Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

אנחנו מתכוננים לרכישת רכב משפחתי. היינו די סגורים על הדגם החדש של סוזוקי קרוסאובר, אבל אנחנו גם בוחנים את האפשרות של קיה סיד.

כמובן שנעשה נסיעת מבחן על שתי האופציות, אבל אשמח לשמוע מכם איזו אופציה יותר נכונה עבורנו.

מראש לא חיפשנו רכב מפנק במיוחד, אלא רכב אמין, בטוח, שיסיע אותנו מנקודה A ל-B ויהיה מספיק נוח, עם תא מטען מספיק גדול, ועם מספיק מקום ליושבים מאחורה (בעיקר אם אשתי עם התינוק). כמובן עם רצון שלא יהיה זולל דלק.

הסיד מוצעת עכשיו בגירסת הסטיישן ב-אפס ק"מ סביב 103 אלף, ההאצ'בק סביב 99 אלף (אך רק עם 3 שנות אחריות בניגוד ל-7), מה שמספק הפרש די מרשים מול הסוזוקי וגורם לנו ליטות לכיוונה.

אודה לייעוצכם! (ואם אפשר לדעת פחות או יותר מה החוויה שלכם מבחינת צריכת הדלק של הסיד)

פורסם

הסיד רכב טוב בסה"כ ללא מגרעות בולטות, צריכת הדלק ממוצעת, בערך כ-1-12.5 במסלול משולב תהייה תוצאה הגיונית.

הקרוסאובר יקר יותר, אבל נותן (חוץ מגריל מגעיל) גם ישיבה יותר גבוהה מפרייבט ובונוס של מנוע חזק וחסכוני, אבל בתוספת מחיר.

אופציה נחמדה שתשלב בין שתיהם היא ה-2008 לבית פיג'ו, מוצע בקצת פחות מ-100K מליסינג 0 ק"מ, מנוע 1.2 טורבו ותיבה אוטומטית (מבית אייסין היפנית), שילוב אמין, בטיחותית (5 כוכבי יורו-נ-קאפ) ומספיק מרווחת (ה-2008 ממלאת גם את המשבצת הריקה שהשאירה ה-207 SW).

פורסם (נערך)

הסיד עדיפה בגלל תא מטען גדול יותר.

נושא נוסף זה הטורבו : זו פעם ראשונה שיש טורבו בקרוסאובר (כמו בבלאנו : 3 צילינדרים) וגם הזרקה ישירה. הרבה יצרנים טובים נפלו בדיוק בנקודות האלו בניסיון הראשון ואני הייתי ממתין לראות איך האמינות שלו. הסיד מחזיקה יחידת הנע ותיקה ואמינה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לסוזוקי יש מנוע 0.6 ליטר טורבו שנמכר בשוק המקומי כבר די הרבה זמן. אני לא צופה בעיות אמינות מיוחדות עם המנוע של הקרוסאובר.

מקלאבין, גם הסוזוקי וגם הקיה מכוניות די ראויות. שתיהן "פסדר כזה". הסוזוקי יותר חזקה ונותנת תנוחת ישיבה גבוהה יותר. הסיד יותר פרקטית עם תא מטען גדול יותר ומרווח טוב יותר ומרגישה יותר איכותית ונעימה. שים לב שאולי בישיבה הקרוסאובר תרגיש יותר מרווחת, אבל זה פשוט בגלל שהמושבים גבוהים יותר והרגליים נופלות למטה, מה שנותן אשליה של מרווח גדול יותר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אופציה נחמדה שתשלב בין שתיהם היא ה-2008 לבית פיג'ו, מוצע בקצת פחות מ-100K מליסינג 0 ק"מ, מנוע 1.2 טורבו ותיבה אוטומטית (מבית אייסין היפנית), שילוב אמין, בטיחותית (5 כוכבי יורו-נ-קאפ) ומספיק מרווחת (ה-2008 ממלאת גם את המשבצת הריקה שהשאירה ה-207 SW).

תודה על התגובה, איך המוניטין של פיג'ו מבחינת אמינות? תקוע לי בראש שאירופאיות הן מכוניות שלפחות בממוצע פחות מיועדות למי שמתכוון להשתמש בהן לטווח הארוך אם כמה שפחות ביקורים במוסך הוא שיקול משמעותי למשתמש (אנחנו בונים על לפחות 5 שנים עם הרכב).

תודה :)

פורסם (נערך)

פתחת פה כוורת שרצים... יש על זה דיון נפרד.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=626613

נושא אחר שמחייב נסיעת מבחן זה הכסא שבקרוסאובר : יש לי חבר שטוען שהנסיעה בו מעייפת לאורך זמן. אם זה היה רק הוא אז ניחא אבל בשיחת חברים לפני שבועיים עוד אחד התלונן על אותה תופעה.

הם הבחינו בתופעה רק אחרי שמכרו את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

היחידה הזאת ומכלולים שקיימים ב-2008 רצים כבר 5 שנים ב-208 הקטנה יותר, והרכב נחשב לאמין יחסית בלי "תקלות הרפאים" שאפיינו צרפתיות של פעם. הגיר שלה אפילו יפני, לא השיקוץ הזה שנקרא AL4.

פורסם

מבחן וכמה חוות דעת של אנשים שונים יש לך פה.

המנוע של הקרוסאובר הוא 1.4 טורבו עם ארבע צילינדרים והמנוע שיש בבלנו הוא ליטר טורבו עם שלוש צילינדרים ולא רלוונטי.

פורסם (נערך)

המנוע בבלנו הוא מנוע אטמוספרי 1.2 ליטר 4 צילינדרים.

מנוע הטורבו של הקרוסאובר קיים בעולם בערך שנתיים, מותקן בויטארה. צריך לבדוק אם יש עליו תלונות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יואב דיבר על מנוע ה-1.0 ליטר טורבו (boosterjet) של הבלנו, שלא נמכר בישראל. בין המנוע הזה לבין זה של הקרוסאובר באמת אין כל כך בסיס להשאווה, מעבר לעובדה ששניהם יוצאים מאותו מפעל (אני מניח).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
תודה על התגובה, איך המוניטין של פיג'ו מבחינת אמינות? תקוע לי בראש שאירופאיות הן מכוניות שלפחות בממוצע פחות מיועדות למי שמתכוון להשתמש בהן לטווח הארוך אם כמה שפחות ביקורים במוסך הוא שיקול משמעותי למשתמש (אנחנו בונים על לפחות 5 שנים עם הרכב).

תודה :)

הרכב סוזוקי קרוסאובר הוא רכב אירופאי לכל דבר -

ארץ היצור של הרכב היא הונגריה.

• תוכן חדש...