Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא מיטו 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שלוציפר קצת מגזים. לא הייתי אומר שהמיטו היא נזר הבריאה, אבל היא גם לא ממש פח.

ולגבי החלפת מולטיאייר - אני עם מנוע מולטיאייר שעבר 114 אלף ק"מ ומטרטר (כי אי אפשר להגיד שהוא מגרגר) כמו חדש. החלפת שמן כל 12-15 אלף קילומטר ולא לנהוג כמו סבתוש (לתת לו לרוץ לסל"ד גבוה מדי פעם) והכל נהדר.

כמובן שעכשיו שכתבתי את זה מחר האוטו ימות, אבל ככה זה מכוניות עם "נשמה".

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כן, אם עושים טיפולים במרווחים של חצי או שליש ממה שהיצרן המליץ במקור המערכת יחסית אמינה.

הבעיה שכשהרכב הושק הוראות היצרן היו כל 30, וכך הרוב טיפלו... ואז מערכות מערכות מולטיאייר נפלו אחת אחרי השנייה.

פורסם (נערך)

אם הדרישה היא לרכב צעיר עם טורבו אולי הסוניק RS תתאים.

רשמת שאתה מעדיף טורבו חסכוני וזריז - אם אתה לא נוהג כמו סבתא חרדתית תצפה לצריכה דומה של מנועי 1.6 ו-2.0 ליטר אטמוספרים. כמובן שזו לא הכללה גורפת וחד משמעית אבל כן כיוון כללי.

הבראבו וה-B4 2006 צורכות בערך אותו הדבר (בבדיקה אצלי).

עריכה אחרונה על ידי איתמר123

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
מה עם מגאן קופה 2.0 או 1.2 טורבו? תמורה מצויינת. גם מאובזרת, גם עלויות אחזקה כמו של משפחתית רגילה וגם מאוד מיוחדת בכביש.

יש כזו אוטומטית?

אני חושב שלוציפר קצת מגזים. לא הייתי אומר שהמיטו היא נזר הבריאה, אבל היא גם לא ממש פח.

ולגבי החלפת מולטיאייר - אני עם מנוע מולטיאייר שעבר 114 אלף ק"מ ומטרטר (כי אי אפשר להגיד שהוא מגרגר) כמו חדש. החלפת שמן כל 12-15 אלף קילומטר ולא לנהוג כמו סבתוש (לתת לו לרוץ לסל"ד גבוה מדי פעם) והכל נהדר.

כמובן שעכשיו שכתבתי את זה מחר האוטו ימות, אבל ככה זה מכוניות עם "נשמה".

איך סל''ד נמוך יכול לפגוע במנוע?

פורסם
לפי מה אני ראיתי בפורום במהלך השנים, כאשר נפתח שירשור שמדבר על רכבים ספורטיבים תמיד יש כמה מחנות.

מחנה איטלקיות,גרמניות וצרפתיות ואז מתחיל וויכוח מאוד גדול.

זה כמו וויכוח בין אוהדי הפועל למכבי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

לא חשבתי על זה ככה אף פעם, אבל זה בדיוק ככה

פורסם

איך סל''ד נמוך יכול לפגוע במנוע?

הוא לא. פשוט אם כל הזמן נוסעים בסל"ד נמוך יכול להצטבר פיח באזור השסתומים והמולטיאייר רגיש לזה. כשהמנוע עובד בסל"ד גבוה השסתומים זזים מהר וחזק, הלחץ בצילינדר גבוה יותר וכל זה "שובר" את הפיח ומשחרר אותו להישרף בתא הבעירה ולהיפלט מהאגזוז.

לא מדובר על איזשהו צורך לנסוע כל הזמן כמו מפגר ב-6000 סל"ד אלא רק מדי פעם לתת למנוע לעלות לשם. מין ניקוי תקופתי כזה אם תרצה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...