Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה מצאתי רכב שמתאים לי.

מחר במידה והבדיקה תצא תקינה אני ארכוש אותו. מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני קונה בעצמי אשמח לקבל טיפים מכם.

הרכב הולך להירשם על העסק של אבא שלי, חוץ מייפוי כח מה עוד צריך? האם נהוג שקודם לשלם למוכר ואז להעביר בעלות או שהתשלום אחרי?

למה עוד חשוב לשים לב?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

רכב חדש נשאר חדש רק בעולם מקביל, בו רק לך יש רכב, אין כבישים, ואין ישראלים.

פורסם

לשים לב שהאדם שמולך הוא בעל הרכב,לבדוק היסטורית טיפולים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את זה כבר בדקתי מראש

פורסם

לא הייתי רושם את הרכב על שם חברה אלא אם זה ישמש כרכב עבודה שצריך להזדכות על השימוש שלו במס,

רישום כרכב חברה גורר ירידת ערך - סביר להניח שמיותר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בהחלט הרכב אמור לשמש כרכב עבודה ולכן אין ברירה אלה לרשום אותו על שם החברה.

פורסם
בשעה טובה מצאתי רכב שמתאים לי.

מחר במידה והבדיקה תצא תקינה אני ארכוש אותו. מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני קונה בעצמי אשמח לקבל טיפים מכם.

הרכב הולך להירשם על העסק של אבא שלי, חוץ מייפוי כח מה עוד צריך? האם נהוג שקודם לשלם למוכר ואז להעביר בעלות או שהתשלום אחרי?

למה עוד חשוב לשים לב?

הכי טוב לעשות את התשלום בו זמנית, ממש בדואר.

במזומן או בצ'ק בנקאי. בכל האפשרויות האחרות קשה להבטיח את התשלום מיידית. (אולי לא תאושר ההעברה, אולי הצ'ק יחזור, אולי יתגלה שיעבוד וכד).

על הסכנות התיאורטיות של המזומן והצ'ק הבנקאי אפשר להתגבר ביתר קלות.

פעם סייעתי לחבר שמכר רכב עבור מזומן. הגיעו עם המזומן לסניף הדואר. בוצעה ההעברה ובכדי להתגבר על חשש של שטרות מזוייפים סיכם עם קונה שמייד מפקיד את הכסף לחשבון דרך בנק הדואר.

פעם קניתי רכב ממישהי מאוד זהירה ואחת שלא ממש מבינה מה זה צ'ק בנקאי. היא רצתה מזומן אבל לא התאים לי להסתובב עם 60,000 ש"ח. היא חששה שאתן לה צ'ק בנקאי מזוייף או ללא כיסוי (לא הבינה בדיוק מה זה).

אז הצעתי לה שתגיעה איתי לבנק ותראה אותי מקבל את הצ'ק הבנקאי.

מסרתי לה אותו מיד עם העברת הבעלות בדואר שעשינו מייד אחרי הוצאת הצ'ק. ככה היא יכלה להיות רגועה שהצ'ק אמיתי.

• תוכן חדש...