Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאיi30cw 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לדעת מה אתם חושבים

קיבלתי הצעת מחיר יונדאי i30cw עליה לכביש 5/14 60000 קמ אחרי טסט טיפול ו 4 צמיגים

עדיין לא לקחתי לבדיקה.

מחירון 80000 הנחה 15 אחוז מחיר סופי 68000

האם המחיר כדאי?

מתחייבים לתקן ליקויים

היה של נהג יחיד עם מכתב שמאשר זאת.

פורסם

חברה מהמוכרות ? אם כן, מה יש להפסיד,קח לבדיקה ואם אין ליקויי שילדה במשמעות גבוהה,נהל מו"מ על המחיר עוד טיפה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

חברה אחת הגדולות.

אין שלדה לפי הבדיקה שלהם שלא שווה כלום.

לטענתם רכב שמסיים חוזה ליסינג שיש לו פגיעה בשלדה לא חוזר אליהם אלא מגיע למגרש-סוחר.

המחיר שלהם סופי לטענתם ירדו כבר המון לרכב מבוקש עם קמ נמוך.

מוכנים לתקן כל מה שימצא לא תקין.

האמת מתלבט לא מעט לגביי האם ירדו מספיק .

ביד 2 אין סיכוי למצוא פרטית עם קמ כזה במחיר כזה ללא בעיה רצינית ברכב.

פורסם

• חברה אחת הגדולות.

אין שלדה לפי הבדיקה שלהם שלא שווה כלום.

לטענתם רכב שמסיים חוזה ליסינג שיש לו פגיעה בשלדה לא חוזר אליהם אלא מגיע למגרש-סוחר.

המחיר שלהם סופי לטענתם ירדו כבר המון לרכב מבוקש עם קמ נמוך.

מוכנים לתקן כל מה שימצא לא תקין.

האמת מתלבט לא מעט לגביי האם ירדו מספיק .

ביד 2 אין סיכוי למצוא פרטית עם קמ כזה במחיר כזה ללא בעיה רצינית ברכב.

אתה באמת חושב ככה ?

תשקיע בחיפוש ביד 2 ... " מציאות" כאלו בחברות הליסינג יש אני מבטיח לך...

לאבא שלי קנינו לפני כ 8 שנים מאלבר מאזדה 3,שהיתה בעסקת מימון עם 42,000 ק"מ והוא נהנה ממנה מכל רגע חוץ ממצבר,צמיגים וטיפולים שגרתיים 0 תקלות ואת הרכב שלי בסמלון,רכשתי מהרץ בדצמבר 2011 עם 31,000 ק"מ (הרכב היה בן 26 חודשים) ואני נוסע ונהנה (הרבה יותר בשנה וחצי האחרונות כי בתחילה היו תקלות מעצבנות פה ושם (שחלק גם טופלו בחברה אבל לא משהו נוראי).

פורסם

יש בכל חברות הליסינג מכוניות עם מעט קמ זה ידוע.

אבל לגביהם הם לא ממהרים להוריד במחיר.

בכמה אחוז הפחתה אבא שלך ואתה קניתם את הרכב?

פורסם (נערך)

שנינו עשינו טרייד אין.

הורידו לאבא שלי בערך 10% מ 89,000 ל -81,000 אבל גם לקחו הונדה יד שנייה שנקנתה מהם יוצאת ליסינג בטרייד אין (עשו שקלול ליסינג לשתי המכוניות והוא הוסיף את ההפרש- 37K)

לי היתה גטס 2006 מהשכרה,שעברה תאונה במשמעות גבוהה עם החלפת גשר קדמי(כן עושים טעויות בחיים),הורידו לי ממחיר המחירון 11000 (מחירון 94, מחיר מכירה בחוזה 83) ולקחתי את הרכב בו אני נוהג עליו כבר כמעט 6 שנים.

יש בחברות הליסינג רכבים עם ק"מ נמוך,כולן לא מוכרות במחיר מחירון,אם מישהו לא גמיש,רד שנה-שנתיים וקנה מפרטי).

אם אתה בא עם מזומן ללא רכב לטרייד אין כושר המיקוח שלך גבוה יותר ואל תתפשר על רכב בן שנתיים שעשה 90,000 ק"מ (הוצעה לי I35 כזו באלבר, ב 20,000 בערך פחות מהמחירון וויתרתי על התענוג).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

לפי דעתי נותנים לך מכתב, תבקש לדבר טלפונית או להיפגש עם הנהג היחיד שנסע עליו ותראה עם מי יש לך עסק לטוב או לרע.

ותלך הוך על הפוך תשאל אותם אם יש להם רק שהוא לא נהג יחיד תראה מה יענו לך.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לא באמת יתנו לך לדבר עם הנהג של הליסינג,

לדבר עם הנהג גם לא יתן כלום.

הוא לא יסגיר נהיגה מסוג כזה או אחר - וגם אם הוא בחור נחמד זה לא אומר כלום על הנהיגה שלו.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

נכון. לא מוכנים לתת לי לדבר עם הנהג.

הרכב המדובר כבר נמכר.

עכשיו יש רכב עם החלפת טמבון אחורי טמבון קדמי צבוע דלת צבועה.

תיקון צבע מאחורה בצד הרכב ונזילת שמן.

לטענתם אין שלדה והתיקונים זה חלק מההשבחה.

אחלה חברה..אין תאונות...זה רק תיקוני צבע..

אלך לראות את הרכב מה כבר יש להפסיד

לראות הכוונה לא לקחת לבדיקה אלא להעיף מבט.

פורסם

למה לא תבדוק מה יש לשוק הפרטי להציע? ייתכן וזה עדיף על רכבים שכאלה - באמת שעדיף לנסות מהקומבינות שבאות בליסינג.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...