Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שומר נפשו ירחק!

צמיגים סיניים באיכות לא ידועה...

עדיף להוסיף עוד 400-500 ש"ח ולקנות צמיגים איכותיים של מותג ידוע.

צמיגים בדר"כ הם ל- 3 עד 5 שנים, והתוספת במחיר לאורך הזמן היא זניחה, אבל רמת האחיזה, שחיקה של צמיגים איכותיים הם בעשרות מונים טובה יותר מהזבל הסיני הזה שמציעים.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

Falken 914 הוא צמיג באיכות בינונית+ אבל עם מחיר נמוך ה Value for money שלו גבוה, ולכן מומלץ.

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
טוב שיש מבצע !

בשורה התחתונה – נראה שמדובר באפשרות סבירה עבור מי שתקציבו לחוץ ולא נוסע הרבה מחוץ לעיר.

למה בעיר לא צריך צמיג עם אחיזה טובה? בלימות פתע, סטייה חדה מנתיב?

מי שמחזיק אוטו יודע שזה כרוך בהוצאות אפילו רבות, אבל בשני דברים ברכב אסור לחסוך - צמיגים ובלמים.

וההוצאה על צמיגים בין אם 700 ש"ח או 1100 ש"ח - אם זה נפרש על פני כמות השנים שהצמיגים האלו יהיו על הרכב, זה פער זניח ששווה להשקיע בו קצת יותר.

מספיק שבבלימת חירום הרכב יעבור עוד 5-7 מטר יותר בגלל צמיג סיני ובגלל זה תקרה תאונה שאולי הייתה יכולה להמנע (אולי) אם היו צמיגים שאוחזים טוב יותר, זה לא שווה השקעה של עוד קצת כסף?

פורסם
בעיר (50 קמ"ש) כל המרחק בלימה הוא כ 5-7 מטר, אז איך לפי דעתך צמיג יכפיל את המרחק פי 2?

א. כמה אתה באמת מכיר שנוסעים "50" בעיר ולא עוברים את המהירות הזאת בשום מקום? בפועל כולנו יודעים ורובנו לא נוהגים בגרמניה, אלא בישראל ולרוב עוברים את המהירות הזאת המותרת (לא מצדיק ולא חושב שזה בסדר, אבל זאת עובדה).

ב. נניח ונוסעים במהירות 50 קמ"ש בעיר, בלימת חירום יכולה להתארך על צמיג סיני בלפחות 1 מטר? לפעמים זה בדיוק מה שצריך בשביל למנוע תאונה.

הנקודה היא, שצמיג זול (לרוב סיני) אוחז ובולם פחות טוב בכל מהירות מצמיג איכותי יותר, ואני חושב שעל זה אין ויכוח.

פורסם

מעולם אבל מעולם לא נסעתי בעיר יותר מחמישים קמ"ש, אפילו לא 51 קמ"ש.

אתה כתבת לפני זה 5-7 מטר, העיקר סתם להרשים במספר גבוה.

לא תמיד צמיג זול עוצר פחות טוב מצמיג יקר.

פורסם
מעולם אבל מעולם לא נסעתי בעיר יותר מחמישים קמ"ש, אפילו לא 51 קמ"ש.

בעיר ישנם לא מעט כבישים שמהירות הנסיעה בהם היא 60 ו70 קמ"ש.

לא תמיד צמיג זול עוצר פחות טוב מצמיג יקר.

בהערכה טובה מאוד, צמיג שהושקע בו יותר מחקר, פיתוח, חומרים ותהליך ייצור יקרים יותר, יתן ביצועים טובים ובהתאם גם מחירו יהיה גבוה יותר.

ההבדל בעיר בין 5 ל 7 מטר הוא הבדל בין קצת זעה קרה לילד עם עצמות שבורות.. לא מצדיק בעיני לשים סיני.

יום טוב גם לך

פורסם

תראה לי מי נוהג 50 קמש" בעיר ונדבר... וחוצמזה הכפלת המרחק היא בצורת גרף. יש הבדל מהותי בין צמיג איכותי ובין צמיג זול בבלימות חזקות במהירות נמוכה.

הזול עולה ביוקר

פורסם
בעיר ישנם לא מעט כבישים שמהירות הנסיעה בהם היא 60 ו70 קמ"ש.

בהערכה טובה מאוד, צמיג שהושקע בו יותר מחקר, פיתוח, חומרים ותהליך ייצור יקרים יותר, יתן ביצועים טובים ובהתאם גם מחירו יהיה גבוה יותר.

ההבדל בעיר בין 5 ל 7 מטר הוא הבדל בין קצת זעה קרה לילד עם עצמות שבורות.. לא מצדיק בעיני לשים סיני.

כתבתי בעיר וציינתי 50 קמ"ש בסוגרים, כדי להגדיר לטווח מסויים של מהירויות.

יש דרכים שנחשבים עירוניות ושבהם העלו את המהירות המותרת, במקומות שכנ"ל שדה הראיה שונה וכדומה.

כתבתי לא תמיד...

אני שמח לקביעה שלך, אם כך אל תכתוב זאת רק פה, אנא ממך תפנה במכתבים לגורמים המתאימים שיעצרו ייבוא של צמיגים מסוימים. ואתה יכול לעשות עצומה ו/או לפנות לעיתונים כדי לעורר מודעות לדעותיך.

פורסם
אני שמח לקביעה שלך, אם כך אל תכתוב זאת רק פה, אנא ממך תפנה במכתבים לגורמים המתאימים שיעצרו ייבוא של צמיגים מסוימים. ואתה יכול לעשות עצומה ו/או לפנות לעיתונים כדי לעורר מודעות לדעותיך.

אני אשקול את ההצעה שלך בחיוב... ואענה בשלילה.

הלוואי והיה לי זמן לעסוק בלוביזם במקביל לעבודה שלי..

בנתיים, ברשותך, אני אשתדל לתת את התרומה הקטנה שלי כאן.

יום טוב גם לך

פורסם

התרומה שלך כאן עם כל הכבוד לא נחשבת ולא תופסת.

מכיון שיש כאן חברים שהם צמיגאים במקצועם.

כנסו אליהם לצמיגיה ותבקשו לקנות צמיג. אל תגדירו להם מחיר/ארץ ייצור שום דבר מלבד מידות הצמיג, קוד מהירות ומשקל, ז"א הנתונים שמופיעים ברישיון הרכב בלבד.

מבטיח לכם ש 95% מהם ימליצו לכם על צמיגים זולים.

האם בכוונתך/כם להאשים אותם שהם מסכנים את שלום הציבור?

צאו לרחוב, תבדקו רכבים שבהם הוחלפו הצמיגים ע"י בעל הרכב (מתוך מטרה לנטרל את הצמיגים שהיבואן מספק עם רכב חדש).

בכמה אחוזים מהרכבים יש לפי דעתכם צמיגים סינים?

מעניין גם לבדוק את כל רכבי המגיבים כאן ובכל שרשורי הצמיגים ולראות איזה צמיגים יש להם ומה מצבם.

כנ"ל גם הבקשה שלי אליך, היא מופנת לכל גיבורי המקלדת כאן שדואגים לבטחון הולכי הדרך, תכתבו לשר התחבורה תפתחו עצומה זה דיי קל.

• תוכן חדש...