Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 1.5 טורבו - מתי בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני כנראה במיעוט כאן ולדעתי גם הרוב כאן קצת מגזים.

כבעלים לשעבר של הונדה סיוויק 1995 (עד שנגנבה, ימח שמם) לא היה ולא יהיה רכב דומה ביופיו, אבל לטעמי כשלעצמו העיצוב של הרכב מאוד מוצלח.

יש פה האצ'בק עם ניחוח ספורטיבי ולדעתי בצבע הנכון היא נראת מאוד טוב. יחד עם ביצועים טובים יש פה רכב מאוד מאוד מעניין.

אין לנו היום בכבישי ישראל מספיק רכבי האצ'בק משפחתיים "מעניינים".

אני בהחלט הולך לשכנע את אשתי לוותר על רכישת ה- 3008.:shock:

בגלל הסיויק??

ברצינות?.

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בלי להעליב, נשמע כמו בעיה עם הנהג ולא עם הרכב.

ייתכן והמטורבת הקטן נוח יותר, לא אתווכח על זה,במיוחד שלא ניסיתי אך מה שאתה מתאר לא אמור לקרות (על אף שלפני עשור אני זוכר שהמורה נהיגה אמר לי לנהוג ככה) ואני לא רואה סיבה לנהג ידני מנוסה ולא מזדמן לבצע את זה בשביל זינוק בעליה. אמור להיות אינטואטיבי ופשוט בשבילך לזנק בעליה עם סיויק ידנית בלי שום צורך בבלם היד ולא לדרוש שום מחשבה.

פורסם
באופן סופי לא תשווק 1.5 ידנית ?

Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote

נכון לעכשיו לא תשווק.

nico אני לא מתכוון להפוך את השרשור לוויכוח חסר טעם.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
בגלל הסיויק??

ברצינות?.

תשמע, בשבוע שעבר הלכתי יחד עם אשתי לראות את הפורד קוגה.

בזמן שאשתי בחנה את הקוגה ו- CX-5 אני הלכתי לראות את הפוקוס והמאזדה 3. ראינו גם את RAV-4 אבל בטויוטה היה לי משעמם.:?

אחר-כך חזרנו שוב לפיג'ו בשביל ההשוואה ובזמן שאשתי בחנה (שוב) את ה- 3008, אני בחנתי את ה- 308. כשיצאנו הנציג שאל "נו מה יש החלטה?", עניתי לו, "אם זה היה תלוי רק בי, אלפא".

כזה הוא אני :wink:.

הסיוויק הזה משום מה "מדגדג" לי כמו הסיוויק 95 שהיתה לנו.

אגב לגבי השיכנוע:

שלחתי לאשתי תמונה של הסיוויק באדום,

תשובה: "וואו".

שאלתי את יודעת מה הרכב?

תשובה: ברור, סיוויק.

רוצה במקום 3008?

תשובה: כן, מה המחיר?

יותר קל ממה שציפיתי!

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
אין שום מצב כזה. הונדה היא יצרנית המנועים הגדולה בעולם, תהיה בטוח שהם בדקו וניסו את המנוע זיליארד פעמים.

לקניה של מצמדים, בוכנות,מותחנים ועוד.

אולי התכוונת שVAG זה לא הונדה?

הבנת את ההפך פאנבוי.

פורסם

בזמן שאשתי בחנה את הקוגה ו- CX-5 אני הלכתי לראות את הפוקוס והמאזדה 3. ראינו גם את RAV-4 אבל בטויוטה היה לי משעמם.:?

אחר-כך חזרנו שוב לפיג'ו בשביל ההשוואה ובזמן שאשתי בחנה (שוב) את ה- 3008, אני בחנתי את ה- 308. כשיצאנו הנציג שאל "נו מה יש החלטה?", עניתי לו, "אם זה היה תלוי רק בי, אלפא".

אגב לגבי השיכנוע:

שאלתי את יודעת מה הרכב?

רוצה במקום 3008?

יותר קל ממה שציפיתי!

חביבי,אתה מבורך אם בכזאת קלות אתה מכוון את התנועה..הלוואי על כולנו.

פורסם

אגב לגבי השיכנוע:

שאלתי את יודעת מה הרכב?

רוצה במקום 3008?

יותר קל ממה שציפיתי!

אישה חכמה

פורסם (נערך)

ozb עוד לא ישבת אפילו בסיביק וכבר החלטת שאתה רוצה אותו ועוד הספקת לשכנע את אישתך?

על סמך מה? לא מתאים לך עד עכשיו ביצעת בדיקות קפדניות מאד של ג'יפונים לגביהם התלבטת ואף הספקת לפסול את הטיגואן.

אני מציע לך לראות מבחני דרך ביוטיוב על הסיביק וכבר תוכל להבין שאולי זאת הסיביק הטובה ביותר אבל זה לא אומר הרבה בהשוואה לשאר הקטגוריה והתמונה לא כזאת ורודה. לגולף לצורך העניין אין כנראה מה לחשוש.

שים לב שכמיטב מסורת הסיביק מדובר ברכב הנמוך בקטגוריה.

ועם כל מה שנאמר הרכב הזה מעניין גם אותי בגלל יחידת ההנעה למרות שאני מחפש ג'יפונים, לא מזיק יהיה לבדוק אותו.

עריכה אחרונה על ידי green
בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
חביבי,אתה מבורך אם בכזאת קלות אתה מכוון את התנועה..הלוואי על כולנו.

:mm_yeah:

אישה חכמה

:mm_yeah:

ozb עוד לא ישבת אפילו בסיביק וכבר החלטת שאתה רוצה אותו ועוד הספקת לשכנע את אישתך?

על סמך מה? לא מתאים לך עד עכשיו ביצעת בדיקות קפדניות מאד של ג'יפונים לגביהם התלבטת ואף הספקת לפסול את הטיגואן.

אני מציע לך לראות מבחני דרך ביוטיוב על הסיביק וכבר תוכל להבין שאולי זאת הסיביק הטובה ביותר אבל זה לא אומר הרבה בהשוואה לשאר הקטגוריה והתמונה לא כזאת ורודה. לגולף לצורך העניין אין כנראה מה לחשוש.

שים לב שכמיטב מסורת הסיביק מדובר ברכב הנמוך בקטגוריה.

ועם כל מה שנאמר הרכב הזה מעניין גם אותי בגלל יחידת ההנעה למרות שאני מחפש ג'יפונים, לא מזיק יהיה לבדוק אותו.

כמובן שלא תתקבל שום החלטה פזיזה, לבטח לא יוזמן רכב לפני ששנינו ננהג עליו.

את מבחני הרכב של הסיוויק ראיתי כבר מזה מספר חודשים.

הכל כרגע פתוח אבל לשמחתי נפתחה גם האופציה הזאת.

אגב לגבי הגובה של הסיוויק, בזה שהיה לי, בשביל לבקר את סבתה שלי בשכונת ותיקים בנתניה היתי נכנס דרך היער, אחרת היתי מגלח את הגחון על כל הפסי האטה. :lol:

קרדיט ל- misterb על התמונה

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

הגיעה גרסה ידנית עם מנוע 1.5 ב135 אלף שקל, ורמת גימור ספורט פלוס המוסיפה מערכת זיהוי בשטחים מתים, בולמים אדפטיביים, משטח טעינה אלחוטי, מערכת שמע משודרגת עם 11 רמקולים וגג שמש חשמלי ב156 אלף שקל.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

בהחלט החלטה מבורכת של היבואן,במיוחד שכל האבזור מקורי יחד עם אבזור בטיחות מעולה,יהיה נחמד אם גם ב-1.0 יהיה כך.

פורסם

והם גם הורידו את המחיר של גרסת הסדאן ל-130 אלף.

כנראה הבינו שציבור נהגי הליסינג יעדיף ב-135 משהו שהוא קצת יותר ממשפחתית 1600 עם מובילאיי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לדעתי ה I30 תהיה הרבה יותר אטרקטיבית לנהגי הליסינג מההונדה עם מנוע אטמוספרי. היונדאי עם מנוע טורבו ומאובזרת עד מעט הראש

• תוכן חדש...