Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים עם כולם שסובארו עדיפה, בגלל האמינות, יש לה שוק, לא אוכלת דלק.

הבעיה היחידה היא שזה האוטו הכי אהוב על הערבים ועל הגנבים (למקרה שלא ידעת סובארו הוא האוטו הכי גניב בארץ בכל הזמנים - במיוחד הדגם הזה).

פורסם
בחייך, איזה שטויות !

אם זה הרכב הכי אמין בעולם אז איפה הן כולן? למה הן הולכות ומתמעטות? בברכה, יניב

מסיבה פשוטה,תאונות וגניבות,ומדובר במספר גבוה מאוד

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

בדואים לא קונים סתם מכוניות,הם קונים מכוניות כמו גמלים,כאלה שלא יתקלקלו אחרי אונס מאסיבי,כמו גמל בלי מים. :) (איזה מטאפורה חחח)

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

ובואו לא נשכח פרט נוסף שעם ישראל (חי) אהב להתעלם ממנו כשהאוטו היה חדש וגם כיום.

תשכחו מאמינות , בואו לרגע נגיד שאני מסכים אתכם (ואני לא!!!).

לאוטו יש בטיחות אקטיבית ופסיבית שרק קמיקזה עם נטיות סופר התאבדותיות יקנה אותו.

תאונה מהצד עם אופניים במהירות עירונית זה טוטל לוסט עם חודשיים אישפוז לנוסע באוטו שנפגע מהאופניים.

בעל האופניים בטח יתקן את הפנצר וימשיך לדרכו:-D

בנוסף, בחזרה לענייננו? מה אתם בכלל מתווכחים, ממש מעצבנים.

מי שחושב שמכלולים של סובארו לא מתקלקלים ב 18 שנה , שיגיד אני!

ואם הם מתקלקלים סימן שצריך לתקן ואם התחזוקה לקויה אז נתקעים עם האוטו בצידי הדרכים. נקודה!

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם כל הכבוד לפורד...ויש כבוד.....

משהו פעם ראה סובארו דיאל החל משנות ה 80 ועד 90+, תקועה לצד הדרך,בהתחשב בזה שזה הרכב הכי שיש אותו כמותית הכי הרבה בארץ....משהו פעם ראה כזה דבר? (ואני לא מתכוון לפנצר).

פורסם
אם כל הכבוד לפורד...ויש כבוד.....

משהו פעם ראה סובארו דיאל החל משנות ה 80 ועד 90+, תקועה לצד הדרך,בהתחשב בזה שזה הרכב הכי שיש אותו כמותית הכי הרבה בארץ....משהו פעם ראה כזה דבר? (ואני לא מתכוון לפנצר).

ראיתי אחת על גרר בכביש הערבה,זה נחשב?

בכל מקרה,אתם מגזימים עם ה"אמינות" אחרי הכל גם סובארו DL היא חתיכת ברזל שיכולה להתקלקל.

אם האוטו מטופל כמו שצריך,אין שום סיבה שהוא לא יוכל לרדת לאילת ולעלות חזרה בלי שום בעיה.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
ובואו לא נשכח פרט נוסף שעם ישראל (חי) אהב להתעלם ממנו כשהאוטו היה חדש וגם כיום.

תשכחו מאמינות , בואו לרגע נגיד שאני מסכים אתכם (ואני לא!!!).

לאוטו יש בטיחות אקטיבית ופסיבית שרק קמיקזה עם נטיות סופר התאבדותיות יקנה אותו.

תאונה מהצד עם אופניים במהירות עירונית זה טוטל לוסט עם חודשיים אישפוז לנוסע באוטו שנפגע מהאופניים.

בעל האופניים בטח יתקן את הפנצר וימשיך לדרכו:grin:

בנוסף, בחזרה לענייננו? מה אתם בכלל מתווכחים, ממש מעצבנים.

מי שחושב שמכלולים של סובארו לא מתקלקלים ב 18 שנה , שיגיד אני!

ואם הם מתקלקלים סימן שצריך לתקן ואם התחזוקה לקויה אז נתקעים עם האוטו בצידי הדרכים. נקודה!

יניב

איך אתם אוהבים להגזים!!!!!

בלאונה דיאל של אבא שלי (שהיום כבר לא אצלנו...נמכרה למשפחה) נכנסה משאית(!) במהירות נמוכה בדלת הנהג כאשר הרכב חנה במגרש חניה והדלת בקושי התעקמה.

אופניים -טוטאל לוס! ממש גאון אתה! עילוי אינטלקטואלי.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

יניב,

הסיבה שהסובארואים מתמעטים מהכביש הם בגלל היקף הגניבות הגבוהה שלהם. לאיפה נעלמו כל הלאונות הישנות? לשטחים. ומשם אין דרך חזרה. אותו דבר עם הפיג'ו 404 ששטפו את הכבישים (אני זוכר מילדותי שעוד היו כמה מוניות כאלה בטרם מרצדס השתלטו) והאופלים: אסקונה, רקורד, קדאט.

אני לא יודע אם יוצא לך להסתובב בשטחים של בני דודינו היקרים, אבל כל רכב שלישי שם זה סובארו. ואני מאמין שכולן גנובות. ממש כמו הטרנזיטים והטרנספורטים.

ומה עם הנגב?

כל סובארו מתקבלת בברכה, וכל סובארו ששובקת חיים (בכל זאת, כמה זמן רכב יכול לנסוע ללא שמן ולשמש בתור "אוטובוס" לכבשים?) פשוט נזרקת. הם לא משתמשים בהם יותר. הם לא טורחים לתקן אותם כי הרבה יותר קל לגנוב אחרת.

אחת המחזות שדי נפוצים בנגב הם שורת סוברואים (לאונה, טנדר. בד"כ לבנות) שפשוט עומדות מופקרות בשמש.

בשנת 2004 דווחו על כ3000 ומשהו סובארו גנובות (וזה לא המספר הסופי, כי תפרן שקנה לאונה ב5,000 לא ייבטח אותה, הנתונים מחברת הביטוח)

גנבים מתעסקים עם אימפרזה טורבו?

הגנבים מתעסקים עם B4? לגאסי? אאוטבק? פורסטר? סובארית?

התשובה היא: לא!

לאונה מנצחת ובגדול מכל גזרותייה, והולכת יד ביד עם הטנדר לעבר הסוף המר בידי ידיים מתעללות.

מלכת האמינות המשפחתית היא סובארו.

רכב משנת 88 (GL אפורה ואוטומטית) שלמעט טיפולים שגרתיים לא שבק חיים לעולם. אני רק זוכר שפעם עשינו לה "טיימינג" (והמבין יבין :wink:). ולפעמים אני ממש שובר את הראש להבין איך דווקא הרכב הזה שרד. מה הופך אותו לכל כך אמין שהוא פשוט מסרב למות?

:idea:חשוב כאיש נהיגה, נהג כאיש מחשבה :idea:

_

"במקום שאליו אני הולך

אני נזהר שלא לשמוע שלא לדרוך שלא לזכור

וטוב לי שאתה איתי וגם אתה וגם את..."

("היה לי חבר", דודו טסה)

פורסם

בלאונה דיאל של אבא שלי (שהיום כבר לא אצלנו...נמכרה למשפחה) נכנסה משאית(!) במהירות נמוכה בדלת הנהג כאשר הרכב חנה במגרש חניה והדלת בקושי התעקמה.

אופניים -טוטאל לוס! ממש גאון אתה! עילוי אינטלקטואלי.יוסי.

כן נכון! משאית! זה כנראה בתקופה שייצרו את הסובארו משאריות של טנקים!

ואתה אומר שאני מגזימן??? :lol:

פורסם

מה זה ההסברים הארוכים האלה על לאן הלאונות נעלמו? עזבו אתכם משטויות, שמישהוא יקום ויגיד שחלקי חילוף של סובארו מחזיקים 18 שנה!

אם לא אז הם מתקלקלים, אם הם מתקלקלים אז מתקנים, ואז קשה לדבר על אמינות של דגם אלא על אמינות של הרכב הספציפי וזה קשור לרמת התחזוקה שלו לאורך שנים.

פורסם
מה זה ההסברים הארוכים האלה על לאן הלאונות נעלמו? עזבו אתכם משטויות, שמישהוא יקום ויגיד שחלקי חילוף של סובארו מחזיקים 18 שנה!

אם לא אז הם מתקלקלים, אם הם מתקלקלים אז מתקנים, ואז קשה לדבר על אמינות של דגם אלא על אמינות של הרכב הספציפי וזה קשור לרמת התחזוקה שלו לאורך שנים.

תראה ברור שלא כל חלק באוטו מחזיק 18 שנה למשל האלטרנטור דורש החלפה כל כמה שנים

ואולי יש עוד כמה חלקים אבל לרוב אין בעייה להגיע למוסך באוטו ללא גרר ולסדר אותו זה אוטו שמשרת את הבעלים שלו ולא אוטו שהבעלים צריך לשרת אותו במוסכים כל הזמן (דוגמה הצרפתיות)במלים אחרות זה האוטו של העם אם אתה מבין למה אני מתכוון

ועוד משהו לי יש סובארו לאונה 1987 1600 סמק אז ככה קניתי אותו לפני שנה וקצת האוטו נוסע כל יום

ולא עומד בכל הזמן הזה לא קרה לי שקמתי בבוקר והאוטו לא הניע בכל הזמן הזה לא קרה לי שנתקעתי באמצע הכביש האוטו בן 18

ואני לא חושב שפורד בת 18 יכולה גם שנה תוכל לשרת את הבעלים שלה בלי תקלות כי פשוט לפורד אין את זה ולסובארו יש את זה. זה אוטו שבנוי בצורה פשוטה מאד מבחינה מכנית ובו זמנית אם תכנון גאוני

שגורם לה לנוע כל השנים האלו לא תקלות רציניות אם בכלל .

וגם ששכתי להזכיר המנוע שלי זה מנוע מקורי שלא הוחלף מאז האוטו יצא מהמפעל אז מסתבר שחלקים של סובארו כן יכולים להחזיק 18 שנה אהה?

שגיא.

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם

הרכב הכי אמין שיש כיום זה הדיאל,לא יעזור כלום.

בנוי בצורה פשוטה גאונית עם נגישות לכל דבר, הכל מתפרק ומתחבר ללא כל קושי, אין פלסטיקים שמקרקשים גם אחרי המון שנים,מנוע עובד כמו שעון שוויצרי,מנוע בוקסר אמין בצורה מוחלטת.

אי אפשר להתכחש לזה,יש מכוניות ויש סובארו דיאל - עובדה.

• תוכן חדש...