Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..אני חדש כאן ..8)

אז ככה לפני חודש רכשתי טויוטה ראב 4 שנת 2007 עם 163 ק"מ.:-D:-D

הרכב מבעינת מכאנית לא עשה לי בעיות השבוע בנסיעה רגילה מבלי לאמץ את הרכב אני רואה שיוצא לי עשן מהמנוע:?: בקיצור יוצא לבדוק שמן עף על האגזוז ומשם נוצר העשן ,לאחר בירורים הבנתי שזה שמן גיר , לקחתי את הרכב לבנאדם שמתעסק בשיפוץ גירים אוטומטים. אחרי בדיקה זריזה רואים נזילה בחיבור בין המנוע לגיר , ההשערה שלו שהלכה משאבת שמן בגיר :shock:,, והיום הוא פירק את הגיר ובאמת זאת המשאבה והמחזרי שמן .. הוא ביקש 6000 שקל על התיקון, הוא הסביר לי שהגיר בנוי משני חלקים הגירים עצמם וחלק של המשאבה וכרגע הוא מתקן את החלק של המשאבה.. עד פה זה הסיפור

השאלות שלי הן:

1.אם אחרי תיקון של משאבה דבר כזה יכול לחזור ?

2.שווה להחזיק את הרכב עוד או שנחליף אותו?

3.האם תיקון של משאבה מחייב שיפוץ גם של הגיר עצמו......?

4.המחיר הוא ראלי.?

• תוכן חדש...