Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר איבד מפתח שלט לרכב שפותח את הרכב ומניע אותו

מה עושים במצב כזה אם רוצים למנוע כניסה לרכב , מן הסתם צריך להחליף צילינדר וסוויטש אבל מה עושים עם השלט שפותח את הדלת האם אפשר לשנות קידוד למערכת האזעקה שהשלט שאבד לא יעבוד?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בלי לדעת על איזה רכב מדובר אי אפשר להגיד במאה האחוז, אבל בחלק הרכבים הקידוד של המפתח מחולק לכמה דרגות- פתיחה/נעילה ואימובילייזר בנוסף כל מפתח מקודד פרטנית למחשב הרכב, ככה שניתן למחוק אותו ולשלול לו את השליטה על האוטו. כל זה נאמר מנסיון שלי על האוטו שלי סיטרואן סי4, אין זה מחייב לרכב ממוטג אחר. בהצלחה

פורסם

מדובר במיצובישי פג'רו 2014

אז מדבריך אני מבין שצריך לגשת למוסך המרכזי ולבדוק את האופצייה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

המוסך המרכזי יכול לפתור את הבעיה ולקודד עבורך מפתח חדש, הבעיה שזה כנראה יהיה יקר מאוד.

כדאי לגשת אליהם בכל מקרה לקבל הצעת מחיר וכמו כן לגשת למנעולן שאינו משתייך לרשת מוסכי היבואן ולקבל הצעה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הוא לא צריך מפתח חדש יש לו 2 כאלה, הוא רוצה לנטרל שלט אחד שאבד

ברור שצריך להחליף סוויטש ומנעולי דלתות

פורסם

שיגיע עם כל המפתחות שברשותו למוסך מורשה יבואן. לא בטוח שזה אפשרי בדגם המדובר, אבל יכול להיות שיש אפשרות למחוק מזכרון המחשב מפתחות (וגם להוסיף אחרים אם צריך).

לא הייתי מחליף סוויץ', ברגע שהמפתח נמחק מהמחשב ולא מזוהה יותר על ידי אימובלייזר, אין מה לעשות איתו.

פורסם

אפשר להתקין סט שלטי נוחות חדש ( לא מקורי) שלא קשור לקודם - אני לא חושב שאפשר למחוק שלט שפותח את הרכב רק מאחד המפתחות ולהשאיר באחרים.

את המפתח הישן ( הכולל אימובילייזר ) אפשר למחוק מרשימת המפתחות שיכולים להניע את הרכב ולהוסיף מפתח אחר במקומו. אפשר להחליף רק את המנעול בדלת של הנהג, כדי שלא יצליחו לפתוח את הרכב בעזרת המפתח האבוד. כל זה כנראה יעלה פחות אם תעשה את העבודה לא במוסך של היבואן אלא, למשל, כאן :

http://www.peerlocks.com

היה לי כמה פעמים ניסיון איתם, והם יודעים לפטור בעיות כאלה בכל סוגי הרכבים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עדכון ; החבר נכנס לחנות אבירים שם נכנסו למחשב הרכב וניטרלו את המפתח האובד

אתם חושבים שכדאי להודיע לחברת הביטוח על אובדן המפתח?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

• תוכן חדש...