Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת פיג'ו 308GTi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגת על כולן?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 245
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה, כי זה לא מפריע לו.[emoji5]

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זו עבירה על החוק, ואם בוחן טסט לא יעלה על זה, בוחן משטרה בהחלט כן.

לא מדברים פה על ריתוך דיפרנציאל פתוח. גם בוחן משטרתי לא יעלה על זה שמורכב דיפרנציאל מכאני (שאין בעיה בשום ארץ אחרת להרכיב, אגב).

במיוחד דיפרנציאל של קאוויף, שמתנהג כמו דיפרנציאל רגיל כשמרימים את הרכב.

אז יעבור טסט ויעבור גם בוחן משטרתי, אלא אם יקחו אותו לסיבוב בעצמם והם גם מבינים מה ההבדל המצופה בין הדיפ'. בוחנים מחפשים מידות צמיגים, אגזוז רועש, פילטר פתוח, צינורות כחולים וחופשים בהגה (המקפידים מביניהם).

הכי מעצבן אותי שכמו שמאור כתב, ייעצנו ליבואן סיאט להציע (בנוסף) דגם ידני עם ג'נט 18 (כולל LSD) במחיר כמו 180 אלף והם בחרו להתעלם ולהציע משהו הרבה יותר יקר ולא נוח.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אם בגירה היה גם במבי אז הם היו זוג עופרים, ואז גם את השרשור הזה היינו מדרדרים לכיוונה של קייט אפטון. בעצם, מדרדרים זו לא המילה הנכונה...

הרכב שנהגתי בו סבל מהשהייה גם בסל"ד גבוה יחסית. אבל זה ממש לא היה הדבר היחיד שהפריע לי. כמוך, גם לי הגיר הפריע ובנוסף ההתנהגות הייתה ניטרלית מדי - שוב עניין של נוסטלגיה - בתור בעלים לשעבר של 306 חמה.

גם לי הייתה 306GTI שאני מאד מתגעגע אליה,אבל ההשוואה צריכה לעשות מול הדגמים הספורטיביים של VAG,לא מול רכב שהייצור שלו הופסק לפני 15 שנה.

פורסם
גם לי הייתה 306GTI שאני מאד מתגעגע אליה,אבל ההשוואה צריכה לעשות מול הדגמים הספורטיביים של VAG,לא מול רכב שהייצור שלו הופסק לפני 15 שנה.

לטעמי ההשוואה צריכה להיות מול מכוניות מהנות לנהיגה. מה זה משנה בנות כמה הן. אם כל ההיצע הנוכחי איבד משהו משמעותי מחווית הנהיגה רק בשביל לקבל עוד 0.2G להאצה ולאחיזה הצידית, אז זכותי להתלונן :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הכי מעצבן אותי שכמו שמאור כתב, ייעצנו ליבואן סיאט להציע (בנוסף) דגם ידני עם ג'נט 18 (כולל LSD) במחיר כמו 180 אלף והם בחרו להתעלם ולהציע משהו הרבה יותר יקר ולא נוח.

זה לא נכון להאשים את סיאט ישראל בהתעלמות. כזכור, היבואן לא חופשי לקבוע לעצמו את המפרט. הוא צריך לקבל מחיר טוב מהיצרן, וזה תלוי במיצוב המיועד, ומחירי המתחרים.

ל-spec שהצענו אין מקבילה בעולם, למיטב זכורוני. זה רעיון שנראה לנו מצויין.

אולי הוא כן, אולי הוא לא, אבל מאילו סיבות לא יצא לפועל, אנחנו לא יודעים.

וכן, אני עדיין חושב "שגירסת קרב" פחות מאובזרת וידנית, היתה עושה הרבה רעש, וגם אם לא נמכרת הרבה, היתה זוכה למעמד מיוחד בקרב "מבינים", ותורמת לתדמית הקרבית של המותג.

נו, שויין.

לפחות שאלו אותנו. זה היה מרענן...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בוודאי שישנה מקבילה, במרבית השווקים ניתן לבצע קונפיגורטור ולקבל את הרכב מותאם אישית לצרכים שלך.

לצורך העניין בצעתי קונפיגורטור לקופרה החדשה כאן בשוודיה- ידנית עם פרפורמנס פאק, מושבי ספורט עור (או אלקנטרה, אותו מחיר), כניסה ללא מפתח, חיישני חניה עם תצוגה ויזואלית, ניווט ושאר אבזור סטנדרטי תעלה כ148,000 ש"ח לפני הנחות.

עם זאת, אני מסכים שלא הכל בידי היבואן.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
לטעמי ההשוואה צריכה להיות מול מכוניות מהנות לנהיגה. מה זה משנה בנות כמה הן. אם כל ההיצע הנוכחי איבד משהו משמעותי מחווית הנהיגה רק בשביל לקבל עוד 0.2G להאצה ולאחיזה הצידית, אז זכותי להתלונן :wink:

ההשוואה מול רכבים מהנים לנהיגה לא כל כך רלוונטית כי רכבים מאד מהנים לנהיגה למשל כמו 306GTI לא מיוצרים וכמעט שלא ניתנים להשגה.

העולם השתנה,מי היה קונה רכב ספורטיבי עם גיר אוטומטי?,היום חלק נכבד מהרכבים הספורטיביים נמכרים בעיקר עם גיר אוטומטי,לחלק אפילו אין אופציה של גיר ידני.

הדרישות של הלקוחות מרכב ספורטיבי השתנו וע"פ הדרישות האלה היצרנים משתדלים לייצר את הרכבים שלהם.

נוסטלגיה זה נחמד מאד,גם הפוקוס RS כבר לא מהנה כמו דורות העבר,ובאמת פיגו,פולקסווגן,ייצרו פעם GTI מאד מאד מהנים ואמיתיים מבחינת התחושות שלהם,אבל זה עבר..

פורסם

כמו שעפר כבר כתב כאן קודם, עדיין יש מכוניות מאוד מהנות לנהיגה. מגאן RS למשל.

הדרישות של מרבית הלקוחות אכן השתנו, אבל הדרישות של ההארדקוריסטים לא באמת השתנו משמעותית, ועל זה בטח שמותר לי להתלונן, גם תוך כדי הכנסת הנוסטלגיה למשוואה :-D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם rs החדשה תהיה אוטומטית ומרכב 5 דלתות בלבד. אז כנראה בסופו של דבר את היצרן יותר מעניין רווחים מאשר קמצוץ הארדקוריסטים. חבל או לא אבל זה מה כולם רוצים , גם נוחות ושימושיות וגם כוח ואחיזה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

אתה כמעט צודק.

המגאן RS החדשה באמת תהיה בעלת מרכב 5 דלתות בלבד, ונכון לעכשיו באמת רק ידנית, אבל כל ההערכות בכל מקום אפשרי מדברות על זה שתוצע גם תיבה אוטומטית.

מתוך הכתבה:

It will drive the car’s front wheels through a six-speed manual gearbox, but a six-speed EDC dual-clutch automatic will almost certainly offered for the first time. While European markets are expected to prefer the manual, markets in Asia will likely have more demand for EDCs.

בנוסף המגאן RS החדשה כנראה מקבלת מערכת היגוי לארבעת הגלגלים. לא הנעה, היגוי.

מקור:

http://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/2018-renault-sport-m%C3%A9gane-previewed-new-video

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...