Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, 2/3 דרך בירידה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הירידה בסוף לא כזו משמעותית בצריכה הממוצעת וכמו שכתבתי הצריכה שהיתה לי היתה סביב 5.4 ליטר ל 100 ק"מ

זה לא סוד שאני לא חובב המותג (בלשון המעטה) ולקבל ממני תשבוחות על מנוע של VAG זה בערך כמו ביאת המשיח.

בכנות, המנוע הקטן הזה היה הפתעת ענק בכל הנוגע לכוח, גמישות ודלק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הם לוקחים מנוע קטנטן עם שלושה צילינדרים וסוחטים ממנו הספק ומומנט שאתה מצפה לקבל ממנועי טורבו בעלי נפח גדול ב40%.

חסר תקדים זה לא בהתחשב בזה שצ'יפים כאלה ואחרים יודעים לתת גם יותר אבל זה מעורר סימני שאלה ביחס למשך ואיכות החיים הצפויים של מנוע כזה כשמעל מרחף מוניטין האמינות המאוד מפוקפק של VAG.

פורסם (נערך)
הירידה בסוף לא כזו משמעותית בצריכה הממוצעת וכמו שכתבתי הצריכה שהיתה לי היתה סביב 5.4 ליטר ל 100 ק"מ

זה לא סוד שאני לא חובב המותג (בלשון המעטה) ולקבל ממני תשבוחות על מנוע של VAG זה בערך כמו ביאת המשיח.

בכנות, המנוע הקטן הזה היה הפתעת ענק בכל הנוגע לכוח, גמישות ודלק.

ממליץ לך למדוד לפי משאבה ולא מחשב דרך, הוא נוטה להיות אופטימי בד"כ

הם לוקחים מנוע קטנטן עם שלושה צילינדרים וסוחטים ממנו הספק ומומנט שאתה מצפה לקבל ממנועי טורבו בעלי נפח גדול ב40%.

חסר תקדים זה לא בהתחשב בזה שצ'יפים כאלה ואחרים יודעים לתת גם יותר אבל זה מעורר סימני שאלה ביחס למשך ואיכות החיים הצפויים של מנוע כזה כשמעל מרחף מוניטין האמינות המאוד מפוקפק של VAG.

שמע אי אפשר לדעת, אבל המנוע הזה נמצא באיביזה כבר מעל שנה, ובA1 יותר מזה. עכשיו הוא נכנס לאוקטביה לאון פאביה וסביר להניח שימשיך להיכנס לדגמי המותג במקום ה1.2 בנתיים יש שקט לגביו .

אי אפשר להתעלם מיזה שהמנוע חזק יחסית לנפח, ורוב האנשים שקונים רכב חדשים מחליפים אותו בטווח של 3 שנים, אז למה לא?

עריכה אחרונה על ידי ronma1
פורסם

ה1.0 נמצא איתנו כמעט. שנתיים, אך גם אם ניקח את ה 1.2, גם הוא מנוע קטן בטח לעומת הטנק שנקרא אוקטביה ונמצא כבר הרבה שנים.

האם יש כשלים במנוע עצמו? לא שמעתי, נכון היה ריקול לשרשרת אך מאז האם יש תקלות בכמות גדול?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האוקטביה גדולה אבל לא נורא כבדה (1.255 טון עם מנוע ה1.2). כרפרנס, ביחס של נפח מנוע למשקל, מנוע ה0.9 של הסטפווי (1.155 טון) סובל יותר מה1.2 של האוקטביה.

עדיין, זה פחות מטריד יחסית ללחץ הפנימי בכל צילינדר ועל כל בוכנה. אז יכול להיות שהם עשו את מה שצריך ואין לבוכנות שלו בעיה לעמוד בתוספת לחץ די משמעותית של 25% אבל זו VAG, עם הDSG ועם הדיזלגייט ועם היבואן בשיטת מצליח וזה מנוע חריג ולדעתי זה ראוי לתשומת לב גם אם המנוע לא ימות אחרי שנתיים אלא "רק" מספר שנים לא רב אח"כ.

פורסם

אני עם המנוע 1.2 היתי עושה 1/16 באופן קבוע נמדד לאורך 15 אלף ק"מ. נסיעות משולבות על ציר ירושלים חולון על 443 ו431.

כיום עם איביזה 1.0 אותו מסלול בדיוק עושה 1/19 (נעשו עד עכשיו 2 בדיקות)

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
אני עם המנוע 1.2 היתי עושה 1/16 באופן קבוע נמדד לאורך 15 אלף ק"מ. נסיעות משולבות על ציר ירושלים חולון על 443 ו431.

כיום עם איביזה 1.0 אותו מסלול בדיוק עושה 1/19 (נעשו עד עכשיו 2 בדיקות)

זה בדיוק ה 5.3/5.4 ליטר ל 100 ק"מ שדיברתי עליו.

אגב אתה מרגיש שהוא חלש מה 1.2 הקודם?

תפרידו את הדיון הטכני של האמינות מהדיון על הביצועים וצריכת הדלק.

לא שמעתי על תלונות סדרתיות במנועים, הבעיה היא בגיר DSG המהולל.

כשהוא עובד, הוא מופת הנדסי, אבל שהוא לא... זה באמת חור ענק בארנק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אתה באמת מצפה מרכב בנזין להגיע לצריכת דלק טובה יותר מ-1:20 במציאות? ראית פעם רכב בנזין (לא היברידי) עם צריכה כזו?

כן, טווינגו שנת 94, ג'אסטי 1.0 ידנית וקליאו 0.9 טורבו, אם אתה ממש מנסה (ביומיום היא עושה 1:17).

פורסם
מה נפלתם עליו?

בנאדם בא לבקש עזרה, מן הסתם יש לו פחות ידע ממה שיש לכולם כאן, והוא ישר מקבל בראש "איך לא ידעת?"

קנה רכב חדש, האמין לפרסומים של היבואן, מנסה להגיע לשירות טלפוני ולא מצליח, והוא אשם?

אז כן, אולי הציפייה שלו לצריכת דלק היתה אופטימית מדי, אבל אם צריכת הדלק לא היה 4.4 ליטר ל 100 ק"מ, אלא 5.5 ליטר ל 100 ק"מ יש מצב שלא היינו שומעים את התלונה. כאן מדובר בצריכת דלק כפולה מהנתון הרשמי. לא ב 15% יותר.

רוצים לעזור - תסבירו לו כיצד לנהוג עם הרכב באופן חסכוני יותר.

לעניין השירות - אם לקוח פונה, לקוח צריך לקבל התייחסות. גם אם היבואן צריך לשלוח ללקוח נציג שירות שישב איתו ויסביר לו איך לנהוג בצורה יותר חסכונית.

פות"ש,

להערכתי יש כאן כמה דברים בו זמנית,

ראשית, תשכח מ 4.4 ליטר ל 100 ק"מ. זה לא יקרה.

שנית, עם אוקטביה 1.2 ליטר DSG (בליסינג ודלק ללא הגבלה) הגעתי לצריכה של כ 16 ק"מ לליטר, במשאבה, לאורך כמה וכמה תדלוקים, במתווה נסיעה משולב, אז אני סבור שגם באיביזה שלך ניתן להגיע לצריכת דלק דומה.

סע רגוע, בלי האצות אגרסיביות. תחשוב שיש ביצה לא מבושלת בין כף הרגל שלך לדוושת הגז, בלום במתינות, סגל סגנון רגוע ומתון וצריכת הדלק תשתפר משמעותית. תן לרכב לעבור 2000- 3000 ק"מ, צריכת הדלק תשתפר מעט.

תתחדש ובהצלחה

מחזק את מה שרשמת, צריכת דלק כפולה זה כבר בגדר הטעיה!! נכון שמה שמפרסמים זה בולשיט אבל זה חייב להיות קשור למציאות איכשהו!! בטוח שמכתב מעו"ד ישפר את השירות פלאים!

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
זה בדיוק ה 5.3/5.4 ליטר ל 100 ק"מ שדיברתי עליו.

אגב אתה מרגיש שהוא חלש מה 1.2 הקודם?

תפרידו את הדיון הטכני של האמינות מהדיון על הביצועים וצריכת הדלק.

לא שמעתי על תלונות סדרתיות במנועים, הבעיה היא בגיר DSG המהולל.

כשהוא עובד, הוא מופת הנדסי, אבל שהוא לא... זה באמת חור ענק בארנק.

אני לא מרגיש שהוא חלש יותר גם על הנייר יש יותר ממונט וכוח.

מה שכן זה מרגיש כאילו הניהול גיר שונה ולא לטובה. בכלל מצב ספורט לא גורם לשינוי משמעותי,

באיביזה הקודמת FR 13 היתי מעביר לספורט בפקקים רק כדי להישאר באותו הילוך יותר זמן כיום גם במצב ספורט הוא מקדם הילוכים בסלד נמוך.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית

• תוכן חדש...