Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, לאחרונה רכשנו מאזדה 6 2014 ולפני כמה ימים נדלקה מנורת אזהרה עם ההודעה הבאה: battery management system inspection required

מישהו מכיר/ יודע במה מדובר?

תודה מראש!

פורסם

תודה! צריך מוסך מורשה בשביל ההתקנה? יש את המערכת istop אני לא יודע אם זה קשור, אבל אולי מצריך בטרייה מיוחדת

פורסם

כן צריך מצבר מיוחד אבל את ההחלפה לא חייבים לבצע במורשה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
תודה! צריך מוסך מורשה בשביל ההתקנה? יש את המערכת istop אני לא יודע אם זה קשור, אבל אולי מצריך בטרייה מיוחדת

רצוי לבדוק איזה מצבר מותקן ברכב קרי AGM או EFB אם תוכל לעלות תמונה של המצבר אוכל לעזור לך לזהות את סוג המצבר.

חשוב שמי שמבצע את החלפת המצבר ישים לב לפירוק/הרכבה של כבל המינוס ברכבך מכיוון שעל הכבל מותקן חיישן שמודד את צריכת הזרם מהמצבר וגם את זרם הטעינה, פירוק לא נכון עלול לגרום נזק לחיישן או רישום של קוד תקלה במחשב הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

אכן זה מצבר EFB תוצרת חברת Yuasa.

במידה והבעיה באמת במצבר אני ממליץ לך להתקין מצבר תוצרת וורטא (ראה דף נתונים מצורף).

Pages from productsheet_560500056D842.jpg

פורסם

מאכזב לראות,

מצברים של יואסה לרוב מחזיקים בקלות 6-7 שנים (גם עולים כפול). אני מקווה שהיפנים לא התחילו ליישר קו עם האיכות הבינונית של שאר העולם

יום טוב גם לך

פורסם
מאכזב לראות,

מצברים של יואסה לרוב מחזיקים בקלות 6-7 שנים (גם עולים כפול). אני מקווה שהיפנים לא התחילו ליישר קו עם האיכות הבינונית של שאר העולם

מסכים איתך שמצברים תוצרת

Yuasa המותקנים ברכבים יפנים מחזיקים מעמד מכול מצבר אחר שאני מכיר. אל תשכח שכאן מדובר על רכב עם מערכת S&S לכן אורך החיים כנראה מתקצר מאוד למרות שהמצבר הינו מסוג EFB.

דרך אגב אני לא קבעתי שהמצבר סיים את חייו אלא מישהו לפי הודעת השגיאה שהופיעה החליט שהבעיה במצבר.

פורסם

האמת שהיום ההודעה הזו אוששה, והמצבר שבק. לא היה אפילו חלון זמן ארוך מדי להגיע למוסך. נצטרך מחר להצטייד בכבלים, להניע וללכת להחליף. תודה לעוזרים

פורסם

בחו"ל בעלי הרכבים מקבלים 3 שנים אחריות על המצבר. נסה להתמקח במוסך המורשה על מחירו של מצבר מקורי תוצרת Yuasa.

שים לב !

ברכבים מסויימים הייצרן עדכן את התוכנה של מערכת I-STOP לכן ברר האם העדכון חל גם על רכבך (ראה מסמך מצורף).

MZ6 i-eloop Battery Management System Inspection Required P0A8D.pdf

• תוכן חדש...