Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רמת המינוע בארץ לעומת הממוצע העולמי עדיין נמוך יחסית (ואנחנו מדברים על ארצות עם תחבורה ציבורנית טובה לעומת בארץ).

קחו בחשבון שיש לנו הרבה אוכלוסייה שלרובה אין רכב, כמו למשל החרדים. רמות ריבית נמוכה, חוסר מקומות בהשקעה (כי הרוב שמים בפק"מ או נדלן ופחות בשוק ההון). מביא לגידול מסיבי ברכישות רכב. איך מסבירים של שנה שוברים שיא בחופשות חו"ל? מאותן הסיבות.

זה ייעצר וגם היבואנים חושבים כך, או יותר נכון ייתמן ועדיין נראה עלייה לרמות מינוע שמתקרבות לממוצע העולמי.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

10 הדגמים הנמכרים

קיה ספורטאז' 6200

קיה פיקנטו 6000

יונדאי טוסון 5900

קורולה 5100

אוקטביה 4700

אאוטלאנדר 3700

מאזדה 3 3450

יונדאי אי 10 3400

יונדאי איוניק 3200

סיאט איביזיה 2700

פורסם

אצלי מה שתפס את העין היא ההצלחה (הצפויה) של ב.מ.וו 330e - עכשיו הסדאן הנמכרת ביותר של BMW. עם 114 יחידות נותנת נוקאאוט ל-330i עם 18 יחידות.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם

מעניין מה קרה ליגואר תחת היבואן החדש, רק 18 f-pace , טוב אולי זה בגלל אולם התצוגה העלוב שלהם, הלכתי להתעניין בf pace והרכב היחיד שיש להם שם זאת ה xe בכל מיני צבעים, אז שלא יתפלאו אחרכך.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
מעניין מה קרה ליגואר תחת היבואן החדש, רק 18 f-pace , טוב אולי זה בגלל אולם התצוגה העלוב שלהם, הלכתי להתעניין בf pace והרכב היחיד שיש להם שם זאת ה xe בכל מיני צבעים, אז שלא יתפלאו אחרכך.

גם אני הלכתי לראות. מחירים מטורפים ורמות איבזור מעליבות, חבל כי הF PACE היה יכול להיות הרב מכר של יגואר.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ראשית תודה על המידע.

כל אחד שיחליט לעצמו

אודי 2677 יחידות מקדימה בראש של סוס את

מרצדס 2656

ב.מ וו. 1743

והרחק הרחק

וולבו 607 יחידות

לקסוס 607 יחידות

ואי שם

קדילק 330 יחידות

מיני 329 יחידות ויחד איתה על קו הגמר

האיצטדיון כבר חשוך

אלפא רומיאו עם 329 יחידות.

ביחס הפוך לכמות המילים שעפה כאן בפורום.

כנראה שהעם מנותק מהפורום ומהמביינים שלו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הי

זה שתשלום נוחים גורמים לאנשים לרכוש רכבים חדשים לא חדש לי ,אני מדבר על כמויות של רכבים שעולים על הכביש כל שנה.

הרי כמות הנהגים לא עולה ב150000 כל שנה.שנה שעברה היה מדובר על 300 אלף השנה כבר קרוב ל150 אלף,מכוניות ישנות עד גיל 10 שנים לא יורדת מהכביש מהר בגלל התקלות ,אז מי קונה כל שנה כל כך הרבה מכוניות חדשות? איך זה מסתדר בכלל ? או שחברות ליסנג מוכרות לאחר 3 שנים כל המכונית הישנות מחוץ לישראל ?

ואם תימשך מגמת רכישת רכבים חדשים בכמויות כאלה אנחנו נמשיך לעמוד בפקקים הרבה יותר זמן

היום לכל משפחה יש מינימום שלושה רכבים

רכב לאב

רכב לאם

רכב לבן

קניית רכבים בכמויות זה חיסרון גדול.

מספר הרכבים שיורד מהכביש נמוך משמעותית מכמות הרכבים שעולים לכביש.

המגמה לא תיגמר כי מחירי הדירות לא ירדו בזמן הקרוב ולכן אנשים קונים רכבים.

אני מניח שגם אותם אנשים שרכשו רכב חדש ב2014 קונים גם היום רכב חדש

פורסם

אם הם לא יורידו מחירים בצורה משמעותית, אז שום דבר לא יקרה - יגואר ישאר מותג ללא מבינים בלבד.

אצלי מה שתפס את העין היא ההצלחה (הצפויה) של ב.מ.וו 330e - עכשיו הסדאן הנמכרת ביותר של BMW. עם 114 יחידות נותנת נוקאאוט ל-330i עם 18 יחידות.

מה שבאמת מרשים הוא שנמכרו יותר 330e אפילו מ-318.

אתה בהחלט צודק. האם שמת לב באיזה צד אתה (לפחות בהודעה הזו)?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

עוד פרט מעניין - סיאט אטקה נמכרה ב-474 יחידות!

זה לא רכב שהולך לציי ליסינג ומשווק בארץ רק מספר חודשים בודדים.

לדעתי זהו נתון מרשים ביותר.

פורסם

אני בצד של המספרים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ראשית תודה על המידע.

כל אחד שיחליט לעצמו

אודי 2677 יחידות מקדימה בראש של סוס את

מרצדס 2656

ב.מ וו. 1743

והרחק הרחק

וולבו 607 יחידות

לקסוס 607 יחידות

ואי שם

קדילק 330 יחידות

מיני 329 יחידות ויחד איתה על קו הגמר

האיצטדיון כבר חשוך

אלפא רומיאו עם 329 יחידות.

אני לא חושב שזה בגלל הניתוק של העם מהפורום, אלא יותר בגלל היצע דגמים. לאאודי וב.מ.וו יש איזה שני מיליארד דגמים שונים, מרצדס גם לא רחוק מאחוריהן. וולוו ולקסוס מתבססות על ליין דגמים שמרני עם דגם אחד בלבד בכל קטגוריה (וולוו אפילו לא מתחרה בכל הקטגוריות). לקאדילק אין מכונית קטנה - שהן מהוות את עיקר המכירות. מיני, חוץ מ*מיני* לא מוכרת כלום (ובצדק), לאלפא יש רק שני דגמים שאפשר באמת להגדיר כפרימיום אמיתיים. אז כמאמר ה...לא יודע, בטוח אמרו את זה איפשהו - לא כוחות.

לא מאמין שאני מסנגר על אלפא ומיני במשפט אחד :shock:

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

2 דוגמאות שמדגימות נהדר שהשוק כ"כ רבגוני במי קונה איזה רכב, אחת עם מחיר גבוהה ללא הרבה תמורה חוץ מסמל נחשק מקדימה.

שניה די פרימיטיבית וספרטנית אבל עם תג מחיר סופר אטרקטיבי.

Q2 דורסת את כל הספקנים עם 400 מסירות.

סנדרו (כולל סטפאווי) דורסת את כל הספקנים עם 1146 מסירות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נהפוך הוא, לא זוכר שמישהו אחד טען שבישראל אלפא/לקסוס/יגואר מאיימות על השלישייה הגרמנית. תחפש, לא תמצא כזה.

אז דווקא זה מאוד תואם את רוח הפורום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
סנדרו (כולל סטפאווי) דורסת את כל הספקנים עם 1146 מסירות

לא הבנתי על איזה דריסה אתה מדבר, כשבראשות הטבלה יש מספרים של 6000 מסירות ומעלה...

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

כבעלים של במוו אני מעדיף שימכרו פחות יחידות של הרכב מאשר המרצדס או האאודי המקבילה. אני לא רוצה לנהוג ברכב נפוץ מידי וגם מאמין שיהיה יותר קל למכור אח"כ.

כל זאת בהנחה שזה לא מעלה את עלות הטיפולים / חלפים לרכב.

• תוכן חדש...