Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ספק, צמיג זול יהיה עדיף על יקר בפרמטרים הדינמיים רק כי הרוב של העדר, הבור וחסר ההשכלה המוטורית, קונה אותו.

לדעתם של אלו המתעניינים בתחום (צמיגאים לא נחשבים. הם לא מהנדסי רכב ולא מעניין אותם הביצועים של הצמיג אותו הם מוכרים. איכפת להם ממחיר, עובי החריצים, שחיקה וסדקים. אה, כן, והצבעים במדבקה של היורולייבל), לפי מה שאתה אומר, אין משקל.

יופי של טיעון לפורום רכב טכני. באמת.

התרומה של ''גיבורי המקלדת'' כאן לא רק שנחשבת, היא בהחלט משפיעה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה על ההתייחסות חברים.

פדוט רציתי לשים Good Year במחיר של 1500 ש"ח, ופתאום ראיתי רביעייה ב-700, נראה לי הפרש רציני השאלה אם באמת מצדיק. מלבד הדגם שהוזכר בתחילת השרשור יש עוד דגמים בסביבות 1000-1200 ש"ח שנותנים תמורה טובה?

פורסם

אני יכול להעיד כאחד שנמנע מתאונה במהירות 90 קמ"ש בגלל צמיגים

2 מאחורי עם מכוניות חדשות גם עצרו על המילימטר

ומאחורה בן דוד מאוד חמוד עם מאזדה 3 חדשה עם צמיגים סינים החליט שזה נחמד לעשות נזק של 150 אלף שקל

מהניסיון שלי תראו וכך תעשו

מהתאונה הזאת יצאתי זכאי וללא נזק שהיה משבית את הרכב שלי (אם היה פגיעה במנוע ופתיחת כריות אוויר אפשר היה לשכוח מהרכב)

פורסם

בן דוד אתה מתכון ערבי? או שזה באמת בן דוד שלך?

ואם הוא ערבי, זה קשור לעניינו? או שאתה רוצה להכליל ולרמוז שהערבים חסכנים על חשבון בטיחות.

פורסם
בן דוד אתה מתכון ערבי? או שזה באמת בן דוד שלך?

ואם הוא ערבי, זה קשור לעניינו? או שאתה רוצה להכליל ולרמוז שהערבים חסכנים על חשבון בטיחות.

הדיון סתם סוטה למקומות לא שייכים, אתה יכול גם לרשום לו בפרטי את דעתך על התגובה.

פורסם

הוצע לי רביעייה של Goodyear מאמצע 2016 במחיר 1350 או רביעיית Dunlop משנת 2017 במחיר 1250. מה הייתם לוקחים?

פורסם
טוב שיש מבצע !

בשורה התחתונה – נראה שמדובר באפשרות סבירה עבור מי שתקציבו לחוץ ולא נוסע הרבה מחוץ לעיר.

תהיה בטוח שבעוד הרבה פנצ'ריות מוכרים סיניים במחירים האלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
Dunlop FM800

Goodyear eagle sport

ניתן אולי להשיג אותם בזול יותר ממה שציינת, אבל הם עדיפים מהסיניים המוצעים באוטו דיפו.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
שניהם לא להיט. צמיגים סבירים ולא יותר.

מה המידה?

R16 205/60 רוב הנסיעות הם בתוך העיר בתנאי דרך סבירים.

קראתי המלצות על דגם EfficientGrip המוכר אמר שהם לא מומלצים כיוון שהם עדינים מדי.

פורסם

רק הבהרה- אני מחפש צמיג אמין ל-3 שנים הקרובות( 50 אלף ק"מ בהגזמה) בטיחותי וחסכוני. לא אכפת לי מביצועים הרכב משמש בעיקר את אישתי לנסיעות קצרות.

• תוכן חדש...