Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפוש בגוגל מצא שלכמה אנשים כבר היה בעיה זו. עיינתי בפוסט שפורסם בפורום זה בנושא לפני כמה שנים.

המליצו לאותו בנאדם להרחיק הכבל אנטנה מכבל השקע טעינה באם הם קרובים.

אבל אני ניסיתי גם לחבר הפלאפון לשקע טעינה בתא מטען וזה עדיין מפריע לרדיו (אולם פחות). לא סביר שכבל טעינה אחורי עובר ליד כבל אנטנה (כבל אנטנה עובר בגג).

בנוסף באותו פוסט הציעו להחליף המתאם טעינה- זה כנראה מה שאעשה בשלב הבא אלא אם כן תגידו שהבעיה שונה.

בנוסף, כל פעם שאני קצת מזיז את הפלאפון כשהוא מחובר לטעינה יש רעשים ברדיו. או, כשהפלאפון מונח מקדימה למוט הילוכים יש רעשים, וכשאני מניחו על הכיסא נוסע הקדמי הרעשים נעלמים או מופחתים.

הזמנתי באיביי אנטנה לאוטו כי שלי נשברה פעם וזה נמצא בדרך, רק אני חושש שאנטנה לא תעזור באם הכבל טעינה אכן מפריע לכבל אנטנה.

איך מחזירים את קליטת הרדיו התקינה גם בחיבור לטעינה?

פורסם

הבעיה לא ברדיו ולא באנטנה. המטען שלך פשוט לא מבודד כמו שצריך והוא פולט הפרעות רדיו. חפש RF interference בכל מיני שילובים ומהר מאוד תגיע לאותה מסקנה. כנראה שקנית מטען ממש ממש מחורבן, קפוץ לתחנת הדלק הקרובה לביתך וקנה אחד חדש.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כן. המטען הסיני (אני מניח) פולט קרינה אלקטרומגנטית בתחום הרדיו. גם כשהוא מחובר מאחורה הרעש שהוא פולט מתלבש על חוטי החשמל (הם בעצם מהווים אנטנה לא רעה בכלל עבורו)

בקיצור הבעיה נעוצה כנראה במטען שקע מצית שלך. לא בטוח שמה שתקנה בתחנת דלק במחיר עושק יהיה איכותי יותר.

פורסם

אל תקנה בתחנת דלק יש שם לרוב רק זבל

כנס לחנות לאביזרי פלאפונים וקנה משהו איכותי

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

לפני שקונים שווה להטעין את הטלפון עם המטען ברכב אחר ורק במידה שיש גם שם רעשים

אז להחליף מטען (בהנחה שהטלפון עצמו אינו בעייתי ויוצר את הרעשים)

פורסם

רעשים שאינם אלקטרומגנטים (עוברים באויר) מקורם בד"כ בחיבורי אדמות לא תקינים או לופים של אדמות לכן בדיקה ברכב אחר תתן אינדיקציה בסבירות גבוהה לכיוון הזה

• תוכן חדש...