטבריה (שצילמתי בגלל הטמפרטורה) שני מבוגרים, שלושה בני נוער, מטען מלא ומזגן. אם זה לא חסכוני... אז מה כן? d1d4a46bbe01c951860769c242e51694.jpg

בהחלט חשוב לצלם את הטמפ׳ שאתה נוהג על 90 עם עוד 4 אנשים ברכב.

שאפו חבר [emoji1305]

פורסם

מה גרם לך לחשוב שאני זה שצילם?

• תוכן חדש...