Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי למסקנה שזה האוטו שבדיוק מתאים למשפחה עם דרישות צנועות והרבה קילומטרז על הכביש.

ההאם יש כאם בפורום רוכשים לדגם הדיזל ידני?

מהי צריכת הדלק האמיתית?

מבחן הזמן?

נוחיות למשפחה?

תודה מראש לעונים!

פורסם (נערך)

צנוע זאת אכן מילת המפתח כאן :)

מרכב למשפחה הייתי מצפה להיות קצת יותר בטיחותי.

הצצתי בקטלוג של הרכב, עני מאוד מבחינה זו.

https://www.dacia.co.il/files/pdf/9315_Stepway__catalog.pdf

כמה ששמתי לב, מדיבורים בפורום על נוחות, הדאצ'יות די מפתיעות.

ומבחינת דלק, חסכונית היא בטוח תהיה (לא יודע מספרים מדויקים, סורי), כך שהיא כן מתאימה לנסיעה מרובה.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

לאבא שלי יש בנזין ויש כמה חברים עם הדיזל.

דלק- בין עירוני 1/18-1/21 תלוי במהירות הנסיעה ובעומס על הרכב. עירוני 1/15-1/17.

הרכב נוח גם בנסיעות ארוכות מאוד.

יכול להגיד שבסטפווי לא שמעתי על תקלות עדיין. לא על הבנזין ולא על הדיזל.

פורסם

נסעתי שנתיים על הבנזין. הרכב אמין, מרווח וחסכוני ועדיין החלפתי אותו משום שעיקר הנסיעות שלי היו בינעירוניות וככל שעבר הזמן הרגשתי איתו פחות ופחות בטוח. ההיגוי לא מדויק, קופצני, אחיזת כביש לא טובה, זויות גלגול גבוהות וחוסר עידון כללי. כרכב עירוני למשפחות הוא אחלה אבל אם עיקר הנסיעות הן בינעירוניות אז אני מסויג...

• תוכן חדש...