Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי קיה פיקנטו ידנית מנוע 1000 שנת 2011,

קניתי את הרכב אחרי שהשתחררתי מהצבא, כנראה שהייתי עיוור שהאמנתי שהרכב יכול לספק צריכת דלק של 1:22

רחוק מהמציאות במקרה הטוב שאני מצליח להוציא 1:14 משולב עם נסיעה ממש רגועה,

בנוסף ל"אי סחיבה" של המנוע זה קטסטרופלי! באמת כל כך מאכזב - הרכב פשוט לא נוסע עם מזגן,

וגם להוריד הילוך ברוב המקרים לא עוזר. לפני שקניתי כל מי שהתייעצתי איתו הזהיר אותי - הרכב לא סוחב !

לא נורא מטעויות לומדים. אז עד לפה הייתה חווית הנהיגה שלי בפיקנטו הידנית

*יש להדגיש הרכב מאוד אמין, לא הייתה לי תקלה אחת במשך שנה (הרכב נסע 39,000)

מעניין לעניין ולעניינו - אני רוצה להחליף את הרכב לרכב שהוא טיפה יותר "רכב".

כמה חברים המליצו לי על הרנו קליאו החדשה (אוטומטית) שמח אם החברים בפורום ישתפו אותי בכל מיני חוות דעת שלהם על הרכב,

ובכללי אשמח לשמוע על רכבים עד ה60 אלף שקלים.

פורסם

הקליאו תהיה חזקה יותר משמעותית מהפיקנטו שלך, מנוע 1.2 טורבו עם הספק כמעט כפול וגם מומנט (עד כמה שזכור לי) כמעט כפול. בהחלט שיפור משמעותי וגם הילוך נוסף.

מה שכן, אם אלו הנתונים שאתה מוציא מבחינת צריכת דלק מהקיה, אל תצפה לשיפור משמעותי בקליאו, צריכת הדלק שלה אמנם טובה יחסית אך לא תעשה לך איזה 1:17 או משהו כזה (מחוץ לעיר כן, לא משולב ובטח לא בעיר).

אם הנסועה שלך היא כ-40 אלף ק"מ בשנה הייתי בודק אופציות של דיזל או הייבריד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

את האמת צריכת הדלק לא כל כך משנה לי, בחישוב חודשי אני מוכן לשלם עוד 100 שקל ולנסוע על אוטו, (כן ההתרשמות שלי עד כדי כך גרועה).

כמו כן, אני מעוניין לעבור רק לאוטומט.

האם יש בעיות נפוצות בקליאו ?

פורסם

קליאו תהיה עולם אחר, הרבה יותר חזקה,מאובזרת יותר, איכותית יותר מושבים נוחים יותר אם כי בעיר היא מעט נוקשה.

מה שכן צריכת הדלק כניראה תהיה פחות או יותר דומה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה208 גם תהיה מרווחת ו"שיקית" יותר (כמו אחותה הC3), ויש לך גם את הקקטוס מאותו יצרן רק ששם תצטרך לשלם טיפה יותר.

הונדה ג'אז תהיה מרווחת וחסכונית להפליא.

פורסם

אין קקטוס אוטומט ב60 אלף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

היי,

אני נוהג עם קליאו אוטומטית ב4 חודשים האחרונים, מדובר ברכב עם מושב נהג נוח מרווח רגליים לנהג שילוב מנוע+גיר זריזים עם התנהגות מעולה - בנהיגת ״ליסינג״ יחסית משולבת 50-50 עירוני בין עירוני אני מוציא 1-14 צריכת דלק.

לציון לרעה זה מזגן חלש לחום הישראלי ומחשב רכב מרגיז.

אבל שים לב, אתה עושה 39 קילומטר בשנה! שזה פי 4 מהממוצע השנתי - רכב בנזין פחות מתאים לך ואתה צריך לחשוב על דיזל, ממליץ לבדוק על דאצ׳יה סנדרו סטאפווי דיזל משומשת קלות - או להוסיף לאחת חדשה, בטווח הרחוק אתה תחזיר את ההשקעה.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אולי הוא התכוון ל39 אלף כק״מ כללי.

פורסם

נוהג על קליאו 0.9 ידנית, אחלה רכב. מזגן חלש. רעשי רוח. אחזקה נמוכה.

צריכת הדלק המשולבת היא כ 1 ל 16.8 בנסיעה רגילה.

תחשוב היברידי (כמו שזה נראה, בתקופה הקרובה זה לא זמן טוב לקנות דיזל וההפרש לא כזה משמעותי היום)

ב40 א' קילומטר לשנה בנזין נקי זה מטחנת כסף בשבילך.

פורסם

מה הבעיה שהוא יקנה דיזל?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
שלום לכולם,

ברשותי קיה פיקנטו ידנית מנוע 1000 שנת 2011,

קניתי את הרכב אחרי שהשתחררתי מהצבא, כנראה שהייתי עיוור שהאמנתי שהרכב יכול לספק צריכת דלק של 1:22

רחוק מהמציאות במקרה הטוב שאני מצליח להוציא 1:14 משולב עם נסיעה ממש רגועה,

בנוסף ל"אי סחיבה" של המנוע זה קטסטרופלי! באמת כל כך מאכזב - הרכב פשוט לא נוסע עם מזגן,

וגם להוריד הילוך ברוב המקרים לא עוזר. לפני שקניתי כל מי שהתייעצתי איתו הזהיר אותי - הרכב לא סוחב !

לא נורא מטעויות לומדים. אז עד לפה הייתה חווית הנהיגה שלי בפיקנטו הידנית

*יש להדגיש הרכב מאוד אמין, לא הייתה לי תקלה אחת במשך שנה (הרכב נסע 39,000)

מעניין לעניין ולעניינו - אני רוצה להחליף את הרכב לרכב שהוא טיפה יותר "רכב".

כמה חברים המליצו לי על הרנו קליאו החדשה (אוטומטית) שמח אם החברים בפורום ישתפו אותי בכל מיני חוות דעת שלהם על הרכב,

ובכללי אשמח לשמוע על רכבים עד ה60 אלף שקלים.

קצת מוזר, כי אני עם אוטומטית שסוחבת מאוד יפה. אמנם לא מגיע לנתוני צריכה של 1:22 (חלום רטוב), אבל גם מ1:15 אני מבסוט.

פורסם

אני חושב שהוא יותר מבואס מחוסר כוח של הרכב.

• תוכן חדש...