Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניתקלתי היום בPepper, בנק אינטרנטי 'רזה' מבית לאומי שמספק אופציה לפתוח חשבון בנק נוסף או להעביר את החשבון הקיים לשם ובעצם לנהל הכל דרך האפליקציה.

יש פה מישהו שיצא לו להשתמש בזה ויכול לתת חוות דעת?

http://www.pepper.co.il

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אני.

נרשמתי לזה עוד במוקדמות, הבעיה שיש להם איתי באג כל כך מפגר, שבמשך חודש וחצי עד עכשיו לא הצלחתי להתחבר דרך הטלפון לאפליקציה הזו, העיקר שחשבון בנק פעיל כבר יש וכרטיס אשראי יש..

אני שוקל פשוט לבטל את זה כרגע כי זה לא נראה לי בשל מספיק.

אבל תנסה, זה לא עולה כסף, תהליך הרשמה דיי קצר..השירות לקוחות שלהם פועל 24/6, והם נחמדים מאוד.

ברגע שאקבל את האישור כניסה הסופי אעדכן כאן.

נ.ב - לדעתי תמיד עדיף להשאיר את החשבון בנק השני שלך פעיל כרגע עד שהכל יהיה תקין אצלם ב 100%.

Opel Adam S 2017

פורסם

מה היום חסר לך באפליקציה של הבנק שאתה רוצה "בנק בסמארטפון" ?

הפעמים היחידות שהלכתי לסניף בנק כלשהו בשנים האחרונות היו כדי לאסוף פנקס צ'קים.

וכדי לשלם מהפיקדון לאוניברסיטה שזה בכל מקרה רק בלאומי\הפועלים בסניף פיזי.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

זה "סטארט אפ מבית לאומי" לא יודע מה זה אומר בעברית.

העברנו את החשבון המשותף שלנו ללאומי טוטאל דיגיטל שזה חשבון רגיל בלאומי רק בלי סניף פיסי ובלי עמלות. עובד עם האפליקציה הרגילה של לאומי.

שווה לשקול.

פורסם

שבוע שעבר הייתי צריך להוציא מהבנק אישור על ניהול חשבון, באנגלית. זה לקח לי שעתיים כי הגעתי לסניף אחר של הבנק שלי והייתי חייב שהסניף שלי יפקסס את האישור אליהם.

מה קורה במקרה הזה אם אין סניף, כלומר חשבון דיגיטאלי כפי שמתואר פה?

יום טוב גם לך

פורסם

כמו שוא11ה אמר, רוב הבנקים כבר דיגיטלים וכמעט אין צורך להגיע לסניף.

אם פפר נותנים יותר, הם עושים עבודה לא טובה בלהסביר מה בדיוק הם נותנים מעבר למה שכבר מקובל בבנקים רגילים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מעניין במה זה שונה מtotal digital, למעט אפליקציה שונה ואתר שונה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...