Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת פיג'ו 308GTi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 245
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה בערך תואם לרוב הבוחנים. מצד שני זה לא רכב הארדקור כמו מגאן וכנראה פזיו לא כיוונו לשם. אבל רכב יומיומי מצויין . מחיר מאד אטרקטיבי לחבילה שמגיעה עם מנוע חזק, ברקסים ענקיים ודיפ מוגבל. במחיר הזה אין לה מתחרים.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

רשמים מנהיגת מבחן הבוקר.

הרכב האדום שחור, 1400 קילומטרים על המונה. עדיין שלם אחרי נסיעות עיתונות.

לפני נהג כנראה אדם גדל מידות או סתם אחד שמונח באוטו כמו בסלון בזמן צפייה בטלוויזיה. אני 185, לקח לי קצת זמן לקרב טיפה להגביה לסדר את תמיכת הגב לקרב את משענת הראש לפדחת ולא להשאיר מרווח "צליפה" . הכיוון ידני, מתגי החשמל זה לפינוק לא לכיוונים.

ההגה הקטן מתכוונן מעט מידי לגובה, ועל מנת להגיע לתנוחת נהיגה נכונה דחפתי אותו עד הסוף לעומק ולגובה.

בהתעלם מנוחות/אי נוחות של בקרות המזגן ושאר המשחקים הדיגיטליים, הרכב מוכן ליציאה בנגיעה,.מצב ספורט, תאורה אדומה, פירוטכניקה מיותרת גרפים לא מעניינים כי העיניים רחוק קדימה. בלם החניה משתחרר אוטומטית עם הנגיעה בגז ולדרך.

דוושת הגז קלילה כמעט ללא תחושת התנגדות, מה שגרם לי להגיע מהר מאוד לניתוקי הצתה בתאוצות קצרות. מסלול הנסיעה כלל לא מעט כיכרות, באלו הרכב היה במיטבו. משחקי דוושה מאפשרים יציאות זנב מבוקרות, כניסות אגרסיביות לפנייה והרכב נענה בקלות בלי דרמה. הבלמים נושכים חזק מאפשרים בלימה מאוחרת בכניסה לפניות.

העברת ההילוכים מעיבה על החוויה הכוללת. מהלך הידית ארוך והחזרה היא תמיד למרכז המסילה. זה בסדר לנהיגה מנהלתית בהורדה מ4 ל 3 או מ5 ל4 , זה זוועה בהורדה של שני הילוכים, מכיוון שבזמן הזה כבר יש נפילת סל"ד מוחשית.

לא משהו נוראי אבל מעצבן קצת. לחיוב התגובה המהירה של דוושת הגז מחפה על זה בקלילות והכוח ביציאה מהפניה זמין בכל רגע.

צליל המנוע מלאכותי ברמות. את הפורק שומעים רק כשהחלון פתוח מעט (ממילא אני נוהג כך תמיד שחלון הנהג מורד מעט).

נחמד לנהיגה , השאר נתון לפרשנות. כשאין הרבה גומי , חסרון של גלגל חליפי, אפילו "בייגלה" שיש לו שקע מוכן בבגאז' לא נותן מספיק בטחון לנסיעות אגרסיביות ארוכות. מן הסתם בורות בכביש עשויים לגרום הרבה ממעבר לסתם אי נוחות .

מעט מידי מקומות אחסון, רק לכוס/ בקבוק אחד ליד הנהג, וסביבה חשוכה בגלל הגוונים של שחור על שחור מעיבים קצת על הנוחיות. אבל מצד שני , לא בשביל זה אני רוצה :lol:

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מעניין, ברכב שנהגתי בו תגובת הדוושה הייתה איומה - השהיה מוחשית מאוד בכל פעם שלוחצים על הגז. אולי זה משהו שנהגי הטורבו כבר רגילים אליו, אבל לטעמי הוא ביג נו-נו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה לעשות, זמנים משתנים, סטנדרטים משתנים, אני עוד מחפש ברכבים תגובת מצערת של קרבורטורים:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מעניין, ברכב שנהגתי בו תגובת הדוושה הייתה איומה - השהיה מוחשית מאוד בכל פעם שלוחצים על הגז. אולי זה משהו שנהגי הטורבו כבר רגילים אליו, אבל לטעמי הוא ביג נו-נו.

לא הרגשתי בהשהיה כי מרבית הזמן שמרתי על סל"ד גבוה יחסית, לכן גם הגעתי לא פעם למנתק הצתה :wink:

הדוושה ברכב המבחן הייתה "כמעט רופפת" ממש ללא התנגדות. תחושה שהתחזקה שחזרה עם החזרה ל FR 180 היומית. במעבר ממנהלתית לאגרסיבי יכול להיות שהתחושה תהיה דומה לשלך. אבל לא נהגתי "מנהלתי" :lol: למעט ביציאה ממתחם לובינסקי .

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ככה זה שהמצערת היא "אלחושית" ולא קשורה בחוט אמיתי כמו פעם. בכל זאת שוקל לחזור לפז'ו שאותה נטשתי מאז ימי ה-404 של אבי , זו שלימדה אותי לנהוג :) (מוט הילוכים על ההגה, בזהירות על ה"שטנגות" והנאה אחורית שמוציאה ישבן בכל האצה כמעט שההגה לא ממש מיושר. )

פורסם
מה לעשות, זמנים משתנים, סטנדרטים משתנים, אני עוד מחפש ברכבים תגובת מצערת של קרבורטורים:lol:

אתה מחפש תגובת דוושה של רכב ששקל 300 קילו, 350 איתך כנהג...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איזה חנפן!

התכוונת רכב ששוקל 300 קילו, 750 קילו איתי כנהג :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם בגירה היה גם במבי אז הם היו זוג עופרים, ואז גם את השרשור הזה היינו מדרדרים לכיוונה של קייט אפטון. בעצם, מדרדרים זו לא המילה הנכונה...

הרכב שנהגתי בו סבל מהשהייה גם בסל"ד גבוה יחסית. אבל זה ממש לא היה הדבר היחיד שהפריע לי. כמוך, גם לי הגיר הפריע ובנוסף ההתנהגות הייתה ניטרלית מדי - שוב עניין של נוסטלגיה - בתור בעלים לשעבר של 306 חמה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
איזה חנפן!

התכוונת רכב ששוקל 300 קילו, 750 קילו איתי כנהג :lol:

היום הרכב שוקל 1.3 טון. 1.4 איתך.

ככה שהיום אתה שוקל עוד פחות, באחוזים מהמשקל הכולל...

פורסם
אם בגירה היה גם במבי אז הם היו זוג עופרים, ואז גם את השרשור הזה היינו מדרדרים לכיוונה של קייט אפטון. בעצם, מדרדרים זו לא המילה הנכונה...

הרכב שנהגתי בו סבל מהשהייה גם בסל"ד גבוה יחסית. אבל זה ממש לא היה הדבר היחיד שהפריע לי. כמוך, גם לי הגיר הפריע ובנוסף ההתנהגות הייתה ניטרלית מדי - שוב עניין של נוסטלגיה - בתור בעלים לשעבר של 306 חמה.

זו לא נוסטלגיה.

המגאן, לפחות הקודמת, קיימת בימינו, ומקיימת.

פורסם

גם ה-208GTI 'פיג'ו-ספורט', לכשתגיע.

וגם הקליאו 220 טרופי, למי שהתיבה לא מפריעה לו.

וגם הקורסה OPC עם חבילת PP, למי שהמחיר לא מפריע לו.

וגם הפיאסטה ST, למי שיבוא אישי לא מפריע לו.

*כולן קטנות יותר. ובכל זאת.

• תוכן חדש...