Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא מיטו 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש מיטו 2011 ולא משנה את מי אני שואל\באיזה פורום אני בודק,

תמיד יהיו תגובות שליליות.

'' לא אמין '' '' זבל '' '' להתרחק כמו מאש ''

אפילו אנשים שמבינים ברכבים ושאלתי אותם אמרו שזה רכבי פח.

מצד שני למי שיש אלפא, כמעט הרוב מרוצים מן הרכב.

יש סיבה לחילוקי הדעות הללו?

פורסם

לפי מה אני ראיתי בפורום במהלך השנים, כאשר נפתח שירשור שמדבר על רכבים ספורטיבים תמיד יש כמה מחנות.

מחנה איטלקיות,גרמניות וצרפתיות ואז מתחיל וויכוח מאוד גדול.

זה כמו וויכוח בין אוהדי הפועל למכבי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
רק כשתקנה תדע יש הרבה סטיגמות חלקם לא נכונים וחלקם כן אופן הטיפול ברכב ומוסך שמכיר הוא מאוד חשוב

זה רכב ראשון ואני מפחד ליפול מבחינת הטיפולים..

פורסם
זה רכב ראשון ואני מפחד ליפול מבחינת הטיפולים..

מאחר וזו המכונית הראשונה שלך, טיפ קטן חינם - עלות הקנייה עשוייה לקסום לך אבל ההוצאות מרגע שהעברת בעלות עלולות להיות בעייתיות בכל מכונית, תלוי כמובן גם בעומק הכיסים שלך, אז מומלץ לעשות עבודת הכנה טובה - עבודת רגליים תיתן לך תובנות לגבי עלויות טיפולים, אבל לא בהכרח לגבי עלויות תיקונים - כנראה שגם אתה עדיין לא יודע איזו מיטו אתה מתכוון לקנות (ק"מ, מצב כללי...)

לך תשקיע קצת זמן - גש למוסך שיודע מה הוא עושה עם מיטו וברר עלויות טיפולים שוטפים + עלויות כגון החלפת חלקים מתכלים כגון בלמים וכו'.

ואז תשקיע עוד קצת זמן בבירור מחירי ביטוח, גם כאן המספרים שווים בירור לפני שאתה סגור על הרכב.

The older you get, the better you used to be

פורסם
אני מעוניין לרכוש מיטו 2011 ולא משנה את מי אני שואל\באיזה פורום אני בודק,

תמיד יהיו תגובות שליליות.

'' לא אמין '' '' זבל '' '' להתרחק כמו מאש ''

אפילו אנשים שמבינים ברכבים ושאלתי אותם אמרו שזה רכבי פח.

מצד שני למי שיש אלפא, כמעט הרוב מרוצים מן הרכב.

יש סיבה לחילוקי הדעות הללו?

קח בחשבון שחלק דיי גדול (מניח, לא עשיתי סקר) מבעלי האלפא - "מכורים" למותג, בצורה זו או אחרת.

לכן גם אם עלויות הטיפולים באלפא יקרות יותר (מרכבים דומי קטגוריה) - הם יתייחסו לזה ביותר "סלחנות" (מאלה שאין להם אלפא, או אפילו ניתן אולי להכליל את זה לכל רכב ספורטיבי / מותג אחר בעצם).

שאלה נוספת - מי אילו ש"מבינים ברכבים" ? (מוסכים שלא יודעים להתעסק עם אלפות ? אדם מהשורה (שמכיר / "מכיר" את שווקי הרכב, ושאולי "מספיק" לו רכב "רגיל" ?).

לגבי אמינות - תלוי היכן הרכב טופל וכמובל במזל גם.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

אני לא שייך לאף מחנה ספציפי - אני דואג לכיס שלי ולהנאה שלי מהרכב.

היתה לי מיטו - כמעט היתה לי אבארט (כלומר אני די אוהב את האיטלקיות) ובסוף קניתי 208GTI.

המיטו בשנים האלו פשוט רכב פח.

הכסאות לא משהו, ההגה לא משהו אבזור על הפנים שמקבל בראש מסוזוקי סוויפט 2006.

הילוך ראשון ושני קשים בכל מיטו שישבתי בה.

כל האיכות חומרים בפנים, הפלסטיק עצמו פשוט הרגיש זול.

ישנן תמורות טובות בהרבה בימנו לכסף שלך.

בעיות נפוצות עם המיטו:

- מערכת מולטיאייר (לי אישית לא יצא עדיין לראות רכב מולטיאייר שלא הוחלף החלק, וראיתי לפחות עשרה רכבים, העלות מגיעה ל 5 ספרות במוסך מורשה)

- המערכת המחשמלית שמתגברת את ההגה מפסיקה לעבוד ברגע אחד - מספר אנשים כבר קיבלו אובדן מוחלט מכוון שההגה הפסיק להיות מתוגבר באמצע כיכר והם נלחצו ולא הצליחו לצאת מהמצב.

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם
רכב ראשון שלך - תקנה יפני אמין ואל תסתבך.

לא יכול לא אוהב יפני, מעדיף טורבו חסכוני זריז ומאובזר מאשר אטמוספרי ששותה דלק

אני לא שייך לאף מחנה ספציפי - אני דואג לכיס שלי ולהנאה שלי מהרכב.

היתה לי מיטו - כמעט היתה לי אבארט (כלומר אני די אוהב את האיטלקיות) ובסוף קניתי 208GTI.

המיטו בשנים האלו פשוט רכב פח.

הכסאות לא משהו, ההגה לא משהו אבזור על הפנים שמקבל בראש מסוזוקי סוויפט 2006.

הילוך ראשון ושני קשים בכל מיטו שישבתי בה.

כל האיכות חומרים בפנים, הפלסטיק עצמו פשוט הרגיש זול.

ישנן תמורות טובות בהרבה בימנו לכסף שלך.

בעיות נפוצות עם המיטו:

- מערכת מולטיאייר (לי אישית לא יצא עדיין לראות רכב מולטיאייר שלא הוחלף החלק, וראיתי לפחות עשרה רכבים, העלות מגיעה ל 5 ספרות במוסך מורשה)

- המערכת המחשמלית שמתגברת את ההגה מפסיקה לעבוד ברגע אחד - מספר אנשים כבר קיבלו אובדן מוחלט מכוון שההגה הפסיק להיות מתוגבר באמצע כיכר והם נלחצו ולא הצליחו לצאת מהמצב.

אני רוצה את המנוע 1.4 שהוא לא MULTIAIR אני חושב... מה אתה יכול להמליץ ב55K שהוא לא יפני?

פורסם

ב 1.4 יש גם מולטיאייר.

אם תימצא גרסאת 155 כ"ס במצב טוב אז זה יכול להוות אופציה טובה.

ממליץ לרדת טיפה בשנתון ולקבל אבארט 2010 עם מנוע זהה למיטו 155 אך הרכב הרבה יותר מהנה ולי אישית הרגיש הרבה יותר איכותי.

אתה יכול לנסות למצוא קליאו RS דור קודם, הרבה יותר רכב מהמיטו.

פורסם
ב 1.4 יש גם מולטיאייר.

אם תימצא גרסאת 155 כ"ס במצב טוב אז זה יכול להוות אופציה טובה.

ממליץ לרדת טיפה בשנתון ולקבל אבארט 2010 עם מנוע זהה למיטו 155 אך הרכב הרבה יותר מהנה ולי אישית הרגיש הרבה יותר איכותי.

אתה יכול לנסות למצוא קליאו RS דור קודם, הרבה יותר רכב מהמיטו.

אבל אני מחפש אוטומט

פורסם
עד כמה שידוע לי אין מיטו אוט' בלי מולטיאייר.

אתה מדבר על גרסאת ה 135 כ"ס... היא פחות או יותר לא טובה בכלום, לדעתי האישית.

באיזה מובן לא טובה?

ומה תוכל להמליץ שזה אוטומט..?

• תוכן חדש...