Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הרכב שלי נפגע מענפי עץ שנפלו עליו בשטח ציבורי. פניתי למזכיר העירייה שמצידו אמר לי לפנות למוסך לקבלת הצעת מחיר ולשלוח להם מייל עם פירוט ההצעה בצירוף תמונות ותאריך מיום הפגיעה. וזאת על מנת למנוע הגעה לשמאי רכב דבר שימשוך עוד זמן..

באותו הרגע לא חשבתי על הפיצוי בגין ירידת הערך שזו בעצם הבעיה כי גם אם הם יסכימו להצעה מהמוסך מי יפצה אותי על ירידת הערך?.

מה מומלץ לעשות במצב כזה? לרכב אין ביטוח וגם אם היה ספק אם הייתי ממהר להפעיל. בנוסף לא מעוניין להסחב עם העניין הזה במשך חודשים

פורסם

2 אפשרויות :

1. ללכת לשמאי שיתן הערכת נזק מלאה. אם העיריה תסרב לשלם את העלות - יש לך הוכחה חד-משמעית לעלות נזק לרכב.

2. ללכת למוסך ולקבל הצעת מחיר לתיקון. התשלום יהיה רק עבור תיקון הנזק, לא כולל ירידת ערך. אם העיריה תסרב לשלם את העלות - אין לך הוכחה חד-משמעית לעלות נזק.

זה שאתה רוצה לסגור עניין כמה שיותר מהר - זה טוב ויפה. תמיד יכול להיות מצב שהעירייה תגרור את הנושא.

העירייה מנסה להפחית את העלות שהיא צריכה לשלם. החלטה שלך - האם לוותר על ירידת ערך בשביל תשלום יחסית מהיר או לא..

פורסם (נערך)

לשלם לשמאי ולהגיש לעיריה תביעה לפי השמאות, שתכלול גם ירידת ערך. וכמובן לדאוג שירידת הערך מסחרת ולא טכנית.

כמובן שהתביעה תכלול גם את שכר טרחת השמאי

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז ככה, פניתי לשני מוסכים וההצעות שקיבלתי לתיקון (חלקים חליפים) אחת בגובה 8 אלף והשניה 6 אלף

ממה שאני מבין מכם עדיף לי לערב שמאי שיאמוד נזק הרכב וירידת הערך ולפנות עם הנתונים לעירייה?

פורסם

מה סוג הרכב, גילו ומצבו? אם אין לך ביטוח אני מניח שמדובר ברכב ישן וזול אם כך המצב תתקן ותשכח מירידת ערך ובלי קשר שים לב שעלות התיקון לא גדולה ממחצית שווי הרכב.

Sent from my iNO 3 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...