Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה קרניבל 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

בעבר התייעצתי על אס-מקס, והבנתי שדי מסוכן לקנות את הגרסה של אקובוסט. גם במוסך אחד המכונאים המליץ שלא לקנות את הרכב. כרגע מנסה למצוא גלאקסי או אס-מקס 2010-2011 עם מנוע אטמוספרי רגיל (2.3) וגיר אוטומטי רגיל נטול בעיות.

על הדרך נתקלתי בעמית לעבודה לשעבר שמוכר את הקרניבל שלו. 2010, 130,000 יד שניה, ראשונה בליסינג.

מחיר מבוקש 61000.

מד דעתכם על האוטו? אמינות, עלות תחזוקה, מחלות, נוחות נסיעה, שמירה על ערך וכו'. הכל בכמובן בהשוואה לגלאקסי/אס-מקס.

מבחינת הגודל היא יותר גדולה אבל לא איכפת לי שיהיה יותר גדול. בגדול פורדים מתאימים לי.

עד כמה תמליצו ללכת על האוטו או להמשיך בחיפוש של פורד?

תודה

פורסם

אם הקרניבל עם מנוע דיזל, היא עדיפה. הפורדים שתיינים רציניים.

אני אישית דווקא כן הייתי הולך על האקובוסטים. לא ידועים כלא אמינים וזה שילוב גיר מנוע חזק וחסכוני יותר מהישן

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם

הקרניבל דיזל יקרה יחסית לתחזוקה, ברמה כזאת שבכלל לא בטוח שהדיזל מהווה יתרון כלשהו. היתה לבן-דוד שלי כזאת חדשה מ-150K וצפונה קרעה לו את הכיס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מכיר את הצריכה של פורדים. אני לא אמור לנסוע הרבה. צריכה פחות מעניינת אותי. זה אוטו כמעט לסוף שבוע. במהלך השבוע כ 7 קמ ביום

פורסם

מה עם מיצובישי גראנדיס?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כבעלים של עד לפני חודשיים של פורד מונדיאו טיטניום אקובוסט למשך כמעט 6 שנים ו-110,000 ק"מ ובמקביל קיה קרניבל בנזין 2009 במהלך ה-5 השנים האחרונות יכול להעיד את הדברים הבאים:

פורד:

1. לא נתקלתי בשום בעיה בפורד במהלך כל התקופה למעט טיפולים שוטפים

2. המנוע חזק וכיפי וסוחב טוב

3. גיר 6 הילוכים

4. יחסית מפנקת מבפנים

קיה:

1. ספרטנית במידת מה.

2. מזגן חזק מאוד (2 יח' נפרדות קדמית ואחורית) עם יציאה לכל מושב

3. גיר 4 הילוכים ומנוע משמעותית יותר חלש

אם אני הייתי היום בדילמה שלך ללא ספק הייתי הולך על פורד

פורסם

בנוגע לפורד אקובוסט - כתבתי את זה בשאלה הקודמת, אספר בשמחה פעם נוספת:

לקחתי פורד אס-מקס טרנד למוסך של פורד. הייתה נזילת שמן מגיר (אמנם לא משמעותית, אבל עדיין). אמרו שהתיקון עולה בין 5 להחלפת אטם ל-15 להחלפת קלאץ'. מכונאי אדיב אמר לי שהמכוניות האלה עם בעיות בלי סוף - מחלות זה גיר (שעלות החלפה 30K ותיקונים בין 3ל10 אלף) ובעיות בטורבינה. המליץ לי, אם אני נהג רגוע ולא מחפש עוצמה וכו' לחפש עם מנוע 2.3 שנתון 10-11. אותה צורה עם מנוע אטמוספרי. כך אמר (ואני מצוטת): קח לך עם גיר רגיל ומנוע ישן, תטפל בו ותהנה מרכב ללא בעיות.

פורסם

הייתה לנו קרניבל דגם 2007 (צורה חדשה יותר) שעבדה אצלנו מ2009 עד 2012 בתיירות וגמעה כ185,000 קילומטר לפני שנמכרה. סה''כ חוץ ממדחס מזגן שהוחלף פעמיים לא היו שום בעיות מכניות.

הטיפולים אכן יקרים,טיפול קטן מגיע לאיזור ה1200 ש''ח, יש לרכב קיט טיימינג שצריך להחליף שזה גם סיפור יקר (לא זוכר באיזה קילומטר,תבדוק אם עשו ברכב שהוצע לך).

חוץ מזה הרכב די מפנק,נוח מאוד, מנוע סוחב טוב, מזגן מצויין מקדימה ומאחורה.

קצת אוהב לשתות סולר, ביום יפה 1-10/11.

לא כתבת אגב אם מדובר בסולר או בנזין, אם מדובר בבנזין אז רוב מה שכתבתי לא רלוונטי כי אני לא מכיר את האוטו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הדגם המוצע בנזין. ממה שהבנתי הוא שתיין רציני - 8 קילומטר לליטר... לא פשוט.

על הדרך, יש למישהו ניסיון עם מנועים של פורד 2.3 (גלאקסי/אס-מקס 2010-2011) עם יותר מ-150K קילומטר? יש כמה פריטים שנמכרים בקילומטרז' הזה, לא ברור אם שווה להכנס לסיפור..

• תוכן חדש...