Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניב,

מי אמר לך את זה?

האורבן 2.0 מגיע עם מצב נהיגה "ספורט" וקרוז קונטרול - אבל ללא גג פנורמי וללא מזגן מפוצל.

מהחודש הזה זה עם.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

crazyj נוספו 4 פריטים לאורבן 2ליטר מתוך מפרט טכני של ספורטז':

גג זכוכית פנורמי-חלק קדמי נפתח.

חיישן גשם להפעלת מגבים באופן אוטומטי.

מע' בקרת אקלים דיגיטלית דו אזורית בשילוב יוניזטור-סנן אוויר אלקטרוני.

מפשיר אדים קדמי אוטומטי.

קישור למפרט טכני:-D:

http://lp.kia-israel.co.il/wp-content/uploads/2017/03/61137_mifrat-sportage_32017_sg-web.pdf

פורסם
crazyj נוספו 4 פריטים לאורבן 2ליטר מתוך מפרט טכני של ספורטז':

גג זכוכית פנורמי-חלק קדמי נפתח.

חיישן גשם להפעלת מגבים באופן אוטומטי.

מע' בקרת אקלים דיגיטלית דו אזורית בשילוב יוניזטור-סנן אוויר אלקטרוני.

מפשיר אדים קדמי אוטומטי.

קישור למפרט טכני:-D:

http://lp.kia-israel.co.il/wp-content/uploads/2017/03/61137_mifrat-sportage_32017_sg-web.pdf

והמחיר עומד על 155 אלף? נשמע מעניין.

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם
באמת מעניין עכשיו אין טעם בכלל לרכוש את ה lx.

ב- lx כסא נוסע מתכוונן לגובה, באורבן לא, העדר הכיוון לא היה נורא אם הכסא היה בגובה נורמלי, אבל מדובר בכסא נמוך כמו כסא ים, בשבילי זו סיבה לפסילת גירסת האורבן.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

וואו.. אחלה שידרוגים, למרות שאני פחות אוהב את כל האפשרויות האוטומטיות, יש לי את התאורה אוטו' ולא משתמש בזה.

פורסם

קיה עושים צעדים מרשימים כדי לגרום לאנשים להמשיך לקנות את הרב-מכר שלהם. מה אני אגיד... צריך ממש לדעת למצוא יתרונות בקדג׳ר כדי להעדיף אותה ע״פ אורבן 2.0.

פורסם

צעדים מרשימים? זה בסה״כ איבזור, שאגב גם קיים בקאדג׳ר.

אני יכול לחשוב על לא מעט סיבות להעדיף את הקאדג׳ר כולל עיצוב (שזה כמובן אינדיבידואלי) מנוע וגיר עדיפים, והרצון לא לסוע ברכב שקוף שכל העולם ואשתו נוסעים בו (בכל זאת הרכב הנמכר בארץ).

אני לא פוסל את הקיה ויש כאלה שהיא מתאימה להם, ועוד קצת איבזור זה נחמד אבל זה לא הופך אותו לרכב טוב יותר.

פורסם

עדכון קצר , משום מקום הועלתה האפשרות גם לקניית 3008 חדשה.

התקשרתי לתאם נסיעת מבחן כי נציג לובינסקי בפורום מדי פעם עונה לגולשים ומציע להגיע עד הבית .

הנציג שענה אמר שנסיעות עד הבית מיועדות ללקוחות הליסינג (אויס סיקסט ושכמותם) ואמר שיינסה לתאם נסיעה בסוכנות קרובה לבית למחר.

אם נציגי לובינסקי גולשים עדיין בפורום אשמח לתגובה מצידם , כי אשתי מפרפרת כל היום בעבודה ויום ששי זה יום סידורים ובישולים.

היינו שמחים אם היה אפשר לתאם נסיעה כזו אצלה במקום לשרוף שעה וחצי - שעתיים .

ברגע שתיפול החלטה לגבי מי מהשלושה אעדכן שוב .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
צעדים מרשימים? זה בסה״כ איבזור, שאגב גם קיים בקאדג׳ר.

אני יכול לחשוב על לא מעט סיבות להעדיף את הקאדג׳ר כולל עיצוב (שזה כמובן אינדיבידואלי) מנוע וגיר עדיפים, והרצון לא לסוע ברכב שקוף שכל העולם ואשתו נוסעים בו (בכל זאת הרכב הנמכר בארץ).

אני לא פוסל את הקיה ויש כאלה שהיא מתאימה להם, ועוד קצת איבזור זה נחמד אבל זה לא הופך אותו לרכב טוב יותר.

תשמע, מה שנקרא, לכאן ולכאן. אני בעצמי לא הלכתי על קיה אורבן כבר מסיבה שכל האולם ואישתו נוסעים עליה. שאר הסיבות לא אפרט כאן.

מצד שני, זה רק אבזור, אבל זה מהלך שחוסך בערך 14 אלף - מינימום על האבזור שלטעמך ״נחמד״, אבל לא מעטים כאלה שבשבילם זה קובע בחירה. והמהלך נעשה מאוד מוקדם ביחס למותגים אחרים שעושים מהלכים מסוג זה רק לקראת סוף ייצור הדגם ע״מ לגרד עוד כמה לקוחות.

איכשהו השיח הגיע למצב בו אני מרגיש שאני מפרסם ומשכנע בעד קיה וזה די נוגד את העדפות האישיות שלי ברכבים. מוזר.

פורסם
אני בעצמי לא הלכתי על קיה אורבן כבר מסיבה שכל האולם ואישתו נוסעים עליה.

אז אתה לא נוסע באורבן, אבל תסכים איתי שאתה עדיין נוסע ברכב שנראה בדיוק אותו דבר כמו הרכב שכל העולם ואשתו נוסעים בו [emoji4]

פורסם

אני לא כזה מכיר את קדג'אר אבל לדודה שלי יש את הספורטאז והיא די מרוצה ממנו. יש לה ביצועים ממש טובים בכביש וה-7 שנות אחריות זה בהחלט משהו חשוב. אולי תנסה להוריד להם במחיר אם לא יעזור אולי תבדוק גם את הקשקאי למשל גם יכול להתאים לאישה..

• תוכן חדש...