Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבן אדם מתלונן שבמשך שבוע הוא משאיר הודעות לשירות הלקוחות ואף אחד לא חוזר אליו ואנשים נופלים עליו שהוא צועק ששירות הלקוחות גרוע? איך אתם הייתם מגדירים שירות לקוחות שלא חוזר ללקוח במשך שבוע?

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם אני לא מבין למה אתם ישר תוקפים את הבחור.

הוא מאוכזב מהרכב אך יותר מכך משרות הלקוחות של היבואן, וזה כבר בעיה של היבואן ולא של פותח השרשור.

אני מניח שאם היה מקבל מענה מהיבואן הוא לא היה מאוכזב עד כדי כך.

הבעיה היא שלפני המכירה כולם רודפים אחריך, אך ישנם יבואנים שלאחר המכירה לא מכירים אותך..

לעניין הרכב עצמו, הוא מאוכזב מאחר ויש לו רפרנס והיא הסקודה (כנראה פאביה?) שהוחלפה בסיאט וזו לא עומדת בציפיות של צריכת הדלק (ביחס להצהרת היצרן אך אני מניח שגם ביחס לרכב המוחלף).

לגבי ההצהרה של 4.4 ליטר/100ק"מ, זו הצהרה מקוממת ושיקרית שבאה מיצרן רכב אשר רימה את כל העולם במבחני זיהום האוויר וצריכת הדלק, אז הייתי מצפה מכם לתת את הדעת גם על זה.

זה נכון שתמיד צריכת הדלק המוצהרת תהיה גבוהה יותר מזו שתקבלו בפועל, והפרש של 15-30% נניח מתקבל על הדעת, אך הפרש של יותר מ-100% זה כבר מוגזם..

תתנו צ'אנס לבחור לענות על שאלותיכם.

אם תתקפו אותו ישר אני מניח שהוא לא יגיב כאן יותר והפורום ישאר ללא מסקנה.

פורסם
אין שם סיכוי בעולם שהרכב יגיע לאותם הנתונים המפורסמים ע"י היצרן.

נתונים אלו נמדדים בנתאי מעבדה.

תמיד תוסיף כ 15% (במקרה הטוב).

מעבר לזה, יכול מאוד להיות שסגנון הנהיגה שלך הוא לא חסכוני במיוחד (יציאה אגרסיבית מהמקום, האצות חזקות ועוד.)

גם לא נתת מידע לגבי תוואי הנסיעה שלך (עירוני, בינעירוני, מזגן, רכב מלא)

בלי קשר, וכמו שהומלץ, המתן כ3000 ק"מ.

תצרוכת הדלק תמיד משתפרת, אבל אל תצפה לפלאים.

כלל האצבע שאני מכיר הוא כ30% יותר גרוע מהיצרן בתוואי מעורב . בדרך כלל קרוב למציאות

מנסיוני עם קורולה 2014 בליסינג : יצרן - 1 ל17 , מציאות - 1 ל11.5 עד 12 בתוואי מעורב + מזגן

(רוב השנה חם פה אז מראש יש לקחת בחשבון את המזגן)

סגנון הנהיגה שלי הנו סולידי כמעט ללא קיקים והאצות אך לא מתאמץ במיוחד לחיסכון . למשל : כביש 6 110 עד 120 קמ"ש

פורסם

אגב, בהמשך לכל מה שנאמר פה לא תראה תצרוכת משולבת של 1/22 בבנזין בחיים.

מה שכן יש לי את הלאון עם 1.2 ותצרוכת המשולבת שלי היא 1/16 בנסיעות בפקקים איומים באיילון - בעבורי התצרוכת הזו לא פחות ממדהימה.

פורסם

למנועי הטורבו צנומי הנפח יש יתרונות אבל בהחלט גם חסרונות.

אחד החסרונות הוא שבנהיגה עם רגל כבדה, מגיעים לצריכת דלק שערורייתית שלא היה שום סיכוי להגיע אליה עם לדוגמא, מנוע 1600 אטמוספרי עם הספק מקביל.

זו גם הסיבה שאתה שומע מאנשים על צריכת דלק הזויה (לטוב ולרע) עפ"י סגנון הנהיגה שלהם.

לפני כמה חודשים לקחתי את הדאציה סנדרו סטפאוויי ליום השתלמות נהיגה ספורטיבית (היה על זה שרשור נפרד), את הרכב קיבלתי מהאשה עם מונה צריכת דלק שמראה 1:16.

מונה הצריכה אופס, בסוף היום עמד על 1:5:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הישראלי הטיפוסי, מיד נפתח שרשור מתלהם - "שירות לקוחות גרוע!", "רכב מאכזב!".

מה כל כך גרוע בשירות הלקוחות ועל מה התלונה בעצם?

אתה מצפה שיחליפו לך רכב כי צריכת הדלק לא תואמת את צריכת תנאי המעבדה שעליה הצהיר היצרן?

איפה אתה חי?

איזה התקפה. :shock:

אגב אם אני לא טועה תבעו את קיה על הפרש ענק בין צריכה המוצהרת לבין צריכה אמיתית.

פורסם

כמו שאמרו - מדובר ברכב חדש והצריכה בהתחלה גבוהה יותר. שנית, זה מאוד קשור לצורת הנהיגה שלך.

לי יש איביזה 1.2TSI+DSG - צריכה ממוצעת עומדת על 16.5-1 ולפעמים גם השגתי 18-1.

סע רגוע, תהיה קל דוושת הגז, צפה רכבים עומדים מרחוק ותן לרכב להאט מעצמו עד כמה שנדרש ע"י זה שתעזוב את הגז. כמובן ללחוץ הברקס ברגע המתאים.

פורסם

א.קודם כל ממה שזכור לי תבעו את קיה ויונדאי בארה"ב(שם יש חוקים נוקשים יותר על פרסום שיקרי).

ב.פרשת דיזלגייט לא קשורה בשום דרך לנושא הנ"ל רק נשאר לדחוף את נושא הקלאצ'ים בשביל להפוך את השרשור לעוד התרסה נגד VAG.

ג. נאמר לפניי צריכת דלק של יצרן היא בדר"כ צריכת דלק בהילוך הכי גובה בסל"ד הכי נמוך ובלי מזגן אני לא מאמין שתוכל לנהוג 50 קמ"ש בשיא החום בלי מזגן.

יש תקופת הרצה למרות שרוב נציגי המכירות אומרים שאין,תיסע כמו בן אדם בתקופה על מנת שכל חלקי המנוע התיישבו כמו שצריך במקומם.

פורסם

כל פעם שאני חושב לרכוש שוב משהו מהיבואן הזה - אני רואה משהו כזה שמחזיר אותי למציאות. אם ארכוש - זה רק בגלל שאכיר בזה שאני אישה מוכה ואשכנע עצמי שיהיה בסדר... וכמובן, אני מתייחס לשירות הלקוחות, לא לצריכת הדלק (למרות שהיא בהחלט מוגזמת לטובה בפרסומים).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

^^בפעמים הבודדות שחיפשתי את שירות הלקוחות ענו לי מיד.

לפעמים גם יצרה איתי דרך הפורום נציגה מצ'מפיון ולא בגלל שפתחתי פוסט אכזבה מהשירות, אלא סתם שאלות בנוגע לרכב.

פורסם

ב.פרשת דיזלגייט לא קשורה בשום דרך לנושא הנ"ל רק נשאר לדחוף את נושא הקלאצ'ים בשביל להפוך את השרשור לעוד התרסה נגד VAG.

באמת?

תבדוק שוב.

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%93%D7%99%D7%96%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%99%D7%98

אומנם עיקר הרמייה היה לעבור את מבחני הזיהום אך זה השפיע גם על צריכת הדלק.

ובכלל, חברה שתחמנה עד כדי כך את הרשויות ומבחני זיהום האוויר, מן הסתם עולה החשד שהשקיע לא פחות מאמצים בעיוות תוצאות מבחני צריכת הדלק...

פורסם

אחד החסרונות הוא שבנהיגה עם רגל כבדה, מגיעים לצריכת דלק שערורייתית שלא היה שום סיכוי להגיע אליה עם לדוגמא, מנוע 1600 אטמוספרי עם הספק מקביל.

בו, הגזמת.

יש לי רגל סופר כבדה. אני נוהג בעיקר בעיר. הקקטוס שלי עושה 1:13.5, שזה הנתון הכי טוב שהיה לי בחיים המוטורים שלי - ever.

נתוני יצרן טובים כמדד להשוואה בין רכבים.

הם לא אומרים מה צריכת הדלק תהיה בפועל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה באמת מצפה מרכב בנזין להגיע לצריכת דלק טובה יותר מ-1:20 במציאות? ראית פעם רכב בנזין (לא היברידי) עם צריכה כזו?

נעים להכיר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אולי כדאי להתחיל לשאול גם מה מספר הטלפון אליו מתקשר פות"ש?

או ששירות ההודעות זה משהו מוכר ביבואן? יש מוסכים (פרטיים/מורשים) שמשתמשים בשירות הודעות אני יודע... אולי חל בלבול.

ט.ל.ח

• תוכן חדש...