Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום יש לנו התלבטות בין יונדאי I25 שנת 2011, או סוזוקי SX4 שנת 2010 ארבע דלתות.

ויש לנו התלבטות נוספת על קיה פורטה 2011, אבל זה בסימן שאלה

איך הם מבחינת צריכת דלק ואמינות לטווח ארוך?

ומה הייתם לוקחים שורה תחתונה?

עריכה אחרונה על ידי Amir Ben Zaken
פורסם

שלושתן מכוניות סבירות בהחלט.

אישית לו אני במקומך - הייתי הולך על הקיה פורטה, היא במרווחת יותר, ויש לה ביצועים טובים יותר מהשתיים האחרות. צריכת הדלק דומה והיא בסביבות 12 ק"מ לליטר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תאמת שעל הקיה פורטה שמעתי הרבה ביקורות שליליות, לכן היא בסימן שאלה, שמעתי מלפחות 6 אנשים שיש להם את הרכב, שהצריכת דלק בעיר היא 1 ל 9-10, בנוסף לכך הטיפולים שלה יקרים יחסית למשפחתיות אחרות

מה אתה אומר על מזדה 3 שנת 2010?

פורסם

כל הדגמים שהזכרצת עד כה (כולל המאזדה) יצרכו 9-10 ק"מ לליטר בתנועה עירונית.

המאזדה אף היא אופציה ראויה בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אישית החזקתי במקביל מאזדה 3 2010 1600 בליסינג, ו-SX4 מאותה שנה (למעשה עלו לכביש בהפרש של יום).

ההבדל שמיים וארץ, לטובת הסוזוקי.

המאזדה מאוד לא נוחה, תא המטען קטן ולא נגיש, והרכב פשוט לא סוחב בעליות (אני תושב חיפה). הסוזוקי יותר נוחה, נמרצת ותא המטען שלה עצום, בין הגדולים בקטגוריה.

המאזדה הוחזרה לליסינג לפני 4 שנים, הסוזוקי מתקרבת לגיל 7 ומשרתת את בני באמינות רבה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסוזוקי טובה מאוד, היונדאי אמינה אבל מאוד לא נוחה, וצפופה ולדעתי הפחות מומלצת,

הקיה גם מצויינת, הסוזוקי תהיה החסכונית מבין השלושה באופן יחסי אבל כפי שנאמר צריכת הדלק של שלושתם די זהה.

פורסם

ה-i25 אוטו טוב, עם דגש על ה-1.6. הוא חזק משמעותית מה-1.4. אך זה אוטו קלאסי של אנשים שלא אכפת להם איכות וחווית נהיגה. הוא מרגיש מהעשור הקודם, מאוד צפוף מבפנים וכמו אמרתי בשרשורים קודמים- ההגה הגרוע שיצא לי להרגיש, אין שום תחושה כלל. הרכב אמין, ברקסים טובים אך שדה הראייה בו לוקה בחסר ( כנ''ל בסוזוקי)

הסוזוקי אוטו מצוין שלמעט פדיחה שערורייתית בשדה ראיה בחיבור בין החלון הקדמי והחלונות הצדדים, אין לו באמת מגרעות. אולי הוא גבוה מדי, אבל יש אנשים שבשבילם זה יתרון.

את הפורטה אני לא מכיר ולכן לא אגיד בעניינה.

• תוכן חדש...