Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני צריך להחליף פלגים כחלק מטיפול 90K לרכב, התקשרתי לסוכנות טויוטה ונאמר לי שהעלות של 4 פלגים הינה 570 ש"ח, המחיר נראה לי מוגזם אז עשיתי חיפוש קצר באיביי וראיתי שהמחיר הממוצע של פלגים מקוריים עומד על 25$. אני מעדיף לקנות את הפלגים באיביי, אבל יש לי בעיה אחת, אני לא יודע איזה דגם אני בדיוק צריך לקנות.

בארה"ב אין ראב 4 עם מנוע 2 ליטר אלא 2.5 ליטר, אני אפילו לא יודע אם זה משנה, אבל יש הרבה דגמים שונים בארה"ב ואני לא מצליח להבין איזה מק"ט מתאים לדגם של הרכב שלי. הדבר היחיד שהצלחתי להבין הוא שהפלגים המקוריים מיוצרים/מיובאים ע"י חברת DENSO.

זה הדגם של הרכב שלי ע"פ הרישיון רכב: RAV4 ZSA30L-BWXGPW

תודה לעוזרים!

https://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=rav4+2011+DENSO+spark+plugs&_sop=12&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xrav4+2011+OEM+DENSO+spark+plugs.TRS2&_nkw=rav4+2011+OEM+DENSO+spark+plugs&_sacat=0

פורסם

וואיי... איזה מהירות! אין עליך!

אתה יכול למצוא גם חלקים אחרים? מסקרן אותי לדעת אם כדאי להזמין גם חלקים פחות יקרים.

בסוכנות טויוטה רוצים על פילטר שמן 100 ש"ח, ועל פילטר מזגן 70 ש"ח - נראה לי מחירים די סבירים אבל מעניין לדעת כמה עולה באיביי.

תודה על העזרה!

• תוכן חדש...