Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i25 , מנוע 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מחפש חוות דעת על i25 עם מנוע 1.4, רכב שנת 2014.

מצד אחד שמעתי שהמנוע שלו פחות אמין מהמנוע של ה-1.6 ולא כל כך הצלחתי להבין למה.

דעות אחרות ששמעתי אומרות שרוב המכוניות של i25 הן 1.4, ושצריכת דלק שלו טובה יותר מה-1.6.

אשמח לשמוע מנסיונכם

תודה!

פורסם

רוב המכוניות הן 1.4 כי רוב ה-I25 הלכו לציי רכב ולא ללקוחות פרטיים (להם ה-1.6 המאובזרת הוצעה במחיר גבוה ב-2500 שקל מה-1.4 הבסיסית...).

לא מכיר את ההבדל בצריכות בין הדגמים, מה גם שלא מצאתי מבחני רכב באינטרנט על ה-1.4. אם אתה שוקל לקנות את הרכב הייתי שוכר אחד ליום.

שים לב שיש לא מעט כאלו מפרטיים עם מנועי 1.6 מהגרסא המאובזרת, עם נסועה נמוכה יותר ושעברו חיים קלים יותר במחיר דומה. הייתרונות היחידים שיש לליסינג הם אחריות במקרים מסוימים, השבחה (אולי החלפה של כל מיני חלקים על חשבונם, בכל אופן לא לכאלו איכותיים- הם מנסים לחסוך) ומימון.

פורסם

היונדאי מציגה אמינות טובה, לא מבין מאיפה שמעת על בעיות במנוע ה 1.4.

הרכב לא זריז ולא חיסכוני, בשיבושים גליים מתרסק ולא מרוסן טוב.

לדעתי אם אתה הולך על תת משפחתית עדיף לשקול את הפיגו 301 שמציעה מרווח עדיף ונוחות נסיעה כמה רמות מעל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היונדאי מציגה אמינות טובה, לא מבין מאיפה שמעת על בעיות במנוע ה 1.4.

הרכב לא זריז ולא חיסכוני, בשיבושים גליים מתרסק ולא מרוסן טוב.

לדעתי אם אתה הולך על תת משפחתית עדיף לשקול את הפיגו 301 שמציעה מרווח עדיף ונוחות נסיעה כמה רמות מעל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

וגם מגיעה עם גיר רובוטי ? טוב,אולי בכל זאת נוותר על התענוג.

לגבי היונדאי- רכב עם מנוע 1.6 פשוט חזקה מעט יותר מה 1.4 וכפי שכתבו,השוק מוצף ב 1.4,שנמצאות בחברות הליסינג (רכבים בני 3) או שהן כבר יד 2 בוגרות ליסינג/השכרה לשעבר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

ה301 עם גיר רובוטי מגיעה רק עם מנוע ה1.2, אבל למנוע ה1.6 משודכת תיבת הAL4.

תיבת 6 הילוכים הגיע רק ב2016.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסעתי עליו כחצי שעה והתחושה היתה טובה.

הוא אמור לנסוע רוב הזמן בעיר.

בתחושה שלי, דווקא חברות הליסינג יעדיפו להתעסק עם רכבים אמינים וחסכוניים כמה שיותר.

פורסם

חסכוניים? לאו דווקא, הם לא פוסלים רכבים עם יחידות הינע מיושנות ויכולים להציע ליד יונדאי איוניק יונדאי אלנטרה.

גם ואגיות עם כל נושא הגיר בסימן שאלה הם מציעים.

פורסם

יכול להיות. בפועל זה לא תמיד ככה. הרי אם מה שאתה אומר נכון, למה כל הליסינגים דיזל?

רכב שנסע 100 אלף קילומטר, ננהג בזלזול, וטופל במינימום האפשרי כדי להמשיך לאפשר לו לנסוע ואחרי זה מבקשים עליו מחיר גבוה, הוא לא רכב כדאי לקנייה (לדעתי, אולי אתה חושב אחרת).

כבר קרו מקרים בפורום.

פורסם

לא ממש מבין בענייני דיזל, אבל כמו לשאול למה לא כולם קונים דיזל... לפי מה ששמעתי הוא פחות אמין ויותר מתקלקל, אבל יכול להיות שאני טועה.

כאחד שהיה לו ליסינג מהעבודה הרבה שנים, אולי אנשים שנוסעים על אוטו ליסינג פחות חושבים על נהיגה רגועה וחסכונית...

מצד שני, על כל דבר קטן אתה קורא לחברת הליסינג שיטפלו, יש טיפולים בזמן והכל מתקתק.

נראה לי שכמו בכל מוסך אפשר ליפול, אבל לפחות הרכב מטופל בזמן.

• תוכן חדש...