Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית BOOTLOOP בנקסוס 5X

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן, גם אני נפלתי בקללה הזאת של LG

המכשיר נתקע בפתאומיות התכבה ונתקע על הלוגו של GOOGLE. :roll:

למישהו זה קרה והוא תיקן?

ראיתי סרטון ביוטיוב שאומרים שיש לפרק את הלוח אם ולחמם את ה CHIP

יש בקהל מישהו שיודע לפרק סלולרי?:-D

פורסם

הנקסוס 5 זה היה בגלל כפתור ההפעלה, שלושה מכשירים במשפחה ולכולם זה קרה פחות או יותר באותו זמן, 150 שקל פתרו את הבעיה.

נכון לעכשיו בשני מכשירים של נקסוס 5x שהחליפו אותן עוד לא נתקלתי בבעיה.

פורסם

זה בדיוק קרה לי בשבת האחרונה בעת שעידכנתי גרסה לגרסה האחרונה 7.1.1 מפברואר.

עבדתי עליו כל היום עד שהצלחתי להתקין גרסה מחדש.

פשוט תתקין את גרסה 7.0.0 (אני התקנתי את NRD90M) והוא חזר לחיים.

ממליץ לך לבצע עם התהליך עם התוכנה NRT.

בהצלחה

פורסם (נערך)

איזה תזמון...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?398800-הגיבוב-בענייני-בחירת-סמארטפון&p=5352527&viewfull=1#post5352527

ממה שרואים באינטרנט פתרון החימום הוא זמני ולא מחזיק הרבה זמן (עניין של שבוע גג עד שקורס שוב פעם).

אם המכשיר נקנה מגוגל, צור איתם קשר והם יחליפו לך למכשיר חדש ללא עלות, לא יודע כמה טוב זה מכיוון שגם המכשיר החדש יסבול מאותה תקלה במוקדם או במאוחר.

אגב איך הצלחת להתקין רום חדש אם לא ניתן להיכנס לבוטלואדר?

עריכה אחרונה על ידי פליקס

ROOONEEYY

פורסם
אגב איך הצלחת להתקין רום חדש אם לא ניתן להיכנס לבוטלואדר?

אולי אצלי היתה בעיה אחרת, למרות שהתסמין היה זהה (נתקע על לוגו של GOOGLE ולא זז). אבל הצלחתי להכנס לDOWNLOAD MODE ול RECOVERY.

פורסם

אני עשיתי את זה ב G4

אחרי הקפאה הוא עבד כמה שעות

החלטתי לפני שאני מחליף לוח אם לתת לו חימום

קראתי מדריך מפורט על איך לחמם ואפילו באיזה צד של הטוסטר לשים את הלוח אם

אחרי החימום הוא בכלל לא נדלק.

החלטתי לשלוח לתיקון כי זה מכשיר מעולה פרט למקרה הזה , וכי במחיר של התיקון אין שום חלופה עדיפה.

Miata ND2

פורסם

זו בעיית חומרה שנראה שמואצת כשמשדרגים לנוגט (כנראה שנוגט דורשת יותר ביצועים ולכן המעבד \ זיכרון מתחממים יותר. ככה לפחות טוענים המקורות ב XDA וברחבי האינטרנט)

נשאלת השאלה האם למישהו יש ניסיון עם לוחות חדשים ותיקון? האם זה מחזיק או שזה חוזר לאחר זמן מה?

ROOONEEYY

• תוכן חדש...