Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

ל G4 שלי היה בריק מה שמצריך החלפת לוח אם.

פניתי לחנות טלפונים רנדומלית עם ביקורות טובות בדפי זהב.

בטלפון:500 ש"ח ושעתיים עבודה+ אחריות שנה רונלייט -יבואן רשמי

מגיע ב 27.2 בשעה 17:30 ואומרים שזה לא בטוח יהיה היום למרות שהחנות פתוחה עד 20:00, ובנוסף זה H815P . עשה בדיקה ואמר שגם לוח של H815 מתאים.

לאחר שעתיים מתקשר ואומר שצריך לוח של H815P , המחיר עולה ל 700 וזה יהיה מחר בצהריים,הסכמתי.

למחרת הוא לא התקשר, בערב התקשרתי והוא טוען שצריך גם להזמין פריים שמתאים ללוח, בגלל שהלוח באנגלית , אמרתי לו שאני ממש לא צריך עברית בטלפון, אמר שזה גם בשביל שיהיה אחריות של שנה (רונלייט), הסכמתי בלית ברירה. אמר שזה מגיע וכנראה יהיה באותו יום.

היום התקשרתי ולא ענה.

לפני כמה דקות חזר אליי ואמר כמה שטויות במלמולים ובין היתר הדגיש שאני מקבל מכשיר אחר מתנה, דגם יותר חדש (??) עם אחריות חצי שנה רונלייט, בצבע לבן.

אמרתי לו שאגיע מחר ונדבר.

קודם כל- למה אני צריך לקבל מכשיר אחר? אני לא גרידי אבל אם אני אקבל אחד שהוחלף מסך לאחד סיני? זה מעצבן ממש.

שנית - למה האחריות ירדה משנה לחצי שנה פתאום.

אבל נעזוב את האחריות , למה בן אדם מכניס מכשיר לתיקון ממש פשוט (הצעתי לו להחליף לוח אם בעצמי! הוא לא הסכים) שמתעכב יומיים ואז גם לא מביאים לו את המכשיר שלו .

בקיצור כל ההתפרקות זה כדי לשאול איך להמשיך עם החנות, האם לבקש רק הארכת אחריות לשנה או לסרב לקבל את המכשיר ? איך בודקים האם המסך מקורי או שהוחלף? כל עצה תעזור...נמאס לי מהחוסר מקצועיות הזאת.

Miata ND2

פורסם

תגיד לו שיחזיר לך את המכשיר בלי לתקן כלום וקח אותו למקום אחר. כל ההחלפות האלה נשמעות לי מפוקפקות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הוא אמר שהמכשיר כבר מפורק, אני מפחד שנגרם נזק כבר ואם הוא יביא לי את המכשיר זה כבר לא יהיה רק בעיה של לוח אם.

Miata ND2

פורסם

מעבדות תיקוני פלאפונים בארץ זה ממש שוק, גם לי קרה מקרה דומה: מסרתי לתיקון (במסגרת האחריות) lg g flex 2 עם תקלת לוח אם, ולאחר שטענו שאין להשיג חלפים למכשיר ושאין מכשיר כזה חדש, נאלצתי לקבל נקסוס 5x במקום המכשיר שלי. אני פשוט התעקשתי לקבל מכשיר חדש בקופסא והארכת אחריות, והבהרתי להם שאם זה לא יקרה ניפגש בבית המשפט, בסופו של דבר הם הסכימו, וחסכו לי את כאב הראש של התביעה.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

כניראה המכשיר שלכם כבר ז"ל אצלם והם מנסים לצאת מהברוך.

זו הסיבה שאני לא סומך ואם יש סירטונים שניתן לבצע עצמאית אז אני מעדיך לעשות לבד.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני תמיד הולך למעבדות רשימיות של היבואן, יקר אבל נותן ראש שקט.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כניראה המכשיר שלכם כבר ז"ל אצלם והם מנסים לצאת מהברוך.

זו הסיבה שאני לא סומך ואם יש סירטונים שניתן לבצע עצמאית אז אני מעדיך לעשות לבד.

כל כך קל לז"לזל טלפון סלולרי?

פורסם

לצערי הרב החברות לא מפתחות מוצר לאורך השנים, כי הטכנולוגיה החדשה כ"כ צפופה, כך שאי אפשר להביא בחשבון את אורך החיים. LG G3 של בת זוג שלי מת אחרי שנתיים וחצי של שימוש.

בנוסף הישראלים אוהבים לשבור ולהרוס, ויכול להיות שזו דוגמה קלאסית.

• תוכן חדש...