Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מה לעשות בעניין ע"מ לזרז תהליכים או רק לחכות בסבלנות עד שייצרו איתי קשר?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

תגיד תודה שבמקרה שלך עדכנו סטטוס בכלל.

עם המשלוחים שלי זה הולך ככה-

נשלח בארה"ב--->מגיע לארץ תוך 3-4 ימים---->אין שום סטטוס במעקב הישראלי של הדואר--->אחרי 10-14 יום זה קופץ ל "ממתין בסניף הדואר XXX" או אם זו חבילה שדורשת אישור, מופיע שזה מעוכב מכס.

הזמן הממוצע שלוקח לחבילה מארה"ב ב USPS priority להגיע בחצי השנה האחרונה זה בין 18 ל 24 יום.

פורסם

אוקיי הבנתי,אז למעשה המצב אצלי נחשב "נורמלי" עדיין וכל מה שנשאר לי זה להמתין בסבלנות עד שייצרו איתי קשר מהדואר/מכס?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

למכס יש מגבלת זמן לעיכוב, לאחריה משחררים ודרישת התשלום אם תהיה, תתבצע מול השליח/דואר.

Send from my OnePlus 3T

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

הבנתי,כמה זמן "מותר" להם לעכב לי את החבילה אצלם?החבילה שלי התקבלה מארה"ב כבר ב9.3 ומאז נמצאת בסטטוס "ממתין לבדיקת מכס".

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אני לא יודע מה המגבלה ואם היא בכלל קיימת, אבל אצלי קרה לא אחת שחבילות התעכבו עד חמישה שבועות במכס, וזה נכון במיוחד כאשר מדובר בפריטים כמו חלקי חילוף לרכב או משדרי רדיו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

איזה משדרי רדיו? הרי הם מצריכים אישור משהת"ק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המגבלה הזו לא רלוונטית כי הספירה לא מתחילה עד שהמכס לא קולט את החבילה, וזה יכול לקחת כמה שבא להם.

חבילה שלי ישבה במכס חודשיים בלי זכר לכך במספר המעקב (נותר במדינת המקור) עד שיום אחד הסטטוס השתנה ל'ממתין ביחידת הדואר' בצירוף דרי'ה לתשלום מכס.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

היום(26.3)באתר הדואר התעדכן שהחבילה נמצאת כרגע בסטטוס "הותר מהמכס ומועבר להמשך מיון".

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

מבקש להתעלק על השרשור בבקשה.

אני מעוניין להזמין מוצר מגרמניה שמבחינת משרד התחבורה אינו חוקי (מדובר בסקייטבורד עם מנוע חשמלי, לא hoverboard).

נניח ואבצע הזמנה שלו ארצה, מה יקרה מבחינת המכס? האם הוא בוודאות יעצר אצלם?

במידה והוא כן יעצר במכס, מה הנוהל שלהם לגבי מוצרים שאינם חוקיים בארץ? האם הוא יחרם וישאר אצלם או שישלח בחזרה לשולח?

תודה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אפשרי להכניס בחלקים , את המנוע בנפרד מהגוף. יש יותר סיכוי שזה יעבור אם ירשמו את הדברים הנכונים בפירוט המוצר .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...