Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני כרגע עם מאזדה 3, 1.6 עם 187,000 ק"מ.

אבא שלי הציע לי למכור אותה ושהוא יתן לי את הרנו פלואנס שלו, 1.6 בנזין שנת 2010 96,000 ק"מ.

שמעתי דברים לא טובים על הפלואנס. כדאי לי להחליף או כבר להישאר עם המאזדה שלי?

לא איכפת לי מביצועים, זה יהיה אוטו משפחתי (3 ילדים). אני חושש בעיקר בגלל אמינות.

תודה, ליעד

עריכה אחרונה על ידי Liadrozen
פורסם

איזו שנה המאזדה?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא מדובר בשדרוג משמעותי אם בכלל. לא ברור מדבריך מה אתה אמור לשלם על הרכב של אבא שלך אם בכלל.

מחיר השוק של הפלואנס די דומה לזה של המאזדה, וסביר להניח שבעוד כמה שנים המאזדה תהיה שווה יותר מהרנו.

(אם כי ערך השוק של שתיהן כרגע הוא כ-20000 ש"ח כך שאין להן הרבה לאן לרדת)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
אבל לפלואנס יש 90000 ק"מ פחות ואפילו מאזדה לא תחיה לנצח .

אם הפלואנס טובה לצרכים ומודעים לחסרונותיה - למה לא ?

השאלה היחידה היא למעשה על האמינות. האם יש פה סיכון. אני פשוט רגיל לאמינות של המאזדה. האם יש סיכון מיוחד בלקיחת הפלואנס? פשוט לגבי המאזדה אמרו לי שהיא יכולה לסחוב בכיף עוד עשרות אלפי קילומטרים.

ושהרנו תעשה לי בעיות.

פורסם

דווקא לפלואנס מוניטין אמינות סביר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

צריך רק לוודא שהגיר שיש ברנו הוא הרציף ולא ה al4 המקולל. מאמין שיהיו פה כאלו שיוכלו לתת לך סימנים להבחין בהבדל. אם הדיר אינו רציף - הייתי מוותר על הפלואנס.

• תוכן חדש...