Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי לשאול מה נחשב למחיר הוגן פלוס מינוס לדייטילינג חיצוני בלבד בסנדא מוכרת?

יש לי רכב קטן יחסית (פולו 2013 לבנה) ואני מעוניין שהרכב יצא מהסדנא במצב חנות ושהתוצאות ישמרו לאורך זמן.

לאלו מכם שניסו , האם המחיר שווה את התוצאה ? , האם אתם מרוצים ?

האם תקציב של 3000-4000 ש"ח לדיטיליינג חיצוני בלבד הוא מוגזם ?

כמה בערך זמן העבודה ? שעות / ימים ?

תודה לכם.

פורסם

הכל תלוי במצב האוטו וכמות העבודה שיש להשקיע. התקציב אמור להספיק לדיטיילינג מלא כולל ציפוי.

לגבי לשמור זה כבר תלוי בך. אצלי עך אוטו שחור אחרי שנה לא רואים זכר. אבל אני שוטף במכונת ג׳ילדות.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

דבר עם שלומי אדרת, הוא חבר פה בפורום ומעבר לזה שהוא מקצוען ברמת סנסיי הוא גם אדם מדהים.

יש לו כמה תוכניות לרכבים במחירים שונים הכל תלוי במה אתה רוצה לראות וכמה הרכב יכול לעמוד בזה (מבחינת עובי צבע, לקה ושאר שריטות עמוקות).

אני ממליץ עליו בחום אחרי ששמתי את הרכב שלי שנכנס במצב חירייה ויצא מדהים! המחיר שווה את התוצאות והן נשמרות כל עוד אתה שומר על הרכב עם שטיפות ידנייות ולא במכונות שטיפה ומשתמש בחומרים איכותיים ועובד בצורה הנכונה.

אני אחרי 4 חודשים מהטיפול והרכב במצב מצויין!!

בהצלחה!!

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם
דיטיילינג מלא - הכוונה גם בפנים או רק חיצוני ?

כמה שכבות של ננו מומלץ לשים ?

מלא זה מלא. מי שמחשב לך שכבות תברח ממנו. כל דיטייליר וחומר שהוא עובד איתו וכמות השכבות הנדרשת.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

תנסה לברר עם restore-fx הבנתי שהם נותנים אחריות לאיזה 5 שנים על מצב הצבע או משהו כזה, ולפי התמונות התוצאות אדירות!

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

בגדול אני לא מתכוון להשקיע יותר מ-3000 ש"ח לטיפול,

אני מאד מקווה שבתקציב כזה אקבל רכב "מהחנות",

והכי חשוב לי , הגנה לאורך זמן .

מתלבט בין 2 סדנאות : יעקב אלטר / שלומי אדרת .

השאלה אם צריך להשאיר את הרכב שם למס' ימים , בכל זאת אני מגיע מהצפון וזה מה שמבאס.

פורסם (נערך)

תבדוק גם עם סדנאת tlm דיטיילינג באלישמע.

עדיפות להודעה אני יודע שהם כרגע בהשתלמות בגרמניה.

אם מצב הרכב לא גרוע אתה לא תגיע למקסימום של התקציב שלך.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בצפון יש לך גם את doctor wash, בחור בשם אורן שיושב בנשר, אתה יכול לחפש אותו בפורום תחת הכינוי Oran corolla או בפייס תחת doctor wash

• תוכן חדש...